Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Не се самонавивайте. На този етап само кръвен може да покаже долу горе какво се случва. Петък е твърде рано. Трябва да са минали поне 10-12 дена за да могат да видят нещо.
В петък е 16 ден след трансфер. Тогава мо определен теста от клиниката.

# 601
Ами да ви кажа, изненадващо за мен, днес имаше трансфер .... wowowoowow .... Върнаха ми два ембриона и на 14ти трябва да си направя кръвен тест ..... стискайте палци Simple Smile

# 602
  • София
Един калкулатор за имплантация и тест:

https://www.countdowntopregnancy.com/tools/implantation_calculator.php

# 603
Аз приключих...
10 ден ЧХГ 1.02
Само нз дали да звъня в клиниката..
Те ми казаха тест в петък, а аз реших днес.

# 604
  • София
Аз приключих...
10 ден ЧХГ 1.02

Много съжалявам за разочарованието ви. В коя лаборатория пуснахте теста?

# 605
Резултатът на 10 ден след трансфера ли е? Много тъжно. Аз веднага бих звъннала в клиниката. Кураж! Това е труден път и трябва да имаме здрави нерви! Такъв беше резултата след първия ми опит.

# 606
Аз приключих...
10 ден ЧХГ 1.02
Много съжалявам!
Не губи надежда!

# 607
Лаборатотията е в ДКЦ.
Реших просто да не ми пътува кръвта, че сме от по-малък град.
Аз кураж и вяра, че ще станем родители няма да загубя,но почвам да губя такава в лекарите...

# 608
Уффф Sad Отврат е това, знам какво ти е, то и почти всички тук де... Хем мъчно, хем ядосано, хем всички са виновни (поне аз така си мислех). Ще мине малко време на асимилиране и после ще си още по-нахъсана и вярваща. Прегръдка по чата 🤗🙏

Лаборатотията е в ДКЦ.
Реших просто да не ми пътува кръвта, че сме от по-малък град.
Аз кураж и вяра, че ще станем родители няма да загубя,но почвам да губя такава в лекарите...

# 609
Ами то не ми е сефте.
Просто многото години "нищо ви няма" ме побъркват все повече.
И се чудя къде е истината.
Ама.. все някой ден ще видим + ♥️

# 610
  • Тук... някъде
Здравейте! Записвам се при вас след трансфер днес на две 5-дневни. Това ми е втори опит по фонда, първият беше неуспешен преди 2 години.
Желая успех на всички с предстоящи тестове!

# 611
  • София
Момичета здравейте. Туко що ми излезна резултата от кръвния тест- 223, в понеделник беше 50. Днес съм 9 ден след трансфер на 5 дневен ембрион. Това нормално ли е? Почвам да се притеснявам.

# 612
Zenda, позволявам си да ти пиша, защото знам какво е, още преживявам ужаса , през който преминах с нарастването на ЧХГ, като моето дръпна и почна да се удвоява правилно едва на 13 и 15 ден след ЕТ.

Избързала си с пускането на първия тест. Резултат 223 за 9ти ден е повече от идеален. За твое спокойствие повтори след  48 или 72 ч, но аз мисля, че си добре и няма повод за притеснение. Отделно , твоето не просто се е удвоило, а много повече е нараснало, така че може и да не е нужно да повтаряш.
Човешкият организъм не е математика. Аз почнах замерванията от 10ти ден- накараха ми се в клиниката, че кръвен се пускало на 14 и после 16ти ден след ЕТ.

# 613
Момичета здравейте. Туко що ми излезна резултата от кръвния тест- 223, в понеделник беше 50. Днес съм 9 ден след трансфер на 5 дневен ембрион. Това нормално ли е? Почвам да се притеснявам.
Супер е !

# 614
Идеално е! Няма от какво да се притесняваш! Хайде честито Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт