С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 286
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Остайте ме мене, аз ще пиша при развитие.
МоЛЯ ВИ. Не съм за тез тема. Иъ, ода.
Flowers Grapes
Абсурт ,  по голяма е значително. Поне с 8 години.

# 211
Ей, жената няма проблем, а вече създаваме такъв. В момента по-полезни ходове от нейна страна няма, стига я филмирахте.

# 212
Точно филми и сценарии 😁😁😁 А живота е толкова непредвидим 😉
Ето, моята свекърва дойде днес у дома и омеси една баница, здрава да е. Знае къде ми е слаб ангела.
Аз да си натискам парцалите при мъжа си, че такава опърничева жена с две деца никой друг няма да трае 🤭 Да не говорим пък за свекърви 🤣

# 213
Животът е непредвидим, да. Но хората са повече от предивдими.

# 214
Ами не съм много съгласна. Не можеш да знаеш какво му е на душата на човека. Не бива да си предубеден. Виждаш с очите си, чувстваш и усещаш и чак тогава преценяваш. Темерутът може да излезе голям човек, а ухиленият мазник почти винаги е лицемер. Не мога аз да съдя със замах и да бъда толкова убедена без да познавам някого. Мога само да предполагам, но смятам е излишно.

# 215
  • София
Остайте ме мене, аз ще пиша при развитие.
МоЛЯ ВИ. Не съм за тез тема. Иъ, ода.
Flowers Grapes
Абсурт ,  по голяма е значително. Поне с 8 години.

Ох, бях сигурна.
Дано има късмет синът ти да се откачи навреме. Но, с неговата настройка и характер, ще е трудно.

# 216
Не, нямам предвид предубеждения. По-скоро се сетих за мис Марпъл и логиката ѝ за човешката природа.

# 217
  • Blondeville
Ама какви са тия филми от нищо?

Обобщение на ситуацията:

- Тайс дори не е сигурна 100%, че живеят заедно, както сама писа по-назад - предполага, че може да са често там, не е сигурна, че изцяло са там.

- Тайс не е отправила покана за среща, която да е била отхвърлена.

- Синът на Тайс има кофти опит с отношенията между майка му и бившата и самият той не е предложил среща, а е редно от него да дойде инициативата. Къде е вината на момичето в случая?

- Момичето си има жилище и приличен стандарт, тъй че и тези предположения, че иска някой да я издържа издишат.

- Възрастта - Тайс казва “поне с 8 години”, тоест тя дори не е наясно колко са. Младежът е на 28. Е, ако жената е на 36 какво, вече не става ли? С мъжа ми имаме 6 години разлика в моя полза, връзка от 6 години, брак от 3 и 2 деца. Горкият!

Що ѝ вкарвате мухата за нещо гнило в Дания без причина?

# 218
  • сф
Абе, това да не съм аз?!

# 219
Абе, това да не съм аз?!
Отговаряш ли на условията!Нищо ти няма да знаеш, стига да се разбирате . То пък едно младо с поне осем може да му стъжни живота на макс.Ако и не яде всичко , отиде.

# 220
  • София
Айдеее 😂
Ако си ти, да ти е честито, имаш много печена проекто свекърва 😁

И при нас с мм имаше опити за злонамереност "тя те използва да й гледаш децата, докато е заета, после ще те зареже". При все че той живееше при мен и на мои разноски. Тъй че който иска да вижда лошо, ще го вижда напук на всички факти и обстоятелства. Хубаво е да си преместваме и ние това, дето го нямаме, като слушаме такива истории по свой адрес. Важното е мъжът да има свой акъл и да го ползва, а не да ги слуша.

# 221
Абе, това да не съм аз?!
Я идвай у нас със сина ми.Joy
Много гот се внедри в темата.
Тъкмо като за снеха.
Признавам  , че сега ми е широко. Ще ми е приятно,
когато
момчето  и  си траййаавва

# 222

Що ѝ вкарвате мухата за нещо гнило в Дания без причина?
Предполагам, защото самата тя пусна мухата.

# 223
Много богати хора имало в този форум....дано, ама надали
Ако синът ми заживее с 8 години по-стара, първото което ще си помисля е, че повече от едно дете общо няма да имат. А и това не е сигурно.
Да, може да е егоистично, материалистчно е т.н., но това ще си помисля и няма да ми е хубаво...

# 224
  • София
Айдеее 😂
Ако си ти, да ти е честито, имаш много печена проекто свекърва 😁

И при нас с мм имаше опити за злонамереност "тя те използва да й гледаш децата, докато е заета, после ще те зареже". При все че той живееше при мен и на мои разноски. Тъй че който иска да вижда лошо, ще го вижда напук на всички факти и обстоятелства. Хубаво е да си преместваме и ние това, дето го нямаме, като слушаме такива истории по свой адрес. Важното е мъжът да има свой акъл и да го ползва, а не да ги слуша.

Кой тук говори за вас двете?
Излиза малко като "Гузен негонен бяга"......Trollface

Dincho, а ако е дори с повече по- голяма и не иска да се запознае дори с теб, въпреки доброто ти отношение и подаръците, дали ще ти мине през ум, че тя няма намерение дори и едно дете да създаде със сина ти?
Но, за да успее да мине границата, в която да може да роди, просто не трябва да се запознава с теб, за да не допуска да му отвориш очите на сина си?
За после е ясно- той е възпитан да се грижи, да е всеотдаен и би останал без собствено дете........

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 21:47 от absurT

Общи условия

Активация на акаунт