С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Той, ако не е искал да се занимава с нея, нямаше да се занимава с нея. Какво преборване на физиологии и подобни? Какво като жената има дете? Това нито пречи да имат собствено/и, ако искат, нито пречи да скъсат, ако искат.
Темата стана "С какво ви дразнят свекървите?" нагледно и показно.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 10:05 от milenaka

# 256
  • София
И на мен големите ми пречат на бебето. Ама постепенно се научиха да пазят тишина като спи, да гледат преди да тръшнат вратата. Ако не живеят с бебе няма как да свикнат. Нормално е всичко това и е временно. Една жена дори споделяше във форума, че се дразни на голямото си дете. Инстинкт е да предпазиш малкото, та дори от баща му, сестра му. Ще видиш като стане на 2-3 бебето ще е друго.
По-странното в случая е да искат да вземат едното дете само. Защо биха искали да разделят децата? И как ще обяснят на другото защо не него? Това не е нормално.

Уиш, ти откъде разбра, че проблем имала?
... А пък синът ми е хипер щастлив с нея, ми как да и кажа, че въобще не е драма детето и...
Аз пък съм много доволна, че мой златен , изведнъж се сдоби с жена, дете и куче /неговото/... Ама как да кажа на момичето , че щом е направила сина ми щастлив, това ми е важно, а не - колко деца има.

# 257
Защото е много по-лесно да вземеш голямо, потгледано дете, а не да се занимаваш с малки 2-3 или 5 годишни капризни дечица например. И още мнооого причини. Хората, като не им е идвало до главата само цъкат това и онова как може...!!! Ами и много по-гадни неща може за съжаление.

# 258
Птица, и ти си права. Но на мен физическото запознаване не е от особено значение. А зная достатъчно за нея, както сина ми го вижда.
Споделяла съм, че съм се запознавала с една фармацевтка, ми у  нас не разбрах, че е вегатериантка. После па другата ми се метна като първа дружка.
Това запознаване е само да се визуализираме. Ми какво ще разбере от тази среща за мен, не зная. Освен ако по женски не и кажа, че  я адмирирам.Аз купих подарък за нова година за тях- и детето включих, макар и задочно да я познавам.
Деликатно е, честно. Какво да настоявам. Когато се случи, ок.. Не пришпорвам аз. Може и да бъркам. Затова сте вие, да се замисля.
Сега прочетох и другото мнение, на Миленака. Ми няма как да се скрие, виждала съм нейна снимка с бащата на детето и, ми хубава е жената.
Таис, извинявай че се намесвам но само исках да ти кажа че, може би се срамува жената затова избягва неизбежното според мен. Щом живеят заедно рано или късно ще се видите и опознаете. Казвам това от личен опит. Аз умирах от притеснение какво ще си помислят за мен, разведената с дете. И да бях права за тях аз съм второ качество. След почти 14 години брак и от месец имаме общо дете, пак е така. Свекърва ми направи скандал в болницата малко след като се роди малкия. Защото мъжът ми подал бебето първо на сина ми а не на нея.

# 259
Как пък ви е хрумнало това, момичета?? На мен грам не ми е пукало, даже ако нещо ми бяха се озъбили свекър или свекърва, щях яко да се забавлявам за тяхна сметка. Но хората каквото ид а са помислили, с мен са се държали винаги отлично. Даже свекъра излезе голям майтапчия. Мъжът ми му казал, че се среща с жена, която има 3 деца и човекът казал: "Ееее, толкова години те чакам с едно внуче да ме зарадваш, ти излезе по-оправен и направо три, евала!"

# 260
Галинели, да ти е живо и здраво бебето Simple Smile

# 261
Галинели, да ти е живо и здраво бебето Simple Smile
Много ти благодаря.

# 262
ganeli, честито и от мен! Да сте живи и здрави всички! Голям да порасне юнакът и много да ви радва!

# 263
  • ЯМБОЛ
Честито бебе!Да е живо и здраво!Разкажи повече за него,моля.

# 264
... Свекърва ми направи скандал в болницата малко след като се роди малкия. Защото мъжът ми подал бебето първо на сина ми а не на нея.
уф. това пък... бабите умират да са важни и признати баби. много се палят. ти на това ако се връзваш...

# 265
Честито бебе!Да е живо и здраво!Разкажи повече за него,моля.
Незнам какво да разкажа, освен че, е много желано бебче след един спонтанен аборт и 13 години брак. Появи се почти месец преди термина но аз като чели очаквах. В предвид годините ми беше рискова бременност. Трябваше да се роди секцио но той бързак излезе когато той реши и то по нормалния начин. Мъжете в къщи са супер щастливи. А аз още не мога да осъзная какво се случва. Бабата изобщо не я мисля. Просто се разбрахме с мъжа ми да го вижда ако иска разбира се, в нейния дом, той ще го води когато реши.

# 266
Уиш, ти откъде разбра, че проблем имала?
Не съм сигурна, но ми се струва, че има проблем. Цялостното ми впечатление от постовете ѝ е такова. Изпускането на парчета информация, начинът на поднасянето ѝ, реакциите... Може и да греша, разбира се.

# 267
Ганели, честито бебче! Да е жив и здрав младежа.
По темата... Свекърва ми пита как сме с детето единствено през трите дни, в които бяхме в болницата след раждането. За година, точно 3 пъти е питала как е детето. Ама като се видим много ни обича. Иначе всеки ден прослушва сина си ял ли е, спал ли е..
От една страна е окей, че не е досадна, но толкова ли не може да пита как е детето.

# 268
Ani_88,
Ако още четеш темата, не натискай мъжа ти да се сдобрява с роднините. Когато той поиска, тогава. Явно си има причина. Майка ми също искала всички да се разбират, карала баща ми да поддържа по-добри отношения с баба ми (свекървата), е само проблеми от това. Лелите ми си умряха стари моми, а баба ми до смъртта си не прости на баща ми, че се е оженил, защото той трябвало да се грижи за лелите ми.
Така че стой настрани. Знае си човекът стоката.

# 269
Изобщо не се тормозя дали ще пита за детето, а и да пита ще пита сина си. До там го докара че, колкото и да бях благосклонна за компромис още веднъж, вече нее възможно. След цирка които разигра в болницата. Тя има достатъчно внуци да се грижи и да пита. Нямам против да го вижда но без мен. Аз бях до тук. Мъжът ми е страшно обиден и казва че, ако заведе детето то ще е заради баща си. Той нее добре здравословно и не може да дойде. Всички останали идват всеки ден и си личи че, са искрено доволни за бебчо. Помагат ако има нужда. Но аз се чувствам сравнително добре и се справям и сама.

Общи условия

Активация на акаунт