Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 42 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Не казвам кой е крив и кой е прав, но на 35 направих първият си спонтанен аборт от естествено забременяване. После още няколко, като лигавицата при преглед е била 10 до 12 мм.
След два кюретажа и постоянно тънка лигавица, износих успешно на 41 години, но с ДЯ.

# 511
  • Пловдив
Не казвам кой е крив и кой е прав, но на 35 направих първият си спонтанен аборт от естествено забременяване. После още няколко, като лигавицата при преглед е била 10 до 12 мм.
След два кюретажа и постоянно тънка лигавица, износих успешно на 41 години, но с ДЯ.
Размисли да има Wink

# 512
  • София
Днес бях на преглед,  уж Персенска говореше да пробваме с естествена овулация,  предложи фемара,  аз и казах,  че не мисля, че ще има резултат при положение, че намаля естрадиола,  а моя си е почти 0 и в крайна сметка пак почвам с естрофема,  вече и аз незнам. Един път каже едно,  другия път е друго, то верно,  че не е ясно дали въобще ще имам фоликул за овулация,  но мислех да опитаме,  може би ако бях настояла, но и аз не съм сигурна кое е по-добре.
 Поне я питах за климара или линзето,  изписа ми линзето,  каза,  че няма наблюдения,  но да пробвам,  имам и естрофем,  както и глобулите с виагра и естрофем,  въобще яко ще се натъпча с  естроген. Започвам и чая от малинови листа,  ще си купя и сок от нар - стискайте палци,  поне до към 8 мм да го докарам.
Исках да попитам тези които са ползвали линзето,  като се пръсне цялото кръгче на ръката ли се намокря,  защото при мен само в единия край и не знам дали така трябва.
Девилче имаш от мен силно стиснати палци,  моето едничко ембрионче също е на 6 ден, силно се надявам да са ни на късмет.

# 513
Купу,мерси много за палчетата!
Може пък точно този път да успееш. Мойте първи бластоцисти станаха точно от един абсурден опит преди точно 1 г. и именно тях ще си връщам в петък,ако е рекъл Бог. Преди тях имах 3 опита и не стигахме изобщо до ден 5,така че-силна вяра и дай Боже точно сега да ти стане хубава лигавицата и да си прибереш снежко ♥
Иначе за Перси-трябва си й малко контрол 😉

# 514
Kupu, аз съм ползвала веднъж лензето и мисля, че не се мокреше цялото кръгче, защото мястото на поставяне (под лакътя май беше) не е равно. Спазвай точно указанията в упътването и не се притеснявай. Каква ти е схемата на естрофема? Може да пробваш нарастващата, която обсъждахме наскоро в темата. Пий Л - аргинин 2х500, ако имаш; повече движение - може гимнастика, клекове. Важно е да се кръвоснабдява матката, включително след трансфера! Никакво лежане!

# 515
И аз стартирам днес с подготовката. Само естрофем. Може да взема и чай малинови. Пия и вит. Е.  За лежането съм категорична, никакво залежаване и преди, и след (ако стигна) трансфер.

# 516
  • София
Схемата ми е както си я наглася, по-принцип 2х1 естрофем, от утре виаграта 8 глобули, като в тях има 6 мг естрофем и линзето 2-3 пъти на ден.
Днес ми е 3 ти ден, пръснах си веднъж линзето и довечера ще пръсна още веднъж, мисля утре да изпия 1 естрофем и постепенно да ги увеличавам.
Утре започвам и гимнастика, работя от вкъщи и никъде не излизам и това ще ми е движението.
Свърши ми Л-аргинина, но честно казано не видях особен ефект от него, освен, че ми дразнеше стомаха.
Като дойде кашона с добавките след 3-4 дена ги започвам и тях.
mandaria значи ще вървим заедно Smile, надявам се да добутаме до трансфер.

# 517
  • София
Да добутаме до трансфер, това пък какво беше ?????
Разбира се, че трансфер ще има, а ние на всичкото отгоре чакаме и положителни тестове Blush Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
Момичета вярвайте в себе си и нещата ще се случат, колкото и невъзможни да изглеждат. Бъдете винаги оптимисти, поне аз така правя Flowers Hibiscus

# 518
Здравейте момичета. Днес моя тест на 10ти ден ЗЕТ на бластоцист е категорично отрицателен 0.100 беше резултата... Поревах си малко и спирам лекарствата и чакам МЦ за да запиша час за коментар. Според мен изобщо не е имало имплантация... Сигурно ще търси причина за липса на имплантация като начало, защото според ембриолога ембриончето беше с отлично качество. Ще разпитам и причината и предложения за преодоляване на труден трансфер при следващия ЗЕТ...Какво можете да се до сетите в главата са ми хиляди въпроси, нооо ще обмисля последните 2 снежинки кога ще ги връщаме и какво да направя преди това за да увеличат шансовете за успех, защото след това се отказвам от борбата... От 2011г обикалям клиниките и май дойде време да си кажа край и да се радвам на това, което имам... На вас много успех момичета🍀

# 519
  • София
Знам,  че си права pepita,  но е доста трудно, когато 10г. от живога ти са преминали в непрестанно очакване и разочарования.  А този проблем с лигавицата доста ме притеснява  честно казано, а вече 3 пъти канселираме и откровено ме е страх.
В събота, когато се обадих да си запиша час, на телефона беше едно момиче от регистратурата,  което винаги е много любезно и ми съдейства,  знае ми и името вече,  та и по телефона ме позна и ми пожела този път вече да имаме успех,  стана ми много мило и после се разплаках,  осъзнавайки, че дето се вика съм ветеран там - в крайна сметка, реших,  че това,  че тя се обади е хубав знак...
Слънцето,  много съжалявам и ти пожелавам успех на следващия трансфер,  когато си готова да го направиш.
Аз правя тест на 8 ден след трансфер но бластоцист,  няколко пъти ми е бил 4 или 5, а на 10 ден вече е 1, но в случая най вероятно не е имало имплантация.

# 520
  • София
Разбира се, наистина е добър знак пък и познават, но като го чуеш и ти се разтапя сърцето нормално е да се разчувстваш и разплачеш. Този път ще имаш успех, пожелавам ти го с цялото си сърце.

Слънце 87 миличка много съжалявам, но горе главата другите ти  2 ембриончета чакат мама да си ги прибере, те ще са твоите бойци.

# 521
  • София
Слънцето, горе главата! С две снежинки ще стане! Някои от нас са много по-назАд от двете снежинки в хладилника.

Трябва да стане.

Успех момичета!

# 522
Слънце, много съжалявам,мила. Горе главата, бъди позитивна,зада си прибереш снежковците съвсем скоро! Убеденя съм,че поне едничкото от тях е твоето бебче 🍀
Купу, не унивай! Трябва повечко вяра и чудото ще се случи. И аз съм вече 7 г. в тази битка за 1во детенце и силите ме напускат и отчаянието ме смазва понякога,но знам че го искам повече от всичко и се изправям и продължавам борбата с вяра и много нова надежда.
Дано Господ чуе молитвите ни и ни ощастливи още май месец с положителен тест и здраво бебче 🤞🙏🏼🍀

# 523
Слънце, много съжалявам,мила. Горе главата, бъди позитивна,зада си прибереш снежковците съвсем скоро! Убеденя съм,че поне едничкото от тях е твоето бебче 🍀
Купу, не унивай! Трябва повечко вяра и чудото ще се случи. И аз съм вече 7 г. в тази битка за 1во детенце и силите ме напускат и отчаянието ме смазва понякога,но знам че го искам повече от всичко и се изправям и продължавам борбата с вяра и много нова надежда.
Дано Господ чуе молитвите ни и ни ощастливи още май месец с положителен тест и здраво бебче 🤞🙏🏼🍀
Здравей,
Все едно чета з себе си,6 г прегледи трансфер коментари,загуби на нерви сълзи и време в мбал надежда
Реших за дя жив трансфер в чужбина и стана от първия път,сега щастлива чакам бебче.

# 524
  • София
KarlaS успех до финала, и аз имам планове за там където си успяла и много съжалявам, че послушах мъжа ми отново да направим опит в Надежда с 3та донорка миналата година,  всичко това което преживях нямаше да се случи,  но явно така е трябвало.
Моля се късмета да ни е в този шестдневко Smile

Общи условия

Активация на акаунт