Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
утрогестана пречи да дойде цикъла.
Но понякога цикъла си идва въпреки утрогестана
така е.

# 421
утрогестана пречи да дойде цикъла.
Но понякога цикъла си идва въпреки утрогестана
+1
При мен дойде въпреки кринона,тъй че може всичко.

# 422
аз бях при първия опит и с дуфастон и с утрогестан и дори по рано ми дойде защото моя е на 40 дни ми дойде тогава на 30. такаче може да ти видим усмивката утре.

# 423
Дано на всички в темата се забави цикъла за 9 месеца

# 424
Не издържах! Купих един тест...по-отрицателен не може да е! Все пак ще пусна утре и кръвен ама надали Cry

# 425
Здравейте, момичета! Не пиша, но ви следя какво си пишете. Simple Smile
Има ли някоя, която да е била при Стаменов и след неуспеха да чака отново 3-4 месеца за "коментиране на неуспеха".. Някак ми се струва абсурдно. Нали отново трябва да се следят яйчниците всеки месец, трябва да знаеш какво правиш през тези 3-4 месеца.. Особено при мен както имам фоликул на високосна година и това означава да чакам, а пък през това време я камилата, я камиларя.. Направо съм потресена!

# 426
Здравейте, момичета! Не пиша, но ви следя какво си пишете. Simple Smile
Има ли някоя, която да е била при Стаменов и след неуспеха да чака отново 3-4 месеца за "коментиране на неуспеха".. Някак ми се струва абсурдно. Нали отново трябва да се следят яйчниците всеки месец, трябва да знаеш какво правиш през тези 3-4 месеца.. Особено при мен както имам фоликул на високосна година и това означава да чакам, а пък през това време я камилата, я камиларя.. Направо съм потресена!
Да, аз...А да не говорим,че коментарът беше абсолютно излишен -загуба на време,средства, път... Никаква полза нямаше от него,само загубено време, поне за мен. Има жени, при които коментарите са били смислени и след тях е сменен подходът.

# 427
Не съм  при някое от така извесните тук имена и точно това беше причината да не отида в някоя от големите клиники безброй месеци чакане само за един преглед. та нали точно за тези неща трябват наблюдения в точен ден изследвания. отказах се още първия път когато се опитах да си запиша час и те ми казаха за след 6месеца е мерси.

# 428
Здравейте пак от мен , на 21 ден от трансфера на  2 ембриона и чхг на днешния ми тест беше 5244 , това не е ли прекалено много според вас.

# 429
Не е много.Честито!

# 430
Честито, Цветелина! Чудесен резултат! Лека бременност!

# 431
Не съм  при някое от така извесните тук имена и точно това беше причината да не отида в някоя от големите клиники безброй месеци чакане само за един преглед. та нали точно за тези неща трябват наблюдения в точен ден изследвания. отказах се още първия път когато се опитах да си запиша час и те ми казаха за след 6месеца е мерси.
А в коя клиника си сега

# 432
Здравейте пак от мен , на 21 ден от трансфера на  2 ембриона и чхг на днешния ми тест беше 5244 , това не е ли прекалено много според вас.

Ти сериозно ли изчака 21 дни за тест? 😁 Екстра си е резултата! Ама от къде това търпение!?

# 433
Буцигном на кой ден го направи теста, дано да е прекалено рано. Изпуснала съм, ако си казала

# 434
Буцигном на кой ден го направи теста, дано да е прекалено рано. Изпуснала съм, ако си казала
9ти ден на 2 бр 5 дневни! Имам и аз няква 5 процентова надежда, че миналия път на 10 ден ЧХГ беше 28 ама пък такъв ли прединфарктен късмет все ще имам...ще видим окончателно утре, може би!

Общи условия

Активация на акаунт