С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Опаа.
Наистина искам.
Уиш,наистина с тези отклоненя.Олеквааваш.
Бе Уиш , какви хора поскрепяш точно тук

# 226
Опаа.
Наистина искам.
Уиш,наистина с тези отклоненя.Олеквааваш.
Бе Уиш , какви хора поскрепяш точно тук
А?

# 227
  • София
Тайс-чо, да не се черпиш нещо тая вечер Grinning

# 228
  • Blondeville
Леле, леле, чак и сметки на потенциални общи деца направихте 😁 По формула или?

Надниквали ли сте в темите за искащи бебе, колко млади, прави и здрави двойки опитват с години и не става? Тоест и да си хване младо гадже, ако има засечка и едно дете е под въпрос, а ако мъжът е с проблеми и не може, тогава?

И защо проектирате вашите желания върху децата си? Има двойки съзнателно искащи само 1, други изобщо не желаят. Техен избор, и на двамата, тяхно желание...Да, искам внуци един ден, но повече искам децата ми да са щастливи...

# 229
Моята например от това,че е обсебена от сина си, обажда му се постоянно.Беше ми споделил ,че го е питала " дали мога да готвя,за да знае дали ще мога да го гледам " .Излизаме в компания всяка вечер му се обажда по телефона с въпросите-къде си,с кой си. Търпях това около година,в началото мислех загриженост,но не...обсебеност е..Пълно ненормална работа,и в един момент му казах -ако искаш такъв живот аз не,не мога да бъда с голям и зрял мъж,който постоянно дава обяснения на майка си и му казах избери да имаш семейство ,или да си при майка си..Той е от друг град,винаги с каквото съм могла съм помагала,но очевидно ме мрази за това,че " сина й " е в друг град,заради жена,а не е под нейното крило. На мен съвестта ми е чиста,помагала съм,не е оценено. За сега от 6 месеца е спрял " контрола" .

# 230
Ани ,поправимо  е това, от него зависи.Наистина си трябва време да свикне, че е  голям  и няма нужда.Но може да не свикне и имате проблем.Отговаря зает съм, мен така ме отказаха да звъня, по-късно ,сега гледаме филм и така.За това сме на съобщения.
Но си признавам ,че като е с жена, с някого , има кой да пита добре ли  е, в смисъл  има на кого да се обажда при нужда.И като пътуват да се прибират от тук все  намилам да чукне буква, че са стигнали.Чувствам се  неспокойна ,че от мен тръгват.От другаде дори не знам тръгват ли  въобще.
За мислене-мисля.Без телефони обаче.
Какво ще направя , ако е станало нещо-едно нищо.
Пък какво ял някой въобще не ме интересува. Ако иска да яде.
Но трябва време да се свикне.И постоянство при отговорите-не сега.

# 231
Напълно подкрепям мнението ви,но той е работещ ,самостоятелен не мисля за нормално обаждането всяка вечер ,и то с продължителност по 15 минути,много пъти го е злепоставяла пред приятели ,дори с глупави въпроси " за какво си говорите" ... Родител е разбирам,не е проблем да попита как е ... Родител му е ...Но мисля,че нещата са прекалени.Имаше период ,в който той пътуваше всеки петък до родното си място,свършваше работа в 18.00 и в 18;15 всяка божа седмица му се обаждаше да провери дали си е тръгнал към родното място.Някак не беше честно нито спрямо мен,нито спрямо него.Намалил е ходенето там,той сам се отблъсна от "контрола " ,който имаше от нея.От малък все го контролират.Няколко пъти му казах да опита да възобнови отношението си с родителите си,но той категорично отказва..Не иска отново да се повтарят историите,и го разбирам..Доказала съм се като отговорен човек,човек израснал с трудно детство,за което са наясно,без майка,защото ме остави ,когато бях едва 2 клас.Но съм неудобната,защото е дошъл тук при мен да живее..

Ани ,поправимо  е това, от него зависи.Наистина си трябва време да свикне, че е  голям  и няма нужда.Но може да не свикне и имате проблем.Отговаря зает съм, мен така ме отказаха да звъня, по-късно ,сега гледаме филм и така.За това сме на съобщения.
Но си признавам ,че като е с жена, с някого , има кой да пита добре ли  е, в смисъл  има на кого да се обажда при нужда.И като пътуват да се прибират от тук все  намилам да чукне буква, че са стигнали.Чувствам се  неспокойна ,че от мен тръгват.От другаде дори не знам тръгват ли  въобще.
За мислене-мисля.Без телефони обаче.
Какво ще направя , ако е станало нещо-едно нищо.
Пък какво ял някой въобще не ме интересува. Ако иска да яде.
Но трябва време да се свикне.И постоянство при отговорите-не сега.

# 232
Ами стопира  я.Не  е нормално да го контролира.Общува когато той реши.
Винаги ми връщат обаждане или отговор ,защото не злоупотребявам и знаят ,че е  нещо важно.

Не са контролирали и мен ,та не знам какво  е.Свекърва ми опитваше с мъжа ми, те си имаха специални отношения, но нямаше мобилни да го търси, а  и  живеехме заедно.Вечер си говорят , при нея  бе зиме яденето, та го преместих и това ,то и не е удобно в нейната стая -кухня. Направихме си  кухня и там.Заедно се хранехме ,но той се връща късно  и няма как да го чака вечер вече. Да го подкове и аз да се оправдавам. Почнах да му казвам всичко предварително  и тя  ми се разсърди, че си казвам всичко, дори и каквото тя ми е казала,,без да се разправям с нея.Мъжът трябвало да знае жената от кръста надолу.Ми казах ,че при нас всичко знае  и толкова,отминах  я. Тя ме причакваше с ръцете на делви и знаех , че ще има тирада.Мина и това.
Вие сте в друг град и няма място за контрол ,не  е сам ,не  е дете.Ще свикне, става смешен и той  по този начин.

# 233
Ама тя и Тайс все се обажда Joy
Пък синчето дава отчет - къде са, какво са, с кого си играе и как Wink
Ми как ще иска жената да се запознава със свекървата Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега сериозно. Момчето на Тайс (ако е истина всичко писано от нея, а не свекървенски измислици-премислици) или наистина е много младо и незряло още, или прекалено добричко... На едната плаща дълговете, на другата гледа детето... С предишните и там кой знае как се е раздавал... Не, че е лошо мъжът да е грижовен и отговорен, но някак при него нещата малко едностранчиво се развиват. Има си място за майчина тревога.

# 234
На мястото на Тайс хич нямаше да съм доволна от т.н. снаха. Значи може да отиде да живее с детето си в апартамента на сина на Тайс, а не иска да се запознае с майка му. Липса на възпитание, арогантност.

# 235
  • Blondeville
Ей заради такива гръмки изказвания после много свекърви се жалват как оная лошата уруспия снахата им е развалила отношенията със златното. Ама не разбирате ли, че това какво вие искате и на какво вие бихте били доволни може да не е същото, като това, което искат децата ви? Какво предпочитате - да са щастливи и обичани, или да имат перфектната половинка във вашите очи (вадете списъка - ръст, тегло, възраст, банкова сметка, кулинарни умения, раждания, фертилност, цвят на очите), но да не са щастливи с нея? Когато детето ви представи половинка, това е неговият избор, намерил е нещо, което го прави щастлив. Не е ли толкова по-лесно да тръгнем с добро, а не с предразсъдъци? Мнение може да си имаме всякакво, но то си е наше,  и не си струва за това да си тровим отношенията с децата, като тропаме с краче как има някъде сто процента някоя по-сгодна за мамин златен.

Тайс каза съвсем ясно, че не е сигурна, че живеят заедно, просто по разговори със сина си разбира, че често са там. Момичето си има жилище, но явно за да угоди на младежа е в неговото жилище. Връзката е съвсем прясна. Покана от Тайс за среща няма. Покана от сина за среща няма. Е какъв е полезният ход на девойката? Ако предложи среща ще има "Ето, бута се, иска да се намърда при това добричкото момче, затова бърза за среща с майка му". Когато младежът поеме инициативата, както е редно, съм повече от убедена, че жената няма да откаже.

И какво значи "твърде много се раздава" - трябва да пийва и бийва, и чат пат да забърсва нещо чуждо, за да са спокойни майките, че убавецът не е твърде сгодна партия и някоя "дърта" няма да го излъже да ѝ гледа детето?

Аз мисля, че Тайс проблеми няма, излишни интерпретации и свободни съчинения се правят, в стил нероден Петко...

На мястото на Тайс хич нямаше да съм доволна от т.н. снаха. Значи може да отиде да живее с детето си в апартамента на сина на Тайс, а не иска да се запознае с майка му. Липса на възпитание, арогантност.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 23:47 от blondie_anna

# 236
  • при късмета
Не знам защо толкова боде очите кой къде живее, особено, ако жилището е на момчето. А като няма връзка с казуса, пак е изпляскано като аргумент. Абе единственото важно е на кого е жилището
Тайс, за връзка сравнително от скоро, нещата се развиват нормално. А ако ти тежи, че не виждаш сина ти толкова често, поне се чувате редовно, кажи му. Предполагам, че това в момента изобщо не го отразява, заради страстите в началото на всяка връзка. И това е нормално според мен.

# 237
Ех, значи не оставяте жената на мира. Тя казва, че няма проблем щом не се е запознала все още с приятелката на сина си, повечето дълбаят там... Важното е той да е щастлив.

Моята свекърва в началото като заживяхме с мм ( след 4години връзка) всяка събота и неделя звънеше в 8, да пита дали сме станали, ей така да ни провери 😂 На 3тата седмица не издържах и казах на мм, че ако още път майка му звънне в събота в 8 ще вдигна телефона и ще ѝ кажа, че в момента правим секс и не можем да говорим с нея. Е, повече нямаше такива проверки. 😂
Иначе на 5 месечния ни син, беше подарила гащеризон за 3 годишно. Да носил лятото 😂😂

# 238
Е, не го ли носихте след 2 години Simple Smile
По-лошо щеше да бъде, ако беше подарила летен гащеризон за 2месечно на зимно новородено Wink

# 239
А ти защо така упорито търсиш проблем, където tays засега не намира?

Защото е типичната "абсуртна" свекърва. На всяка манджа мерудия.

Общи условия

Активация на акаунт