Да сложа ли край?

• 15 550
  • 601
  •   1
Отговори
# 360
Скрит текст:
M.dobreva, кажи нещо, че тук сценарий за сериал от поне 3 сезона се заформи.
Оставете жената да работи, може би предлага на някого хапчета против комплекси без рецепта. 😀

Скрит текст:
Ей, хапло, аз съм над 40! Smile
Това реклама ли е, или предупреждение 😀
Спирам със спама 🤐

Реклама за леличките, за теб - предупреждение!

И за да не съм само спамер, ще кажа, че аз, като мъж над 40 и с дете, мисля, че не бих имал сериозни намерения за ново такова от друга жена. Така че правилно е решението ти и според мен.

# 361
  • София
Това не е правилно. Не трябва да чакаме оценки и одобрение.
Трябва да чакаме любов и партньорство, но и да даваме същото.
Прекалено много се слагат нещата на кантара, ако и героите са минали годините на розовото безоблачно небе......тотал.

Допел и мис Тейлър ще ги пляскам Grinning

# 362
От порочния кръг трудно се излиза обаче. Дано успее. Не се става така лесно петел от кокошка.

Точно така. И да си тръгне от този, на такъв пак ще попадне, защото е доброто момиче, което е възпитавано само да се справя с живота, да не иска, да прескочи девет огнящи обръча в десети, за да заслужи.

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=rfDnpzAgznw
За който знае английски - 40 дни подред.

# 363
  • София
Сигурна съм, и че е пазарувала, готвила и посрещала секс бъдито, подаръци само за повод с върнат съответния по стойност, редки почерпки от негова страна.
И откъде си сигурна?
А ако някой от присъстващите мъже напише нещо подобно за авторката само от презумпции, като теб?

Следващият ти пост е далеч по-балансиран.

# 364
  • София
Сигурна съм, и че е пазарувала, готвила и посрещала секс бъдито, подаръци само за повод с върнат съответния по стойност, редки почерпки от негова страна.
И откъде си сигурна?
А ако някой от присъстващите мъже напише нещо подобно за авторката само от презумпции, като теб?

Следващият ти пост е далеч по-балансиран.

Ако проследиш добре дискусията, авторката лично потвърди това, което знам.
Аз съм разбалансирана принципно...

# 365
Това Диарино каквото си мисля ли е? Joy Крада го.

Ако си голям задник с мъжете, ще те боготворят. Вземай модел от успелите форумните величия. Smiley
Ти се шегуваш, но аз сериозно страшно много такива примери гледам. Тя го прави на гъз, той тичка след нея с изплезен език. Не мога да го разбера.
Явно не ми се получава с мъжете, защото не ги правя на гъз Rolling Eyes

# 366
Сега с Агента ще тестваш новата стратегия 😈

Иначе българските чехльовци са това, за което говориш. Безхарактерни, страхливи, подчинени. Заслужават си всичко, което им се случва.

# 367
Ами да, жената следва да се държи серт, тъй щото мъжът да насочи спортната си злоба и хъс, за да се бори навън в света с други мъже, а не да ти се прави на мъж у дома. Дето се вика - цяла земя има да завладява и пари да изкарва, а той да ти седне до полата и да критикари да е на неговото.

# 368
  • София
Само че, докато завладява света като Александър, току-виж го омае някоя амазонка, тръгнала и тя на поход. И като се сети как неговата се държи серт...

# 369
И к'во, да си ги държим до полата и само да мислят за битовизми, докато им мяукаме, за да се чувстват у дома като завоеватели?

# 370
  • София
Не бе, Сирено, даваме им по едно копие, взимаме им картите и чупка.
За кво тиЙ мъж, па на теб.

# 371
  • София
А ти дали ще понесеш много време някой да ти се държи серт само заради идеята, при положение че имаш реални резултати и си се доказал в това, което правиш?
Битовизмите са и за двамата. Аз също не си падам по тях, но се налага.
Държа се така, както искам с мен, но какво ли разбирам от хващане и задържане на мъже...

# 372
Новият не бил женен, а имал дете от жена, която се "натресла" в дома му, защото й било удобно "всичко да бъде подсигурено", не спали на едно легло и всеки водел свой живот. Как ви звучи?

# 373
  • София
Новият не бил женен, а имал дете от жена, която се "натресла" в дома му, защото й било удобно "всичко да бъде подсигурено", не спали на едно легло и всеки водел свой живот. Как ви звучи?

По учебник. За психопати.

# 374

Звучи като да е мухльо. Как така някаква ще ми се натресе в нас, да я издържам, понеже имаме дете заедно?
Накрая той ще остави нея и детето в жилището, а ще се натресе (той) при теб.

Да бега от тука, че цял форум ще го ритаме в главата!

Общи условия

Активация на акаунт