С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 277
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Таис,  ако е чела във форума, жената може да те е разпознала от предишната история, в която имаше голяма драма с приятелката на сина ти. Историята беше много специфична и заради нея жената може да те е разпознала. А понеже тогава ти пишеше с коренно различен тон от сегашния, да се е шашнала и да е решила, че си страшилище, а не душичка.
Уиш, там бЕх Анонимна.
Joy
Ми тя старата едва го пусна, направо ме тормозеше да и съдействам да се съберат.
Затова ще дам инфо, ама дозирано, че знае ли човек.

# 196
На мен пак продължава да ми се вижда ненормално поведението й. Колкото и да е наплашена от предишната свекърва или кандадат свекърва, щом нещата са стигнали до (или почти до) съжителство, няма никакво разумно обяснение да се крие от теб. Дори напротив! Най-нормалното нещо е да иска да види майката на мъжа си що за чудо е, за да разбере какво би могла да очаква от нейна страна. Та ти си му майка, по дяволите! Няма как да изчезнеш или да те скрие той под коритото/дивана Wink
Честно казано, и на негово, и на твое място такова поведение би ме замислило и притеснило.
А ти може би е време да спреш да четеш толкова тази тема. Влияе ти в недобра посока Simple Smile Не винаги и във всички ситуации е добър съветник.

# 197
  • София
Защо реши, че се крие? Може просто да няма желание да се запознава.

# 198
Птица, и ти си права. Но на мен физическото запознаване не е от особено значение. А зная достатъчно за нея, както сина ми го вижда.
Споделяла съм, че съм се запознавала с една фармацевтка, ми у  нас не разбрах, че е вегатериантка. После па другата ми се метна като първа дружка.
Това запознаване е само да се визуализираме. Ми какво ще разбере от тази среща за мен, не зная. Освен ако по женски не и кажа, че  я адмирирам.Аз купих подарък за нова година за тях- и детето включих, макар и задочно да я познавам.
Деликатно е, честно. Какво да настоявам. Когато се случи, ок.. Не пришпорвам аз. Може и да бъркам. Затова сте вие, да се замисля.
Сега прочетох и другото мнение, на Миленака. Ми няма как да се скрие, виждала съм нейна снимка с бащата на детето и, ми хубава е жената.

# 199
Хич не ти трябва. Когато поиска , ще се запознаете.  А тук хиляда глупости ще прочетеш.

# 200
  • Blondeville
Аз не разбрах имало ли е официална покана от страна на Тайс за среща? Ако е нямало отказ на такава, никаква драма не виждам, момичето сигурно се притеснява да поеме инициативата, което е нормално. Аз също се притеснявах, при нас инициативата пое мъжът ми. Може с оглед предисторията с бившата синът на Тайс също да изчаква малко.

Покана за среща на кафе или обяд, някъде навън, неангажиращо и непринудено може да се окаже добра идея.

# 201
От снощи мисля, че може заради ето това самият той да не бърза да се сдушвате:

Ми тя старата едва го пусна, направо ме тормозеше да и съдействам да се съберат.

пс - е, сега, "да се види с майката на мъжа си"... Не са женени хората. Имат връзка, но явно не бързат - и правилно, според мен. Да се види как ще потръгне съжителството, как ще го приеме по-трайно детето - понеже може да има и приливи, и отливи, - нямат бърза работа хората.

# 202
Ми де за знам, Тращерица.„
Кое е редно и кое не.За мен е редно синът ми да каже на жената , че не съм чудовище, ама като си помисля, тя си има основания. И , не, детето и не е грешка. Ама докато се изясним, тя може да ме елиминира..

# 203
Я не го мисли. Здраве да е, ще видим! Хич не се товари с отрицателни нагласи, каквото дойде ❤️

# 204

пс - е, сега, "да се види с майката на мъжа си"... Не са женени хората. Имат връзка, но явно не бързат - и правилно, според мен. Да се види как ще потръгне съжителството, как ще го приеме по-трайно детето - понеже може да има и приливи, и отливи, - нямат бърза работа хората.
Всъщност, те са направили много, ама много по-важната стъпка - детето да живее със сина на Таис. Това е много по-важно от запознанството със свекървата. Всъщност е най-важната стъпка във връзката им до момента. И щом тя вече е направена, значи нещата са отишли доста надълбоко. Изключваме варианта жената да е от типажа, който през месец запознава детето с нов "чичко".

За момента не е спешно запознанството, но е факт, че и Таис се притеснява, и синът ѝ обсъжда с нея тази тема. А всъщност, той е този, който трябва да поеме инициативата за запознанството. Нито на Таис, нито на жената е работа това.

# 205
Верно ли искатате касовв бон

# 206
Кое е редно и кое не.За мен е редно синът ми да каже на жената , че не съм чудовище, ама като си помисля, тя си има основания. И , не, детето и не е грешка. Ама докато се изясним, тя може да ме елиминира..

Няма да те елиминира.  Пък и да стане, какво ти пука.

# 207
Ми пука ми.
Едно дете имам.

# 208
  • София
Тя е решила да те елиминара, няма защо да се заблуждаваме.
Просто синът ти е хлътнал и прави всичко, което тя изисква, защото и като характер, и като възпитание, е от даващите много, срещу получаващи не толкова.
Нали не мислиш, че синът ти не й е казал, че не си чудовище? Че я приемаш, щом го прави щастлив и се разбират?
Нали и подаръци си им пратила за НГ?
Така че, нейните основания не са свързани с твоето приемане, а по-скоро, с игнорирането му в името на нещо друго....
Тя, по- голяма ли е от него?

# 209
Остайте ме мене, аз ще пиша при развитие.
МоЛЯ ВИ. Не съм за тез тема. Иъ, ода.
Flowers Grapes

Общи условия

Активация на акаунт