Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, мами!
Препоръчайте моля матрак за бебе с размери 60/120. Имам добри отзиви за Пиер Карден на Магнифлекс, но ми се иска и друг вариант да разгледам. Благодаря Simple Smile
https://www.hippoland.net/isleep-dvulicev-matrak-baby-puzzle-60-120-10-sm
Към този клоним ние.

# 541
И на мен този ми се струва оптимален като съотношение цена/качество. Дано се появи някоя мама с бебе, която да изкаже лични впечатления Simple Smile.
Здравейте, мами!
Препоръчайте моля матрак за бебе с размери 60/120. Имам добри отзиви за Пиер Карден на Магнифлекс, но ми се иска и друг вариант да разгледам. Благодаря Simple Smile
https://www.hippoland.net/isleep-dvulicev-matrak-baby-puzzle-60-120-10-sm
Към този клоним ние.

# 542
Аз малко по - назад писах за този матрак, сима ми е с такъв. Издирих си мненията:

Ами, ние взехме iSleep baby puzzle и е много удобен, достатъчно твърд е, синът ми спи много добре на него и съм много доволна и аз. Има гаранция и протектор срещу намокряне.

Според мен е важно да е твърд. Бебетата трябва да спят на твърдо. Да е антиалергичен и антибактериален. На сина ми е и без кокос - iSleep baby puzzle e неговия. Много е удобен. Отделно на същата марка му взех непромокаем протектор за матрака - Natura Eucalypt. Не пропуска вода изобщо, не издава никакъв шум и е от натурални евкалиптови влакна, които са естествен антиалерген. Не е с ластици, а с ластичен борд. Върши чудна работа.

# 543
Препоръчайте ми откъде мога да си поръчам кошара. Бях си харесала в един сайт, но понеже не бързам да купувам се изчерпаха.

# 544
  • Бургас
Айко, Рая тойс, Хиполенд.

# 545
Изчакай до май месец. Тогава Хиполенд имат рожден ден

# 546
Тинити, ние ще поръчваме от АБ Мебел Ямбол.
https://avmebeli.com/mobile/index/index?Id=0&langId=0

Можеш да правиш и промени по показаните модели в зависимост от това, какво ти пасва на теб.

# 547
Autumn Magic, благодаря ти. За втори път спасяваш положението Simple Smile.
Тинити, ние мислим да поръчаме от Арбор кошарка. Препоръчани ми са от няколко места.
Аз малко по - назад писах за този матрак, сима ми е с такъв. Издирих си мненията:

Ами, ние взехме iSleep baby puzzle и е много удобен, достатъчно твърд е, синът ми спи много добре на него и съм много доволна и аз. Има гаранция и протектор срещу намокряне.

Според мен е важно да е твърд. Бебетата трябва да спят на твърдо. Да е антиалергичен и антибактериален. На сина ми е и без кокос - iSleep baby puzzle e неговия. Много е удобен. Отделно на същата марка му взех непромокаем протектор за матрака - Natura Eucalypt. Не пропуска вода изобщо, не издава никакъв шум и е от натурални евкалиптови влакна, които са естествен антиалерген. Не е с ластици, а с ластичен борд. Върши чудна работа.

# 548
Радвам се, че помагам по някакъв начин. ☺
Ние сме с кошара на АВ мебели Ямбол, харесвам я. Но повече си харесвам сгъваемата на Лорели.

# 549
  • Варна
И ние поръчахме от ав мебели и я сглобихме . Много съм доволна!

Относно протекторите за матрак 2 нали ще са ми достатъчни? Чудя се колко да си поръчам

# 550
Lemons, аз съм решила да поръчвам ит всичко по 2 за спалното бельо.
По два протектора, ластични чаршафи и комплекта за спане.

# 551
Ооооо, аз ползвам само един протектор за матрак Simple Smile досега веднъж съм го прала, веднъж е пропускал чаршафа. Според мен просто вземи един и за всеки случай - еднократни чаршафчета. Ако толкова се наложи да переш и не е изсъхнал, слагаш за ден-два чаршафче. При майка ми съм сложила еднократно чаршафче, отгоре дебел плик от едновремешните детски чаршафи и тогава горен чаршаф.

За матрак - писала съм по-назад, на Екотекс, български, доволни сме много. И едно сравнение да направя на мебели - основното легло исках да е люлка, затова взехме от Айко, легло-люлка, с чекмедже отдолу. Тежичко е, малко високо ми идва да вземам и оставям бебето през нощта, но е стабилно и е полезно да се люлее. Обаче - трудно се сглобяваше, едната пръчка падна и се счупи на две.
За у майка ми купих с намаление легло на Икеа, бяло, без люлеещ механизъм, от двете страни е решетки. Много е леко, удобно, сглобили са го бързо. Стабилно е и е красиво. Няма чекмеджета и мога спокойно да чистя отдолу. Май на бебо малко му липсва люлеенето.

# 552
  • София
Соленка, благодаря много.
Имам голямо желание да кърмя, но не знам дали ще се получи.
Ще обмисля варианта да взема ръчна на Авент или Медела, защото 200лв ми идват множко за техните електрически. 🤨
Според мен не взимайте още от сега, а след като се роди бебето, може изобщо да не Ви потрябва помпа. Изберете си модел и място, където го има и ако се наложи, винаги някой може да я вземе после.

# 553
Vondito, и аз така мислех в началото. Да изчакаме, да видим и да преценим тогава каква помпа.
Останах с впечатлението обаче, че ще ми трябва за в болницата?
Може и да бъркам. Като наближи терминът освен ще питам.

# 554
Autumn Magic, благодаря ти. За втори път спасяваш положението Simple Smile.
Тинити, ние мислим да поръчаме от Арбор кошарка. Препоръчани ми са от няколко места.

Нашата кошарка е Арбор петит мече. Много си я харесвам. Мъжът ми държеше да не е ПДЧ. Взехме я от Дундьо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт