Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Момичета , не подценявайте Бг лекарите , лошото е ,че тук почвам да си мисля , че нарочно се стига до 2-3 опита само и само да се дърпат пари от фонда все пак имаш право на 4 опита ,а и парите не са малко .
С най висока успеваемост ако не се лъжа в Европа са Испания , Турция , Украйна , Кипър , Дания .

Аз не ги подценявам, просто исках да разбера как протича процедурата в другите страни. Наистина за тези, които споменахте има най-добри отзиви. По принцип не съм си и мислила, че някой може да ме мотае заради пари от фонда, тъй като за 5 години не съм се възползвала от него. Въпрос на усещане е - сменете лекаря ако смятате, че е така. Simple Smile

# 121
Orangee съгласна съм с теб , аз не че не вярвам на лекаря си , напротив , но за съжаление в днешно време , никога не можеш да знаеш дали да вярваш на 100% на лекар поради простата причина ,че дали ще е с фонда или не парите са много и те прибират една солидна сума от това . Жалкото е ,че леко се е превърнало в бизнес цялото това нещо . Не искам да всявам смут просто вече какво ли не ми минава през главата Sad , здрави прави хора уж ,а толкова много ,  вече минават през тези пътеки само и само за да имат дечица . мъчно ми е  и влизам в полужение на всяка една от вас въпреки ,че не ви познавам лично , защото знам колко е гадно да го искаш с цялото си сърце и да не става ! ❤

# 122
Не знам, но не искам да влизам във филма, защото ще започна да си втълпявам някакви симптоми. Grinning При мен усещането е само на тежест и ранното събуждане, а пък на 11ти-12ти ще видим какво ще покаже резултата. Simple Smile)
Вие в кой град сте си правили трансфера и къде ако не е тайна? Simple Smile)

Аз не съм в България.  Мойте опити са в Швеция.  Стимулацията и  медикаментите  след трансфер са много различни от тези в България.

Здравей, би ли споделила? Аз имам замразени и ако благополучно се размразят и са читави, обмислям да кажа на лекаря без никакви инжекции прогестерон, хориомон, утеогестан и подобни. Както си е когато си става естествено...

# 123
Не знам, но не искам да влизам във филма, защото ще започна да си втълпявам някакви симптоми. Grinning При мен усещането е само на тежест и ранното събуждане, а пък на 11ти-12ти ще видим какво ще покаже резултата. Simple Smile)
Вие в кой град сте си правили трансфера и къде ако не е тайна? Simple Smile)

Аз не съм в България.  Мойте опити са в Швеция.  Стимулацията и  медикаментите  след трансфер са много различни от тези в България.

Здравей, би ли споделила? Аз имам замразени и ако благополучно се размразят и са читави, обмислям да кажа на лекаря без никакви инжекции прогестерон, хориомон, утеогестан и подобни. Както си е когато си става естествено...
Прогестерона само помага,не го отписвай.
Аз имах само Кринон на моя ЗЕТ ,и това е най-минималния прием на медикамент.

# 124
Да, прогестерона е най-важен, защото с него се храни ембриончето.

# 125
Момичета, една девойка беше писала по-горе, но никой не и отговори. Аз също искам да знам. Какви трябва да са стойностите на прогестерона преди трансфер? При мен ще е на естествен цикъл. И после колко трябва да се изпише за прием в зависимост от резултата- ако е нисък/ нормален? Чета в чуждестранните форуми, че понякога им дават по няколко медикамента, в комбинация, защото имало по-голяма успеваемост? Дори инжекции коментират? Може ли инфо? Някой в Англия?

# 126
Момичета, една девойка беше писала по-горе, но никой не и отговори. Аз също искам да знам. Какви трябва да са стойностите на прогестерона преди трансфер? При мен ще е на естествен цикъл. И после колко трябва да се изпише за прием в зависимост от резултата- ако е нисък/ нормален? Чета в чуждестранните форуми, че понякога им дават по няколко медикамента, в комбинация, защото имало по-голяма успеваемост? Дори инжекции коментират? Може ли инфо? Някой в Англия?
Доколкото разбрах(от интернет), трябва да е до 1,5 мисля най много в деня на предполагаемата овулация. Т.е. в деня на започването на прогестероновия препарат. Ако бил по-висок значело, че лигавицата започва да презрява и опитът най-вероятно ще е неуспешен. А в деня на трансфера вече трябва да е висок, но незнам колко.

# 127
При мен прогестерона беше около 8 в деня на трансфера, а гриниците са между 5-18 ако не се лъжа. Мисля, че ми беше малко по-нисък и може би за това ми изписаха общо 600mg на ден утрогестан, както и прегнил.

# 128
При мен прогестерона беше около 8 в деня на трансфера, а гриниците са между 5-18 ако не се лъжа. Мисля, че ми беше малко по-нисък и може би за това ми изписаха общо 600mg на ден утрогестан, както и прегнил.

Но ти не си била на естествен цикъл?

# 129
Аз винаги съм била на ЕЦ, но трансферирахме 1 ембрион, които беше замръзен на 3ти ден с 10 клетки. Като преди това съм пила само фемостон, а 3 дни преди трансфера слагах отново утрогестан по 2 пъти и започнах естрофем.

# 130
Здравейте, момичета! Моят трансфер беше на 30.01. на един тридневен ембрион. На следващия ден реших да проверя прогестерон, защото до сега не е изследван - аз съм с Климара за потискане на овулацията. Беше 8.6ng/ml. Много ми стана тъжно, че е толкова малко. Отчаях се, чудя се днес има ли смисъл да ходя до клиниката за инжекции прогестерон или е вече късно. Бях 3дни на 3*3 утрогестан и от деня на трансфер 2*1 Кринон гел. Посъветвайте ме, моля!

# 131
Здравейте, момичета! Моят трансфер беше на 30.01. на един тридневен ембрион. На следващия ден реших да проверя прогестерон, защото до сега не е изследван - аз съм с Климара за потискане на овулацията. Беше 8.6ng/ml. Много ми стана тъжно, че е толкова малко. Отчаях се, чудя се днес има ли смисъл да ходя до клиниката за инжекции прогестерон или е вече късно. Бях 3дни на 3*3 утрогестан и от деня на трансфер 2*1 Кринон гел. Посъветвайте ме, моля!

Както казах и моят на 29ти беше 8, така че не се отказвай! Би трябвало в следващите дни да се е покачил. Ако искаш си пусни отново, за да видиш дали е мръднал. Ако се е увеличил значи има надежда и отиди до болницата ако трябва, но не се отказвай! Успех и горе главата! 🤗

# 132
Благодаря ти! Не се отказвам, продължавам си лекарствата, но имам доста мутации и ме е страх от прекалени дози хормони, та затова не ми се иска да се включват и още, ако е твърде късно и шансът за имплантация е минал. Ще го измисля.

# 133
  • София
Orangee.  Относно кафето ако е безкофеин няма проблем мисля.
Безкофеиновото кафе е по-вредно.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 15:24 от Nandin

# 134
Orangee.  Относно кафето ако е безкофеин няма проблем мисля.
Безкофеиновото кафе е по-вредно.

Аз за това и не пия никакво. Предпочитам кафето да ми е много вкусно, не мога да се залъгвам с безкофеиново.
Smile
Днес ме е налегнал страшен глад, чак усещам празнина в корема, а ядох вече 3 пъти от сутринта. Scream
Вие спазвате ли някакви ограничения в храната?

Общи условия

Активация на акаунт