Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 51

• 40 833
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте на всичко!Моля за съвет и помощ.Миналата година Август бях с 1пап ,октомври пих три антибиотика заради силно акне и явно получих срив на имуната система от което получих кондиломи.Имах само външни и ги премахнах до Март месец.Този месец ходих на цитонамазка и излезе този резултата.Да чакам ли три месеца или да отида при др доктор за второ цито?Благодаря ви!

# 556
jolana, с твоя резултат може да изчакаш три месеца и да направиш нова цитонамазка след това. Ако си притеснена потърси второ мнение и евентуално колпоскоп.  Simple Smile Ново цито не е препоръчително, писа се на предишната страница защо. На кой ден от цикъла е взета пробата? Евентуално с хормоните как си?

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 20:32 от Marsia_K

# 557
Момичета, писах по - нагоре, но само ще припомня моя случай - Цин 1 и Цин 2 и чпв 16 ... диагностицирани от Др Станков (Шейново и клиника Асцендент) , имам час при Карагьозов другата седмица за 2 ро мнение. Мислите ли, че трява да отида и при 3 ти лекар за мнение или ако и Карагьозов каже конизация - да действам?

# 558
jolana, с твоя резултат може да изчакаш три месеца и да направиш нова цитонамазка след това. Ако си притеснена потърси второ мнение и евентуално колпоскоп.  Simple Smile Ново цито не е препоръчително, писа се на предишната страница защо. На кой ден от цикъла е взета пробата? Евентуално с хормоните как си?
Ами когато докторката ми я взема каза,че съм в оволация ,а последно хормона TSH беше малко нагоре 3.860/ при граници 0.270-4.200

# 559
При Pandapanda90- по-скоро leep/ lletz, с този положителен ЧПВ. Не си за горене-от патила глава ти го пиша.
Самоцитирам се. Процедурата не би следвало да окаже влияние при бременност и раждане.

jolana , изчакай времето препоръчано от лекаря и направи нова цитонамазка в първите дни след цикъл.

# 560
Момичета, писах по - нагоре, но само ще припомня моя случай - Цин 1 и Цин 2 и чпв 16 ... диагностицирани от Др Станков (Шейново и клиника Асцендент) , имам час при Карагьозов другата седмица за 2 ро мнение. Мислите ли, че трява да отида и при 3 ти лекар за мнение или ако и Карагьозов каже конизация - да действам?
Ами от теб си зависи. На кого имаш доверие и на кого вярваш. Ако ще те направи по-спокойна отиди и на 3-то мнение. В клиника Асцедент при кой лекар отиде?

# 561
Ами от теб си зависи. На кого имаш доверие и на кого вярваш. Ако ще те направи по-спокойна отиди и на 3-то мнение. В клиника Асцедент при кой лекар отиде?

В Асцендент бях при Д-р Христо Станков, той и откри измененията и препоръча конизация. Мисля, че просто съм адски притеснена и четейки за тази конизация и евентуални усложнения при бременност после Sad
И още нещо да кажа/питам Simple Smile) от както си знам диагнозата минах на изцяло веган храна ( не ям месо от 3 години) , пия всяка сутрин фреш и лимон с джинджифил, мед и куркума, обмислям и прием на витамини. Предполагам дисплазията няма да има подобрение с това.. но се надявам да засиля имунната система и да махна този чпв 16- вие опитвали ли сте някакво алтернативно лечение?

# 562
Може да пиеш и сок от черен бъз за вдигане на имунитета.

# 563
Има специални имунистимуланти, насочени към заболявания на шийката на матката като гъбите Кориолус. На мен не ми помогнаха, но може при теб да подействат. Учудвам се, че не са ти били изписвани досега.

# 564
Много лекари смятат, че имуностимуланти и хранителни добавки не помагат за въпросните състояния и съответно не ги изписват Simple Smile

# 565
Честно казано мисля, че съм длъжна да пробвам Sad дано всичко да е ок
Преди 3 седмици установиха дисплазията и явно док. мисли, че конизация е решението- ще чакам да видя Карагьозов какво мисли

# 566
При някои хора помагат... аз като ги пих има известно свиване на раничката, но не достатъчно.

# 567
Аз също съм пила четири опаковки Кориолус ,но ги пих заради кондиломи.Препоръча ми ги кожната заради самите кондиломи.

# 568
Пандапанда90, според мен, ако втори лекар с добър ценз и доказан професионалист като Карагьозов, ти потвърди за конизация, според мен няма нужда от трето мнение и още загубено време и пари.

# 569
Има специални имунистимуланти, насочени към заболявания на шийката на матката като гъбите Кориолус. На мен не ми помогнаха, но може при теб да подействат. Учудвам се, че не са ти били изписвани досега.
Уейв ,вие колко време ги пихте и по каква схема .Аз сега се зачудих дали трябваше да ги продължа още .Ама докторката като чу ,че съм пила три опаковки и ми каза спирай,няма да пиеш имуностимулатори цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт