Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 51

• 40 825
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Бъркаш го с другия от онкологията, Милев е отличен специалист в тази област.
Да , за този от онклогията съм чела.

# 586
Аз съм доволна от Милев. Носила съм му биопсии и винаги ги е гледал адекватно. Преди няколко години ми изкараха атипизъм на гърдата от тънкоиглена биопсия точно в Онкологията. Добре, че човека я погледна да каже, че няма никакъв материал и е напълно невъзможно да се каже има ли ми нещо. Направиха ми нова и се видя, че е гноен процес ( мисля, че ме заразиха в болница). Беше мастит. Изтече гнойта и всичко си дойде на мястото. Извинявам се за отклонението. Гледал ми е няколко биопсии на шийката и кюртажи.
За другия и аз съм чула не много добри неща, но нямам личен опит и нищо не мога да кажа.

# 587
Момичета, от известно време ви чета, защото последната цитонамазка ми излезе 3а-3б и съм притеснена. Досега винаги е била 2 група. Предстои ми колпоскопия и биопсия. От Пловдив съм и ходя при д-р Петров от онкологията, но като чета повечето пишете за София. Има ли някой от Пловдив и препоръка за лекар, ако се налага второ мнение? Имам доверие на моя лекар, но не знам какво предстои от тук нататък.

# 588
Авалон, погледни на първа страница, има препоръчани гинеколози в Пловдив.
Направо ще ти ги копирам:
Цитат
-Д-р Арман Христамян   бул. Васил Априлов 15а ;  тел.: 032/641 537
       Частен кабинет/прегледи сред предварително записване от понеделник до петък след 16:00часа/:
       Пловдив, ул. Г.М. Димитров 5 /зад х-л Тримонциум/,    тел.: 0898 444 541
    -Д-р Камен Ямаков, /акушер - гинеколог/,АГ кабинет,гр. Пловдив , кв.Капана ул."Стефан Веркович" 3 , ет. 1/ в бившата сграда на  Агенцията по вписванията/ GSM :  0888 65 23 47.  За записване https://superdoc.bg/lekar/d-r-kamen-yamakov-2346/

# 589
За голямо съжаление доц. Милев от онкологията едва ли работи вече. Миналата година разбрах, че той е онкоболен. Иначе години наред бе сочен за стожер. Неговото мнение се приемаше за най-достоверно.

# 590
О, ужасна новина 🙁 Дано успее да се пребори.
Другият патолог беше Ганчев, той работи с Чакалова. В една предишна тема ги бяхме нищили много. Не са любимци в темата. Лично аз нямам лично мнение, тъй като нямам опит с тях. Знам само, че Чакалова не чака много много, а директно си реже.

# 591
Веднъж съм ходила при Чакалова и дано вече не се налага да опирам до нея. Не знам що за специалист е, но се държа доста арогантно. Дали е била изнервена или си е такава не знам. Може би не съм и била симпатична. Аз съм човек, който не плюе лекарите по принцип. Извинявам се на доволните от нея. Знам, че темата не е за недоволство с/у лекарите, но като си помисля какво преживях не можах да се сдържа.

За доц. Милев много съжалявам. Аз бях разбрала, че негова близка е с тази диагноза в чужбина и заминава при нея, но след това разбрах, че си е на работа. Дано всичко е наред при него, защото е страхотен специалист и преди всичко човек. Дано не звучи като реклама. Просто ми е помагал в много трудни моменти. Какъвто и проблем да има дано да се разреши лесно.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 23:39 от ina80

# 592
За Чалакова знам  , че е абсолютно арогантна и нелицеприятен човек и лекар

# 593
Аз пък изобщо не харесах д-р Стефан Ковачев от ВМА. Както вече писах, бях с 3 а група няколко години. При прегледа ми при него непрекъснато повтаряше как може така да стоя спокойно, бързо трябва да отида на абразио, че може и да е рак. При условие, че имах една торба с документи от изследвания и не бях от тези, които си е заровила главата в пясъка. Повече не повторих. Защото щях да се депресирам много сериозно.

# 594
На мен лично за д-р Чакалова ми направи впечатление отношението както споделихте и вие, да не можеш да кажеш добър ден поне от възпитание, дооста ми бодат очите такива неща.
Не ми направи колпоскоп, а ме погледна на просто око. Това най-вече. Да, аз съм отишла с готови изследвания, но не е ли по-професионално да погледне по-детайлно какво е положението?
Утре отивам във Вита и ще преценя какво да правя Simple Smile

# 595
Разбира се, че трябва да погледне и тя.Недопустимо е иначе.

# 596
Момичета,както съм писала в предишна тема ,тандема Ганчев-Чакалова ми докараха лично на мен много сълзи,страх и ужас с ЛЪЖЛИВИ диагнози с които бях наплашена до побъркване,и
Благодарение на прекрасният професионалист и Човек Доцент Милев,нещата си дойдоха на място...схемите са ужасни в онкологията ,но това е дълга и отвратителна тема!
Като професионалист Чакалова може да е светило,но като човек е кръгла нула..арогантна и безчувствена,няма капка човечност в тази жена..съжалявам за описанието,но моето мнение е това за нея!
Отдавна не съм писала в темата,но ви чета редовно,иначе при мен нещата са отлични..април месец пълен преглед при Карагьозов..чист колпоскоп ,абсолютно нищо притеснително откъм матка,шийка,яйчници,ендуметриум ПАП 1-2...2г.и9 месеца от моята конизация съм щастива и спокойна..дано продължи все така!😊
На всички ви желая много здраве и хубави резултати..бъдете щастливи ,момичета!🍀

# 597
Момичета,както съм писала в предишна тема ,тандема Ганчев-Чакалова ми докараха лично на мен много сълзи,страх и ужас с ЛЪЖЛИВИ диагнози с които бях наплашена до побъркване,и
Благодарение на прекрасният професионалист и Човек Доцент Милев,нещата си дойдоха на място...схемите са ужасни в онкологията ,но това е дълга и отвратителна тема!
Като професионалист Чакалова може да е светило,но като човек е кръгла нула..арогантна и безчувствена,няма капка човечност в тази жена..съжалявам за описанието,но моето мнение е това за нея!
Отдавна не съм писала в темата,но ви чета редовно,иначе при мен нещата са отлични..април месец пълен преглед при Карагьозов..чист колпоскоп ,абсолютно нищо притеснително откъм матка,шийка,яйчници,ендуметриум ПАП 1-2...2г.и9 месеца от моята конизация съм щастива и спокойна..дано продължи все така!😊
На всички ви желая много здраве и хубави резултати..бъдете щастливи ,момичета!🍀

Много се чудех, дали да се намесвам, но не се въздържах.
Доколкото помня, проф. Чакалова Ви прави конизация?
Вероятно има капчица заслуга за резултатите сега.

# 598
Няколко пъти пиша в темата в подкрепа на Чакалова.
Оставям настрана факта, че не ми е никаква, просто избрах тя да ме оперира.
Тя не използва в частния кабинет колпоскоп, но мисля, че работа на професорите е по-скоро да консултират. По този повод ще кажа, че друго небезизвестно светило в медицината (друга сфера), професор, само за 5 мин. консултация взима 100 лв. от всички, успели да запишат час. Това за преглед на мъж ми. Без никакъв ехограф или пр., просто консултация. След това обаче върши тежката артилерия - оперира.
Добрите гинеколози сме обсъждали и тук, че не се нуждаят дори от колпоскоп. При мен Чакалова видя измененията с просто око.
Освен всичко друго с мен е изключително любезна, отговаря на всички въпроси и продължавам да се следя при нея няколко пъти годишно. Не разбирам защо са тези негативни мнения?
Тя е всепризнат гинеколог-онколог, но не и в бг мама.
Достатъчно е да се види биографията и.
Оттук нататък всеки има право да прецени какво търси - добре свършена работа или мил и любезен лекар.
Разбира се, ако може и двете е супер, но това е рядкост.

# 599
Тогава къде препоръчвате да се прави конизация - в онкологията или? Обърках се вече. Трябва да реша къде да отида на второ мнение, ама от толкова информация съвсем изтрещях.

Общи условия

Активация на акаунт