С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 286
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Уиш, ти откъде разбра, че проблем имала?
Не съм сигурна, но ми се струва, че има проблем. Цялостното ми впечатление от постовете ѝ е такова. Изпускането на парчета информация, начинът на поднасянето ѝ, реакциите... Може и да греша, разбира се.

Всъщност един такъв пропуск  нищо и никакъв . Обаче после снахата ще се чуди защо не я обича свекървата.

# 271
Ганели радвам с е,че сбъдна мечтата си.Да ти е здраво бебето и да расте бързо.Таткото сигурно е щастлив,  а другите не са важни.

# 272
  • при късмета
Не съм сигурна, но ми се струва, че има проблем. Цялостното ми впечатление от постовете ѝ е такова. Изпускането на парчета информация, начинът на поднасянето ѝ, реакциите... Може и да греша, разбира се.

Всъщност един такъв пропуск  нищо и никакъв . Обаче после снахата ще се чуди защо не я обича свекървата.
Ти затова ли по презумпция си против снахите? Сина ти не те запознал с приятелки с които е живял и после всички снахи виновни, а синовете златни
Ганели, на мен ми се струва, че вече ти честитих, но пак да е живо и здраво! С баба му ще се оправя баща му. Извъди късмет с мъжа ти, доколкото помня като започна да пишеш много се съобразяваше с майка си, даже направо го беше страх. Осъзна се, въпреки традициите им

# 273
Неее, изобщо не е затова. Мамин си е златен отвсякъде. А ти защо си против всички свекърви?

# 274
Таис сподели проблема - поради така създадената конфигурация, рядко вижда детето си.

# 275
Абе какво дете е този мъж. В момента е във връзка и е естествено да не мисли много за срещи с майка си.
Продължавате да търсите проблем, където го няма. След толкова страници писания, накрая ще го създадете.

# 276
Синът на Тайс е млад още. И да не му роди дете въпросната булка, може да и намери друга. А пък и да не му роди и да остане с нея, ако е щастлив, къде е проблема? Само не разбрах дали потребителката излезе истинската снаха Grinning

# 277
  • при късмета
Неее, изобщо не е затова. Мамин си е златен отвсякъде. А ти защо си против всички свекърви?
Не съм против всички, това е твоя и на Абсурт измислица. Казала съм хиляди пъти, че темата е за оплакване от свекърви и когато някой е по темата, колкото и дребнаво да ви се вижда дразненето му или дори да не е права снахата, не е нужна да се напада и обижда с твоята и на Абсурт злоба. Както виждаш по казуса с 50те лв. на седмица за двете деца, нямам нито един пост, точно по тази причина, така, че далеч не съм против всички свекърви

# 278
  • София
Скрит текст:
Не съм против всички, това е твоя и на Абсурт измислица. Казала съм хиляди пъти, че темата е за оплакване от свекърви и когато някой е по темата, колкото и дребнаво да ви се вижда дразненето му или дори да не е права снахата, не е нужна да се напада и обижда с твоята и на Абсурт злоба. Както виждаш по казуса с 50те лв. на седмица за двете деца, нямам нито един пост, точно по тази причина, така, че далеч не съм против всички свекърви

И като си го казала хиляди пъти, защо спамиш непрекъснато, като се оплакваш от мен, дето не съм свекърва дори, камо ли твоя?
И защо бетер най-върлата и долна свекърва, размахваш пръст на всяка, която не е на твоето мнение?
Я, си виж и тоя пост-ще се задавиш някой ден само като чуеш "свекърва", а никога не си имала, че поне човек да те разбере защо ти е непоносимостта.
Дишай, бе ма ко, дишай!

# 279
  • при късмета
Не се оплаквам от теб, Абсурт, констатирам според писаното от теб. И много добре знаеш, че не са само мои констатации. Само в тази тема поне 5 човека ти казаха, че си с назадничаво и остаряло мислене, ти само за моята констатация се хвана. Не аз се оплаквам от теб, а ти от мен. И не аз се заядох първа с теб, а ти с мен. И пак правиш неверни твърдения от името на някого и се опитваш именно на него да вмениш какво щял да направи. Както казах вече, тези опити са твърде жалки и не за мен говорят

# 280
Е и да има - пак казвам - какво може да направи? И аз не искам мой син да доведе булка от Нигерия да речем, ама ако я доведе, какво? Ще я приема, и хоро ще играя даже, както се казва. Той като я иска, аз къде да се вра.

Тихо сега, че аз май натам отивам Smiley Smile

# 281
И на мен ми се струва, че Таис не се чувства комфортно при тези отношения със сина си. От една страна - че не вижда често сина си, колкото на нея й се иска (спомням си, че общуват често по принцип, вика го понякога някъде да я закара и т.н.), а от друга - заради проекто-снахата, която може би не се вмества в желаната снаха дали заради детето или заради възрастта. Но дори и да няма проблем към момента, за в бъдеще може и да се появи, проточвайки запознанството във времето когато ще е по-трудно да се изгладят недоразуменията и ще се затвърдят хладни и на разстояние отношения. Не съм съвсем сигурна в оправданието, че приятелката на сина й се пази от нея заради предишни отношения с майка на предишен приятел. На 36 години вече си наясно с повечето неща и отношения и не проектираш стари отношения върху несъздадени такива. По-скоро има нещо не съвсем коректно от нейна страна, поради което не иска да става достояние или не иска да се сближава с Таис. Дано да не съм права.

# 282
  • волно калдъръмче
Ако са се разбрали да не му ражда деца, се знае, че тайс няма да е доволна.

# 283
Те са от половин година заедно, кога да решат за деца?

# 284
  • София
Те са от половин година заедно, кога да решат за деца?

На нея часовникът й цъка, дори да е "само" с 8 години по-голяма и както е преценила, че ще му влезе в къщата и ще го прави пастрок на детето си, така е нормално тя дори да бърза с общо дете.
Ако го иска, разбира се.
А, тя не иска да се запознае с майката на момчето, независимо от това, че тази майка е засвидетелствала доброто си отношение.

Общи условия

Активация на акаунт