Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 51

• 39 839
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Благодаря, Змия!

# 646
Здравейте, имам час за Д-р Карагьозов за утре, разменям го за някой ако има за сряда или за другия понеделник 15.06

# 647
Момичета, разбра ли се къде е отишъл др Иван Димитров от Щерев, някой има ли информация? На сайта на клиниката има официално обявшение, че вече не е част от екипа им.

# 648
Момичета, разбра ли се къде е отишъл др Иван Димитров от Щерев, някой има ли информация? На сайта на клиниката има официално обявшение, че вече не е част от екипа им.
Вижте мненията на предходната страница.

# 649
Вижте мненията на предходната страница.

Да, това със специализацията се коментираше доста преди предпоследната страница. Просто може да е почнал някъде успоредно със специализацията, т. к. както вече написах на страницата на болницата официално е публикувано, че не е част от екипа на Щерев и според мен, ако е само заради специализация щеше да е отпуска.....

# 650
  • София
Още не е започнал работа.
Има слух, че ще е при конкуренцията в Надежда.

# 651
Благодаря, Змия!

# 652
  • вкъщи
Дами, на микробиология ми излезе единични стрептококи оскъдно. Нужно ли е антибиотик? Четох, че са част от нормалната флора.. Докторът не ми е отговорил още.

# 653
Лелка, до колкото ми е известно за инфекция се счита че е на лице, когато количеството е над 10 на 5 степен /вероятно при теб е по малко, иначе би следвало да са направили антибиограма, за да видят от кой антибиотик ще се повлияе/

# 654
Контролна цитонамазка ми е втора група, пише - клетки в норма, но изолирани коки.
Не е коментирана от лекар.
Според вас влагалищен секрет ли предстои да изследвам? Имам лепкаво течение.

# 655
левскарката, да микробиология и след нея хапчета и/или таблетки, които се поставят във влагалището

# 656
Здравейте момичета! Вчера бях при Карагьозов, орегледа ме и изписа  АНСС по схема за евентуално изчистване на чпв 16 - след 5,6 м преглед. Той ми е второ мнение след като ми казаха "конизация" , но Карагьозов препоръча да изчакам (при мен би била сложна, защото "раничката" е много обширна и ще трябва да се реже много Sad ) Да търся ли трето мнение? И освен имуностилулаторите променихте ли някак храненето си, начин на живот? Благодаря ви

# 657
  • София
Момичета, за утре има 3 свободни часа при Карагьозов.
Моля ви ако някоя от вас има час за другата седмица при него и не може да го ползва, бих била много благодарна ако ми го предостави!

# 658
  • София
pandapanda90, това ти трябва да го прецениш. Има хора, които много се тревожат докато не се премахне раничката и предпочитат всичко да се свършва, има и такива, които предпочитат нерадикални методи. Зависи кой лекар ти е вдъхнал повече доверие и искаш да го послушаш. Ако се тревожиш направи още една консултация с някой от другите.

Аз забравих да се похваля, че и аз минах на контрола, вече станаха 2 год и половина от конизацията. 2-ра група и идеална МБ. Още на колпоскоп не съм минала, но може да го оставя и за есента, ще видя.

# 659
Може ли ориентировъчни цени за Карагьозов?

Общи условия

Активация на акаунт