Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 42 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Всичко е взаимно свързано. Дори да имаш идеален ембрион, ако нямаш добър ендометриум няма как да стане. Едното не може без другото.

# 496
  • На остров
Да взаимно свързано е, но всички лекари са единодушни, че ембриона е най важното.

# 497
  • София
Slancetо87 на кой ден мислиш да направиш теста.
Не се шашкай да влизаш в някакви филми, не го мисли бъди спокойна и си направи теста, пък каквото е писано това ще стане.
Желая ти положителен тест Flowers Four Leaf Clover Hands Pray Flowers Hibiscus

# 498
Да,ембрионите са най-важни и затова треперя. Последен опит с последните 3 6дневни,като 2 са с клетки 😕много трудно стигнахме и до тях дори и дано едничко От тях е нашето здраво бебче 🙏🏼
Слънце,време ти е да повлечеш крак 🍀🍀стискам ти палци,мила 🤞

# 499
Да взаимно свързано е, но всички лекари са единодушни, че ембриона е най важното.
И ако нямаш добър ендоментриум какво става с тоя ембрион? Защо мислиш в някои случаи се използва сурогатна майка?

# 500
В този ред на мисли... защо  в някои случаи се използва донорски ембрион😜.
Devilche, моята успешна бременност беше с ембрион на 6 дни и съответно трансфера ми беше с един ден по-късно.
А с първата ми бременност ембр беше на 5 дни  уж, но не и във фаза бластоцист. Изобщо на нищо не приличаше, от това, което бях гледала на снимки в нета. Бременност имаше, но не завърши добре по други причини.
Успех на всички!!!

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 14:10 от Lilka N.

# 501
Лилка,мерси за споделеното и куража 🙏🏼
Днес ми е ден 0 и зет ще ми е в петък 🤔 няма да е на 6ти ден,а на 5тия😫 и прогестерона ми от сутринта е 1,27.
Дали не се е объркала Персенска???

# 502
Slancetо87 на кой ден мислиш да направиш теста.
Не се шашкай да влизаш в някакви филми, не го мисли бъди спокойна и си направи теста, пък каквото е писано това ще стане.
Желая ти положителен тест Flowers Four Leaf Clover Hands Pray Flowers Hibiscus

Кръвен тест ще пускам на 10ти ден (ЗЕТ  на 5 дневен ембрион), който ми е утре. Чувствам се супер подута от всички лекарства и се надявам не само те да са причината, но ще разбера утре... Каквото е писано това ще бъде и резултата... Надявам се да е положителен разбира се☺️ Заредила съм се с уринарен тест, но реших да си изчакам първо резултата от кръвния тест. Настроенията ми са ту положителни ту отрицателни, но предвид всичките хормони може би е нормално напрежението да избива на някъде😄Успех на всички чакащи резултати момичета🍀

# 503
Devilche, не разбирам от стойности на прогестерон, но не вярвам Персенска да се е объркала. Аз по принцип съм недоволна от "Надежда", от цялостната им организация, но от Персенска имам добри впечатления.
Довери се на лекаря си, пожелавам ти здраво бебе на финала( за мен беше най-важно детето да е здраво, правихме и ПИД по тази причина).
Не знам защо казваш, че това ще ти е последен опит, не е успял само този, който се е отказал.
Каквото зависи от теб го правиш, другото е в компетенцията на лекарите.
 Пожелавам здраво бебе!

# 504
Благодаря ти,Лилка.Дай Боже всички момичета да се похвалим със здрави бебчета скоро ♥

# 505
  • На остров
Девилче стискам много много палци !
Слънцето стискам палци и за теб !

Савова излишно е да спорим ембриона е решаващ. При лош ембрион каквито и условия да има шанса е минимален, при хубав и качествен ембрион има шанс независимо дебелина на лигавица, над 40 и при перфектна лигавица и при перфектен ембрион шанса е още по малък особено когато НЕ говорим за дя или де.

# 506
Хайде стига вече глупости, ако беше толкова просто до сега всички щяха да са бременни. За да има бременност са важни много неща, не само ембриона. Ако някой няма овулация и е с изчерпан яйчников резерв, или пък хормоните не са в час за какъв ембрион изобщо говориш. Всичко е важно и взаимно свързано.

# 507
Момичета не спорете, особено Савова. Аз съм на 42 с почти изчерпан яйчников резерв. АМХ 0,50, хормоните никога не са ми били добре. Лигавицата повече от 8 мм никога не е стигала. След два мисед аборта заради хромозомни аномалии на ембриона, забременях отново спонтанно и даже родих. Бадете добри. Потписах и петицията ви искрено и от цялата си душа ви желая успех.

# 508
Аз слагах 5 дни кринон и на шестия ден следобед след кринон сутринта, беше ЗЕТ  на бластоцисти. Проверих си и прогестерона на своя глава, та го мислех до скоро.
Току-що намерих 3 броя лепенки Климара със срок на годност до края на м.май. Имам и кломифен до 2021 г. Ако на някой му трябват, да ми пише. В София съм.
 Аз в момента оползотворявам кринон, с който се бях запасила преди 3 години, с годност март-април - в последния момент Blush  Намерих от турските за още един месец, благодарение на форума. Дано да ми трябват още.
Успех на всички в процедура, на останалите - кураж и на стартовата линия скоро! Flowers Four Leaf Clover

# 509
  • На остров
Савова не видях някой да твърди, че е просто, ако беше така нямаше да има клиники.

Общи условия

Активация на акаунт