Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Буцигном на кой ден го направи теста, дано да е прекалено рано. Изпуснала съм, ако си казала
9ти ден на 2 бр 5 дневни! Имам и аз няква 5 процентова надежда, че миналия път на 10 ден ЧХГ беше 28 ама пък такъв ли прединфарктен късмет все ще имам...ще видим окончателно утре, може би!
Ама не вярвай на тези тестове само кървен
Стискам палци утре да се похвалиш

# 436
Здравейте пак от мен , на 21 ден от трансфера на  2 ембриона и чхг на днешния ми тест беше 5244 , това не е ли прекалено много според вас.

Ти сериозно ли изчака 21 дни за тест? 😁 Екстра си е резултата! Ама от къде това търпение!?
Хахаха не съм чакала толкова , това ми е четврти тест , първо беше 80 , след 2 дни 240 след още 2 870 и сега след 5 дни ми е 5440

# 437
Буцингом, имах усещане за теб, че ще ти е положителен теста. Някакси много енергично и позитивно звучиш. И още го имам де, така че пускай кръвен и да не забравиш да ни пишеш. Ама изчакай поне още ден-два.

Аз съм малко след теб и май ще изчакам поне до 10ти и 11ти ден за кръвен , та поне да знам, че резултатът е категоричен и да не ходя пак. Или ако ходя - то е да следя дали се удвоява :p

Мислех да се бодна вече, че ме боли гърло, и поне да знам с лекарствата как да процедирам, но нещо покрай симулацията ми дойде в повече да ми бодат вената. Ще си кротувам.

На вас казаха ли ви какви лекарства можем да пием след трансфер при настинка?

# 438
Буцингом, имах усещане за теб, че ще ти е положителен теста. Някакси много енергично и позитивно звучиш. И още го имам де, така че пускай кръвен и да не забравиш да ни пишеш. Ама изчакай поне още ден-два.

Аз съм малко след теб и май ще изчакам поне до 10ти и 11ти ден за кръвен , та поне да знам, че резултатът е категоричен и да не ходя пак. Или ако ходя - то е да следя дали се удвоява :p

Мислех да се бодна вече, че ме боли гърло, и поне да знам с лекарствата как да процедирам, но нещо покрай симулацията ми дойде в повече да ми бодат вената. Ще си кротувам.

Аз не съм настивала,но не бих пила нищо на своя глава.Питай личния лекар.Успех!

# 439
Честито на Цветелина Simple Smile
А болните освен парацетамол, друго няма какво за настинка.

# 440

Утре ще се бодна сутринта преди работа, да знам до вечерта как да процедирам! Петък е все пак Simple Smile хахаха
Благодаря ти MrsAlwaysRight за усешанията, дано твоите да са правилните! Аз и да е отрицателен пак ще съм положително настроена, просто ще трябва да е всичко наново, пак фонд, чакане, стимулации, нерви, пътувания ама такова е било писано!

# 441
Момичета знаете ли прогестерона преди пункция какъв показател трябва да е?не е за тази тема но за да стигнем до трансфер трябва да минем и през пункция ,та се чудех верояно ще може да ми помогнете Simple Smile

# 442
Здравей. Прогестерона трябва да върви нисък преди пункцията, тъй като има риск от презряване на лигавицата. За самата пункция не е проблем, но при високи стойности отлагат трансфера за друг цикъл.
    За стойностите май трябваше да е до 3, но може и да греша. Така или иначе ако има нещо такова, лекарят ти ще те уведоми.

# 443
Благодаря много Simple Smile

# 444
Момичета знаете ли прогестерона преди пункция какъв показател трябва да е?не е за тази тема но за да стигнем до трансфер трябва да минем и през пункция ,та се чудех верояно ще може да ми помогнете Simple Smile
Преди пункция до 1.

# 445
Под 1 трябва да е на втори ден от цикъла за да се стартира стимулацията. При по-високи нива обикновено я отлагат за друг цикъл. Сега си гледам резултатите от първия опит. На 6ти ден от стимулацията прогестерона беше 2 и док ме предупреди че не е добре, но на 8ми ден падна на 1.2 и направихме пресен трансфер. Имаше имплантация, но за съжаление не се развиха нещата. 
     Сега прочетох на едно място че по време на стимулация трябва да е до 1.5....
     Ама най-добре е да си питаме лекарите, вместо да гадаем колко точно трябва да е.

ПС. В момента съм пак във стимулация и се надявам скоро да се запиша официално в темата.

# 446
И моето чакане приключи! За съжаление с резултат ЧХГ 0,58 на 10 ден! Успех на останалите! Дано да имате по-голям късмет от мен!

# 447
Сажалявам миличка поплачи после горе главата
Имаш ли замрзени

# 448
Здравейте ,момичета. Включвам се И аз с моето първо ин витро. На 14.02 беше трансферът ми на 2 тридневни ембриончета. Нямам никакви болки и неразположения вече. До 4 ден имах тежест, болки, бодежи, но стимулацията Не ми ср отрази добре. Късмет на всички чакащи ,моят тест е чак на 29.02.

# 449
Буцингом, съжалявам ...Sad
Няма да плачеш в никакъв случай, сипи си една чаша вино и се радвай на детенцето си - писа тук, че имаш едно дете от първо икси, ако не се лъжа.

То тая работа с инвитрото е малко - тука има, тука няма,  абсолютен шанс.

Още се сдържам за тест, щото съм болна, но скоро и това ще стане ....

Успех на всички чакащи..

Общи условия

Активация на акаунт