Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 51

• 40 818
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Тогава къде препоръчвате да се прави конизация - в онкологията или? Обърках се вече. Трябва да реша къде да отида на второ мнение, ама от толкова информация съвсем изтрещях.

Решенията касаещи здравето ни трябва да са лични.
Свят голям, хора разни, мнения разни. Хубаво е, че живеем в ерата на информацията, но подобни сериозни решения не бива да са плод на мнения от форуми.
Поне аз така разсъждавам.
Професията на лекарите е изключителна и според мен е нелепо лекар, който ти е спасил живота, да му вадиш кирливи ризи по форуми.

# 601
Момичета,както съм писала в предишна тема ,тандема Ганчев-Чакалова ми докараха лично на мен много сълзи,страх и ужас с ЛЪЖЛИВИ диагнози с които бях наплашена до побъркване,и
Благодарение на прекрасният професионалист и Човек Доцент Милев,нещата си дойдоха на място...схемите са ужасни в онкологията ,но това е дълга и отвратителна тема!
Като професионалист Чакалова може да е светило,но като човек е кръгла нула..арогантна и безчувствена,няма капка човечност в тази жена..съжалявам за описанието,но моето мнение е това за нея!
Отдавна не съм писала в темата,но ви чета редовно,иначе при мен нещата са отлични..април месец пълен преглед при Карагьозов..чист колпоскоп ,абсолютно нищо притеснително откъм матка,шийка,яйчници,ендуметриум ПАП 1-2...2г.и9 месеца от моята конизация съм щастива и спокойна..дано продължи все така!😊
На всички ви желая много здраве и хубави резултати..бъдете щастливи ,момичета!🍀

Много се чудех, дали да се намесвам, но не се въздържах.
Доколкото помня, проф. Чакалова Ви прави конизация?
Вероятно има капчица заслуга за резултатите сега.

Оооо Да,точно тя ми прави конизацията и за това казвам,че е светило в своята професия,но като човек и отношение към пациентите си е кръгла нула с отвратителното си отношение,което не само аз съм видяла!
Също така не и прави чест да вярва безрезервно на патолога с когото работи и от когото са пропищяли не една и две жени(доказано е и не хвърлям думи в пространството)..нещата пак казвам ,когато се разровят започват да миришат,а Вие няма лошо следете се при Чакалова и бъдете здрава,но все пак имайте едно наум...съвет 😉!!!

# 602
Майка ми лежа в Онкологията и видях това-онова...Не беше ок, съжалявам.

# 603
Левскарката, при всички проблеми, които имаш след твоята конизация, как препоръчваш Чакалова?

# 604
Момичета, моля споделете опит, как процедира Карагьозов при йод позитивен атипичен участък с дисплазия ЦИН 1 и нормална цитонамазка,  и високорисков ЧПВ?
Преди 3 год. беше същия случай, биопсия, пробно абразиои и ДТК.. 3 год. по-късно пак има изменения по шийката, лезията не е голяма, но една част леко навлиза към канала..
Ако някой има подобен опит и е бил при Карагьозов, моля да сподели как процедира. Гори ли, чака ли, директно с LLETZ/LEEP ли действа, препоръчва ли имуностимуланти, задължителжават ли ново типизиране ако скоро не си правил ... И въобще, всякаква информация ще ми е полезна, както и приблизителни цени на изследвания и процедури. Може би е по-добре с готови изследвания да се отиде... ако има късмет да се дореди човек или към новия Дисплазия център да се ориентирам.. Някой впечатления от там? Как се случват нещата с чакането за час и др.  😊

Благодаря!

Бъдете здрави! 🤗

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 05:45 от junebug

# 605
  • София
Момичета, днес има свободен час при Карагьозов от 15:20.
За съжаление аз не мога да се възползвам, тъй като четох, че колпоскопия се прави между 8 и 12ия ден от цикъла.
Ако някоя от вас се интересува, нека бързо да се запише в Супердок докато часа е все още свободен.

# 606
Левскарката, при всички проблеми, които имаш след твоята конизация, как препоръчваш Чакалова?

Никъде никого не препоръчвам.
От сърце желая здраве на всички и адекватнен избор на лекар, и лечение!!!

# 607
Здравейте, включвам се тук с молба за разясняване,  преди 6м пуснахме цитонамазка понеже ме закъсняваше 2 седмици, при вземането имаше лека прокървяване.През ноща ми дойде,излезе 2б група,както винаги е била. Според гинеколога трябва да правя на 3 месеца, за да избегнем най-лошото .Нямам оплаквания освен ,че цикъла ми започва с кафяво течение,което според него е стара кръв.Предписани са ми билкови препарати.

# 608
  • София
Идвам да споделя впечатленията си от д-р Аноар. Много мила, много любезна, много обяснителна и обстоятелствена.
От нея разбрах, че скоро ще се знае къде ще работи Димитров, както и че следващата седмица са му изпитите за новата специалност.

# 609
Идвам да споделя впечатленията си от д-р Аноар. Много мила, много любезна, много обяснителна и обстоятелствена.
От нея разбрах, че скоро ще се знае къде ще работи Димитров, както и че следващата седмица са му изпитите за новата специалност.
Хайде, че дойде време за нов преглед. 😜
Дали да се доверя на Аноар? 🤔

# 610
  • София
Аз реших да не чакам. Винаги мога да отида при него след половин година, но не исках да отлагам прегледа. Последният бе през май 2019.

# 611
Аз реших да не чакам. Винаги мога да отида при него след половин година, но не исках да отлагам прегледа. Последният бе през май 2019.
Аз мога да почакам още мъничко. 😜
Да кажеш като научиш. 😘🤗

# 612
Здравейте, включвам се тук с молба за разясняване,  преди 6м пуснахме цитонамазка понеже ме закъсняваше 2 седмици, при вземането имаше лека прокървяване.През ноща ми дойде,излезе 2б група,както винаги е била. Според гинеколога трябва да правя на 3 месеца, за да избегнем най-лошото .Нямам оплаквания освен ,че цикъла ми започва с кафяво течение,което според него е стара кръв.Предписани са ми билкови препарати.
Каква стара кръв задържана в матката 😳 Кой е този гинеколог? Намерете друг гинеколог за този проблем - може да е хормонален, може да е полип, може и нищо да не е.
Цитонамазка 2Б е сравнително добър резултат, но трябва малко повече информация да дадете - нещо друго пише ли? На 3 месеца няма смисъл да правите, за да "избегнете най-лошото" - въобще не разбирам какви неща са ви обяснили и наговорили. От къде сте?

# 613
На мен този гинеколог не ми вдъхва доверие. Вариант е да го смените.

# 614
Каква стара кръв задържана в матката 😳 Кой е този гинеколог? Намерете друг гинеколог за този проблем - може да е хормонален, може да е полип, може и нищо да не е.
Цитонамазка 2Б е сравнително добър резултат, но трябва малко повече информация да дадете - нещо друго пише ли? На 3 месеца няма смисъл да правите, за да "избегнете най-лошото" - въобще не разбирам какви неща са ви обяснили и наговорили. От къде сте?

От Велико Търново,смених го, този е 2ри при когото ходя.Всички хормони пуснахме в норма са,както и на щитовидната.  Притесни го кръвта при вземане на цитонамазка, това кафявото не знам дали може да се дължи на висок инсулин. Ще погледна ако намеря резултата ,мисля че не е в мен .

Общи условия

Активация на акаунт