Да сложа ли край?

• 15 526
  • 601
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Скрит текст:
==
Бихте ли ми помогнали с насоки как да "внуша" на мъжете, че не съм наивна (очевидно съм)... Как се постига?
==
Ми като им кажеш какво искаш ти . Ще видиш как ще започнат да се съобразяват с това.

Какво стана с първия?
След обвиненията последваха целувки и мили думи, след това отново опит за вменяване на вина, че не съм емоционално стабилна и си променям характера през час.
Типично поведение на манипулатор.
Ох, даже ми е скучно да се повтарям.
Когато си поискаш нещо реално, винаги следва - "ти си луда. Но аз те обичам. Цунки."

# 436
Aбе момиче,за какво са ти тия дъртаци и то с деца? Намери си някой на твоите години и без деца.За какво са ти чужди деца?Не си ли правиш сметката,че ако имате дете,детето ти трябва да дели с чуждо?Част от семейния бюджет ще отива другаде.На 46 години мъжът ми стана дядо,ако имате дете тия мъже ще са му като дядовци.Едно е да гледаш малко дете на 30-40,друго е на 50 и нагоре.

# 437
  • на пъпа на Златията
==
==

Ми не е вярно че е манипулатор .
Той се е влюбил на 40 , тя е била 26 ли там .
Просто не иска да я загуби . От работа и грижи   не се е осъзнал какво иска тя . А тя не е искала нищо до сега . Не знае как да я допусне до себе си . Има дете при него . На колко години е детето? Трябва му време   да осъзнае кое как да направи .

А втория , какво е ?

# 438
  • София
А той ще се осъзнае, със сигурност, като чукне 56 години и простатата го алармира. Ще се светне, че някоя все ще е нужно да му сменя памперса. Нооо въпроса е Авторката какво я топли тази преспектива, че и да го чака ли? Да се осъзнае?

# 439
  • София
Рорик, намери и прочети темата "Невъзможните хора в живота ни".
Цял живот се учим да ги разпознаваме. Може би и ти още не си.
Но това е много характерно поведение.
Може да не е мъж. Може да е жена. Може да не е любовник. Може да е шеф. Но за един нормален човек е жизнено важно да разпознава отровното поведение. Когато не го разпознава, жертвата се мисли за виновна, постепенно се сварява и губи способността да взима решения. И после се пита "Какво правя аз с този човек 4, 10, 20 г, цял живот".

# 440
Скрит текст:
Рорик, намери и прочети темата
"Невъзможните хора в живота ни".
Цял живот се учим да
Скрит текст:
ги разпознаваме. Може би и ти още не си.
Но това е много характерно поведение.
Може да не е мъж. Може да е жена. Може да не е любовник. Може да е шеф. Но за един нормален човек е жизнено важно да разпознава отровното поведение. Когато не го разпознава, жертвата се мисли за виновна, постепенно се сварява и губи способността да взима решения. И после се пита "Какво правя аз с този човек 4, 10, 20 г
, цял живот".

В тоя живот има два вида хора - бг-мами и манипулатори. Вторите манипулират първите. Или както казва Добрият Wink - в живота едни държат лопата, други - зареден пистолет. Тези с лопатата - копаят Simple Smile Simple Smile

Оф, насмалко да пропусна, авторката - бий му шута!

# 441
  • София
Ха-ха, може и пистолета да извадя, колко му е. Па-па и край.

# 442
Ха-ха, може и пистолета да извадя, колко му е. Па-па и край.

Сигурна ли сте, че можете? Wink

От 3:30 нататък (края)
Simple Smile

# 443
Еленко, това не е спам тема.

# 444
  • Terra incognita
Тоя новият или е някакъв крийпи тип, или ползва яко тъпи лафове да оплете жена- това обичам те, това искам деца от теб. Ключовият момент е,че още не сте били интимни.
Що ли ми се струва, че ако си легнеш с него, рязко ще му са отщат и деца и семейство?

# 445
==
==

Просто не иска да я загуби . От работа и грижи   не се е осъзнал какво иска тя . А тя не е искала нищо до сега . Не знае как да я допусне до себе си . Има дете при него . На колко години е детето? Трябва му време   да осъзнае кое как да направи .

А втория , какво е ?

Разбира се, че не иска да я изгуби.

Първо защото му е удобна. Жени, който седят дълго в една връзка, без да имат каквито и да е претенции, не се намират толкова лесно. Удобна, че и икономична. Повечето време прекарват в нейното жилище, излизат рядко, а  когато го правят си делят разходите до стотинка, да не вземе да се мине с два лева.

Второ, хората, които мачкат някой, изпитват удоволствие от това. И когато жертвата покаже наченки да си ходи, се почва голямото разубеждаване. Ако си тръгне, на чий  гръб ще се чувства велик? Припомням, че той многократно е обяснявал на авторката, че "не е достойна" за семейство с Негово величество заради ниските си доходи.

Трето, сигурна съм че му е много приятно да се хвали на приятелите си,  че е на своите 40 години забърсал мацка на 26. Като познавам този типаж, разказите са тип "и ме гледа в очите като кученце". И се хвали колко "тънкажно" му излиза.

Не искам да звуча свръх цинична, но причината мъжете на средна възраст да харесват млади момичета не е само красотата и свежеста на младостта. Те са и много лесно маниполируеми. При средно ниво на интелигентност е детска игра за мъж с 40 години опит да манипулира някой, който до преди няколко години е ходил на училище и имал вечерен час от родителите си.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 00:32 от Viki8383

# 446
Извинявам се, нямах за цел да обидя хората в крайна нужда.
Няма проблем, просто казвам каква може да е причината.

Моля?? И 4 години не му стигат да се осъзнае, та му е светнало чак като тя тръгва да си ходи? Стига глупости. Влюбените не броят парите на другия, нито му внушават, че е некадърен, беден и тъп, нито обещават съвместен живот, от което обещание впоследствие да се отмятат.
Айде не го ожалвай толкова бедничкият остарял влюбен, зарязан от бившата и с две ремаркета.
Трето, сигурна съм че му е много приятно да се хвали на приятелите си,  че е на своите 40 години забърсал мацка на 26. Като познавам този типаж, разказите са тип "и ме гледа в очите като кученце".
Аз това съм го чувала в реално време - той на 45, женен с 2 деца, тя около 30 сингъл. И те бяха пак като авторката, 3 години заедно. Ама той поне плащаше на жената консумацията.

# 447
Скрит текст:
==
==

А втория , какво е ?
На 15г. е .
Какво работи втория ли?

# 448
  • на пъпа на Златията
Ами първият го е изгонила жена му , защото не е могъл да и купи "самолет" .
И авторката ли  да стане такава.
Това ли я  съветвате ? Нали уж  трябва да се тегли  заедно ярема .
Детето му е в трудна тинейджърка възраст . Вече  отгледано .
Чуди се как да  му каже  виж сега  на мен ми трябва тая жена .
Разбира се че не го оправдавам .
Ако погледнем бъдещето  май и първия и втория , ще трябва да живеят при нея.
Ама както казах  човек предполага , господ разполага .

Имах предвид втория като човек  ,  що за стока е .
Оставя  на натреслата му се жена жилището защото там е  детето му  и пак иска да се премести при нея.
Ами тези мъже ще се чувстват  натресени . Не са в състояние да  строят по 5 апартамента  за един живот . За това и стават агресивни . 

Защо не погледнете на мъжете като на човеци  с проблеми . ?
Разбира се  не трябва да  пренебрегвате вашите потребности .

# 449
Rorik, коментарът ти е доста далече от темата. ТОЙ е изгонил бившата, защото искала кола.

Кви самолети, деца и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт