Всяка майка иска най-доброто за детето си. Но за мама най-доброто може да е Пенка от Софийския, караща 2 висши накуп, но скромна, с три наследствени имота на жълтите павета, на 20 години, виртуозна готвачка, но и тиха и послушна, и разбира се прегледана от репродуктивен специалист да завери фертилност и тн. А за синчето може най-доброто да е онова синеоко гадже с хубавата усмивка, което се смее на шегите му, и което го разсмива, и с което иска да си ляга всяка вечер.
А за мен най-доброто за децата ми е да са здрави, да са обичани и да се чувстват щастливи, и половинките им да са свестни хора. Излишно е да се притеснявам за това дали ако синът ми се хване с кака тя ще е фертилна, дали ще прави такива невероятни неща в леглото, че с тях ще го манипулира да ѝ купува скъпи чанти и обувки и да мие той чиниите. Няма как да застана срещу него и да му кажа “Виж какво, според мен ти след 8 години и 5 месеца няма да си щастлив с тази, ще се събудиш и ще разбереш, че си изтървал това чудно момиче Пенка, и си живял в пълна заблуда” Защото ако двама души се напаснат, заживеят в хармония, обичат се, с какво право аз ще го съветвам да си търси по-млада, без деца, и задължително да се размножи. Нима едно младо момиче не може да го направи нещастен, или да го остави без деца? Стига, никой не може да предвиди какво ще се случи утре...
.... означава че или е златотърсач-ка , или е много отчаян, или му е скучно.
Анатема