Да сложа ли край?

• 15 420
  • 601
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Авторке, ти имаш всякакви притеснения да късаш със старото.
А, нещата когато се заблатят им трябва течение.
Работа бол, аптека до аптека, я отвори джобса!
Мамата добре си я отворила, че САМА да прозреш в какви токсични взаимоотношения си.

# 316
  • Насред хаоса
Ма какви са тия претенциозни лигочи? Единият дудне за емоционална стабилност и равност в доходите, за да не се мине случайно и да го използват, както той използва. Вторият убавец чакал да го убедиш, че си достойна, за да пусне клона. Ама направо дуел като рицарските едно време за техните сърца обяви, те ще ти махат просълзени от балкона с кърпичката, както дамите някога на техните рицари. И това ми били мъже. Де сопа, де.
Абе я ги махай и двамата, никому не си длъжна. И се освободи от това ниско самочувствие и от мисълта, че си длъжна да отговаряш на критериите на всеки мишок, помислил се за лъв. Не си длъжна - нито да ги спазваш, нито да се нагаждаш към тях. Така връзка не се гради. Разбирам те да влагат нещо, че да се постараеш, ами те и това не правят, само искат.

# 317
  • София
Скрит текст:
Абе ти да не бачкаш монахиня? То така шефове си уволняват служителите за сексуални връзки...да беше така, всички щяхме да сме безработни и с алени букви на гърдите:)

То пък на приказки всеки е голям, особено в началото като има емоции. Ама като ги гледаш какви са нерешителни, смяташ ли, че може да постигнат нещо повече от приказки и плашене?

В момент на афект му споделих, че шефът ми не се държи добре с мен и ако имах друга алтернатива нямаше да стоя. Това е главното притеснение.

Ако се притесняваш, че новият може да ти навреди, директно го заплаши, че ще се разчуе за поведението му, ако направи нещо.
Не чакай, а действай предварително.

# 318
Не ти харесва поведението на шефа ти към теб, но те е страх да не загубиш работата си.
Стария те баламосва 4г, не е съгласен да се обвърже с теб, отказва брак/деца, но ти стоиш.
Новия те сваля, позволява си да го прави, въпреки че е женен, има вероятност да пусне слух и теб пак те е страх.
Усещаш ли как си се вкарала в някакъв филм ?

Развали тази схема, че не ти е в помощ изобщо. Ще си по-щастлива, но не ти дават да си повярваш сама.

# 319
Факт: ако той реши да хвърля кал, тя може...абе буквално да изсипе върху него пълен лайновоз. Определено има материал да му смени чипа на тръгналия да търси любофф извън брака.

Впрочем заплата от хиляда лева не е някаква невероятна загуба, позиции за тия пари има колкото искаш.

# 320
Жената очевидно е фармацевт. Защо да напуска, за някоя неприятна работа?  Има си преспектива... Да, не за големите пари, но пък за развитие и за лека работа, ако реши да създава семейство.
Важното е следващият мъж да е читав.

# 321
  • София
Чакай, шефът ти е третият мъж около теб който не се държи добре с теб? Защо? По скоро защо на всички хубавци не им теглиш една дълга? Има и нормални мъже, рядкост са, но ги има, да...

# 322
Авторке, седни в тиха стая, сипи си едно голямо уиски или питие по избор и се запитай - защо пускам в живота си подобни боклуци. Виж къде ти се чупи самочувствието, чувството за достойнство и самосъхранение.

Докато нямаш смислен отговор на тези въпроси и смислена стратегия как да действаш, за да спреш този процес, ограничи всякакви срещи с мъже. Объркана и нестабилна жена, която постоянно е в каши, привлича всякакви пиявици, манипулатори и най-обикновени боклуци. Сериозна съм.

# 323
Като прочета за такива жени без грам положителна самооценка и се чудя как е възможно. Аз бих посъветвала авторката да си върси друг мъж, а на този да не му и казва. Ей така, за да не го кара да се чувства използван след като 4 години той я ползва за играчка, а тя си мисли, че той й е половинка. А пък това всичко си плащам сама - мноу феминистко. Като го каже мъж че това иска от жената, знай, че сама ще сменяш памперси после.

Като си намери нов тогава да отиде при новия и въобще да не казва на сегашния. Така ще му уважи личното пространство ... ерген .... А за този, женения - да раздуха какви ги прави. Със сигурност ще се опита да я изкара луда, ама който не е глупав ще види. Пък те не са глупави хората.

# 324
Не щат вече мъжете да се женят и завързват. Бягат от хубавото?
Що така ма Ленче? Rolling Eyes

# 325
  • Terra incognita
Аз съм доволна, че в темата се дават много окуражителни коментари и Добрева май придобива смелост.
Явно точно от това е имала нужда- независима странична гледна точка. Момиче, с теб сме. Време ти е за коренна промяна.

# 326
Скрит текст:
В какво те обвинява пък този?
Че не съм емоционално стабилна жена, не оценявам как мислил за мен и искал да ми помогне, къде си мисля че ще си гледам децата и т.н.
Чакай, бе, жена, ти деца нямаш, той има Joy

# 327
Скрит текст:
В какво те обвинява пък този?
Че не съм емоционално стабилна жена, не оценявам как мислил за мен и искал да ми помогне, къде си мисля че ще си гледам децата и т.н.
Чакай, бе, жена, ти деца нямаш, той има Joy

На това бих му отговорила: "При твоите. Ще бъдем едно голямо семейство. Има проблем? Ок. Адиос!"

# 328
Баси къде ги намираш все такива- единия чичо с челяд, другия женен, все отбор юнаци. Необвързани мъже около 30те няма ли покрай тебе? Да не би подсъзнателно да търсиш все такива от този тип? Много съм се чудил защо много жени се хващат за някаква умряла връзка и се подлагат на откровени безумия само и само да я поддържат. Какво намираш ти в чичото? Какво ти дава, какво удовлетворение получаваш от отношенията ви? Дори не си прави труда да те излъже нещо, та да има причина да продължаваш тази връзка, а вместо това отбива опитите ти за задълбочаване с някакви безумни оправдания. Явно е, че за него си кеф без много ангажименти и така иска да е и за напред. Така изглежда всичко погледната от страни, а при теб часовника тик-така и нещата стават все по-трудни с годинките. Свестните/качествените мъже/жени се обират рано, имай го предвид това.

# 329
Rudolph, защото кака търси перфекния мъж - да има висок доход, да й наеме помощница, да е несравним любовник, хубавец в топ форма, грижовен, мил и романтичен, да не изневерява, да не е критичен към нея, да я отменя с децата, свекърва му да не й се меси и т.н.
И на някой като нещо от списъка не му наред, бяга с 200 и след време накрая сe чуди как се е озовала в афера с женен, с деца, дразнещ чичко Smile

Общи условия

Активация на акаунт