Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 42 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
KarlaS успех до финала, и аз имам планове за там където си успяла и много съжалявам, че послушах мъжа ми отново да направим опит в Надежда с 3та донорка миналата година,  всичко това което преживях нямаше да се случи,  но явно така е трябвало.
Моля се късмета да ни е в този шестдневко Smile
Дано,вярвам ме ще стане❤❤❤❤❤
От всички около мен през тези години нито едно момиче не успя в НАДЕЖДА при светилото,което до последно не знаеше коя съм и какво ми е направил вече....имам и позната с 4 опита с ДЯ и не...  Много ме е яд и за нея

# 526
А аз познавам лично 2 жени успели от първи опит с донорска яйцеклетка в Надежда. Така че на всеки си му е писано да премине през нещо и това през което той е преминал не означава, че ще се случи на друг човек. Важното е финалът да е хубав. Нека всеки намери правилния път за себе си. Flowers Four Leaf Clover
Karla, успех до финал. Hug

# 527
Аз също съм една от успелите благодарение на светилото, казано без грам ирония, защото за мен е точно такъв. Благодарна съм му за най- прекрасния дар! Доверявам му се пак, нищо, че не успяваме засега. Ако беше толкова лесно, всички щяха да успяват от първия път. Най- важното е човек да не губи себе си по този дълъг и труден път.

# 528
  • София
Аз също съм една от успелите благодарение на светилото, казано без грам ирония, защото за мен е точно такъв.
И аз съм от успелите.
Дори не с дя, а със собствена.

# 529
  • Пловдив
Изпуснах Wink Кое е светилото -Стаменов или Цветков ?
Аз тъкмо се записах при Цветков и стартирам на ЕЦ ..два ...три месеца , ако не извадим късмет ще е с ДЯ, но ще е при него.

# 530
  • София
Стаменов е светилото, Цветков е по-любезен обаче чувам Smiley

# 531
  • Пловдив
Стаменов е светилото, Цветков е по-любезен обаче чувам Smiley
Да любезен е , но не му попречи  да ми даде 1% с моя и 60% с ДЯ....ей така любезно иначе...с усмивка Wink Ще го видя ...

# 532
  • На остров
Казабланка а на базата на какво ги даде тези проценти той ?

# 533
  • София
И двамата са любезни. Единия е по-мълчалив.
1процент е нормална прогноза за над 45 г.

# 534
  • София
Както се казва всеки гледа от своята си камбанария.
Аз също имам две приятелки които след доста опити успяха в Надежда с техни яйцеклетки - бяха на 38-39 г.,  после от същата партида родиха и второ на 42 г.
Но ето,  че има и такива, като мен, които не успяват,  все нещо се случва,  тъкмо си мислиш, че най-накрая е дошло слънцето и в твоя двор и Бум нещо се обърква.
Започнах с ДЯ с надеждата вече да се получат нещата е не и не,  покрай тази ми съдба също общувам с момичета в моето положение и сякаш повечето неуспяват, което разбира се не значи, че няма и успели,  но са доста по-малко по мои наблюдения. 
Миналата година си писах с едно момиче,  вървяха ни заедно трансферите,  за съжаление и при нея се наложи аборт,   беше с 4 та донорка,  друга близка приключи с опитите в клиниката също с 3 донорки като мен,  подадоха документи за осиновяване....
За сметка на това в темата за клиниката,където Карла е успяла има страхотни новини и доста са успелите - което много ме радва и ми вдъхва надежда, стига да имам читава лигавица.
Успех на всички!

# 535
  • София
Стига сте писали глупости, дали е Надежда или друга болница е все тази. Важното е докторът как поджожда спрямо възрастта ни, резерва, хормоните и т.н. Не обръщайте внимание на думите им те така казват на всяка от нас само като ни видят ЕГН-то. Но и вие трябва да мислите с главите си, а да не им се доверявате на всичко, просто изкажете мнението си и как според вас би било най-добре. Въпреки всичко те се съобразяват с желажията ни, нищо че лично на мен ми отговориха добре ти плащаш-ти свириш мизуката. Разбирате ли за какво ви говоря. Аз обаче отговарям не мълча, казах добре тогава ще я свиря, но за донорска няма да отида до като имам мои с тях ще пробвам. От този момент на татък влизах в кабинета и ме питат сега какво ще правим. Последния път отидох при Тихомирова на 2ри ден да ми преброи антралните, а тя без да ми отвори досието погледна ЕГН-то и ми се изсмя в лицето хъ.мм ако има въобще какво да гледам. Аз много и се ядосах и отговорих, че има има вашата работа е да ги преброите, а не да вадите първични заключения. Тя млъкна и дойде дагледа видя, че имам 4ф и веднага смени тона.

# 536
Смяната на клиника или лекар е вид рестартиране на надеждата и шанс да се открие пропуск (защото безгрешни и всевиждащи хора няма).
Не знам кой какво работи и до колко може да направи аналогия, но например в моята работа решавам проблеми (технически, но са проблеми). И с времето свикваш да наблюдаваш и свързваш симптомите и да правиш заключение изключително бързо и обосновано. Ами след толкова години все още понякога правя грешни диагнози  или нещо, което аз не мога да видя, а е супер елементарно, мой колега веднага забелязва.
Не казвам, че трябва да си сменяш лекаря всяка година, но ако "забиеш", си трябва "рестарт".
Успех, момичета! Всяка жена, която пише в този и подобни форуми, трябва да може приспивайки бебето си да каже "Заслужаваше си!" Heart

# 537
  • Пловдив
Казабланка а на базата на какво ги даде тези проценти той ?
Знаеш моя случай Wink 46г. като за начало Wink Мъжки фактор с Тератоастенозооспермия, неуспешно инвитро с 2 празни фоликула, редуциран яйчник при операция от шоколадова киста...и други фактори Cry

# 538
  • На остров
Казабланка стискам много палци за успех този път !
Аз по скоро мислих, че е направил преглед или някакви нови изследвания, не само на база анамнеза.

# 539
  • Пловдив
Казабланка стискам много палци за успех този път !
Аз по скоро мислих, че е направил преглед или някакви нови изследвания, не само на база анамнеза.
В интерес на истината, като ме прегледа малко си промени мнението Wink  Беше 5 ти ден след О..засечена с тестове и видя жълто тяло...видя и два по-малки фоликула. Абе като че ли ми даде шанс Wink незнам...

Общи условия

Активация на акаунт