Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Плевен
Аз утре имах консултация и трябваше да ми издадат 45 дневния. Обадиха ми се от клиниката, извиниха се и ми дадоха час 31март. Казаха, че няма консултации, болничен ще имам със задна дата и ако има нещо спешно да ходя директно в родилното им. Аз съм с високорискова бременност и голямо треперене пада. Само тази пандемия ми липсваше на финала Cry

# 406
Аз се следя в АГ Селена - Пловдив, вчера звънях там и казаха, че за сега всички прегледи, както и ЛКК комисиите (за болничен) остават без промяна. Ако има промяна ще се свържат по телефона с всеки

# 407
А не би ли трябвало прегледите и записи на тонове при рискова бременност да не се прекъсват? Ами то от едното пазене за 80 заразени ще се притесняват бременните и бебетата.

# 408
На мен ми казаха аз или някой друг да отиде и да вземе 45-дневния болничен, а консултации няма да има.

# 409
Дано нещата поне малко да влязат в ритъм следващия месец.  Уж живеем в модерни времена, а сме оставени на произвола..

# 410
Ако има майки от Стара Загора, къде сте пазарували дрешки на нормални или изгодни цени?
Трудно ми е да определя все още коя цена каква е, но моя позната каза, че си е изгледала децата с дрешки от H&M. Разгледах нещата им, и установих, че са ми скъпички.

# 411
Ако съм на твое място, бих намерила човек, който доставя от George/ Asda. Дрехите на Х&М за мен също са скъпи, не ми харесва и качеството. Но имам познати, които са си отгледали децата с техни дрехи. Аз лично предпочитам споменатите английски дрехи, Лидл и може би Уайкики

# 412
  • София
В Стара Загора има Джъмбо, на предните страници сме коментирали качеството, не е перфектно, но за дрешка, която се носл месец- два е достатъчно. Аз купувах и от някои малки магазинчета с български стоки. Димитровград не ви е много далече, там на пазара има страшно много неща от български производители на смешни цени, мама беше купила ританки за 1,70-2 бройката. Отделно още и спално бельо, хавлийки и много пеленки, доволна съм от качеството. От H&M съм взимала само на разпродажба.

# 413
Peacock, мисля и от George да поръчам, определено. Дори от тук момичетата ми препоръчаха някои куриери, които мога да ползвам. Но още ми е малко трудно да се ориентирам за размери и ми се искаше първите дрешки “око да види и ръка да пипне”. Simple Smile

Vondito, хубава идея за пазара в Димитровград. Стига да се укроти това положение в коронавируса, че иначе не знам как ще припаря до там. Sad

# 414
Аз така се хвърлих да купувам едни бодита от Х&М за тогава Нероден петко. Бях убедена, че ще са хубави, удобни... Значи, от 7, точно 3 носи детето. Така си стоят, не ми харесват, след като купих от други места.

# 415
Ние взехме всичко от Next и от George. Много съм доволна от материите,но от към размери трябва да знаете, че техните са малко уголемени.
Аз поръчах first size, но ние чакаме малко бебче.

# 416
А взимам от Х&М и Некст. Много съм доволна, леко са уголемени, но пък са по-свободни на детето. Материите са много добри, не се разпъват от прането, не се свиват и не избеляват. Удобни за обличане в началото и с интересни дизайни. Мога да кажа, че си отгледах детето с тези две марки. И марката на Лидл също много ми харесва.
От George не съм доволна, в началото му бях купила бодита от там... разпънаха се като торби и избеляха.

# 417
Аз също съм поръчвала от Джордж и Некст. От ХМ като има някакво намаление излизат също по-евтини, последно пазарувах като имаше 20% на всичко.
Друг магазин е Уайкики, много харесвам техните бодита. От сайта им съм купувала две за 6-8 лв, а качеството е супер. Също евтини дрешки има в Пепко, пък качеството не е лошо, но не съм сигурна дали имат магазин в Стара Загора.

# 418
Аз купувам предимно ХМ,Некст,Уайкики и Джордж.Дори вече накупих и роклички от Уайкики и ХМ за лятото.Не всички материи обаче ми допадат и предпочитам на място в магазина да ги видя и пипна.
За бодита също съм много доволна от българските на Плами.
Дрешките на Breeze също не са никак лоши.Има ги в магазини Kinderland.
От магазини Пепко също съм пазарувала няколко неща и бих казала,че за цената си са много добри и качеството им по-добро от тези в Джъмбо.

# 419
От George не съм доволна, в началото му бях купила бодита от там... разпънаха се като торби и избеляха.
При някой друг случва ли се това с дрешки на George?

Общи условия

Активация на акаунт