Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, имам нужда от съвет. Вчера ми правиха трансфер. Казаха лежане, но не ме сдържа, все ставам лягам, луда работа,колко дни трябва да е така.Кажете ми какво общо взето не трябва да правя, ядене, пиене, мога ли да стана да сготвя. Ей такива неща ме интересуват. Все пак си имаме и домакински задължения. Благодаря
щом са казали да лежиш ще лежиш и няма да мърдаш освен за тоалетна и ядене !

# 91
Привет, аз взимам Топ фолат и нямам проблеми с него. Мисля, че и по-лесно се усвоява, така че по-добре си вземете фолат. Тъй като писах малко по-назад - дали сте имали проблем при изхождането, защото аз все кървя, когато ходя по голяма нужда Frowning
Доста често срещан проблем заради голямото количество прогестеронови препарати. При мен помагаха сушени сливи, чела съм тук, че много си вземат разхлабителни, подходящи за бременни. И аз се стреснах след последния трансфер, досега не бях имала проблеми с хемороиди, но явно ми се обостриха проблемите тогава. Като се нормализира работата на червата спряха проблемите.

# 92
Благодаря! Явно наистина дразнят корема, защото не съм имала проблем с ходенето и не съм се напъвала. Гледам да ям повече плодове, супи, мляко с мед или сладко от круши, така че да ме прочиства, ноо явно вътрешно нещо се случва. Дано отмине, защото е доста неприятно.

# 93
Момичета, имам нужда от съвет. Вчера ми правиха трансфер. Казаха лежане, но не ме сдържа, все ставам лягам, луда работа,колко дни трябва да е така.Кажете ми какво общо взето не трябва да правя, ядене, пиене, мога ли да стана да сготвя. Ей такива неща ме интересуват. Все пак си имаме и домакински задължения. Благодаря
Първия трансфер лежах и нищо,на втория още щом ми върнаха ембриона и скочих от магарето,успешен е.
Повече от един ден лежане няма смисъл,успеха не е обвързан с лежане.Просто не се натоварвай физически.Успех!

# 94
Да ви кажа и аз сега си мисля ,че именно лежането и то не помогна за имплантация , предния път не че съм търчала на горе на долу ,но определено имах повече движение . Сега заради тези грипове не смеех фа излизам а в нас освен да лежа и да си почивам друго нямаше какво да правя :/ . Първият път имах поне импланция

# 95
Да,всеки да прави това,което чувства че е редно.Аз исках да се чувствам нормален човек,излизах и на ресторант два пъти,чаша вино,малка бира ,разходка ,не ми навреди.Сега като бременна не се спирам,ако ще се разболея и мъжът ми може да ме зарази,мислих че ще се втелясвам повече но не.Всеки ден ставам,къпя се,гримирам се и излизам,за сега съм пушка.Успех на всички!

# 96
Здравейте,

Сроро ще правя ИКСИ и от сега започвам да ви следя

Имам дъщеря на близо 7 години от такава процедура и две неуспушни процедури с биохимична бременност

На 43 години съм и не съм се отказала Simple Smile

Успех на всички ни

# 97
Здравейте отново . Имах свеж трансфер на 29.01 .искам да Ви попитам . Как разбирате имало ли е имплантация или не?

# 98
Здравейте,

Сроро ще правя ИКСИ и от сега започвам да ви следя

Имам дъщеря на близо 7 години от такава процедура и две неуспушни процедури с биохимична бременност

На 43 години съм и не съм се отказала Simple Smile

Успех на всички ни
Успех, zuziza, аз съм в подобно положение,  на 41 съм и имам едно дете на 8 години. На мен също не ми се отказва, въпреки годитите:blush:

# 99
Запис и от мен, момичета. Успешна 2020 на всички нас!

# 100
Здравейте отново . Имах свеж трансфер на 29.01 .искам да Ви попитам . Как разбирате имало ли е имплантация или не?
С кръвен тест ,първия път направих на 10ти ден и беше 10,после почна да пада.Явно е имало,на ЗЕТ направих уринен на осми ден и беше+,от там два кръвни .
Петдневни бяха моите ембриони.Успех,за имплантация и прекрасна бременност!

# 101
Като забременях с дъщеря ми, не се спрях и за 5 минути

При другите "бременности" бях болничен 10 дни и не станах от леглото

Вярно е, че тогава бях на 35 години.....

# 102
А за цигарите какво са ви казвали докторите , на мен ми казаха да не ги спирам рязко , при вас как е.

# 103
А за цигарите какво са ви казвали докторите , на мен ми казаха да не ги спирам рязко , при вас как е.
Още на първото посещение ми каза да ги спра и малко по-късно ги спрях.Като родя и спра да кърмя пак ще пуша ако искам.

# 104
Цигарите и без да ми казват, ги спрях. Мисля, че е въпрос на лична отговорност.
Аз и кафе не смеех да пия, камо ли цигари.

Общи условия

Активация на акаунт