Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 351
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Браво - страхотна промяна Simple Smile

# 541
  • Варна
Cherry, супер е, браво, много да и се радвате и добри хора да посрещате Simple Smile
След малко ще покажа Меси у нас, само да закачим последното перде, че мм недоволен какви уши съм ушила Simple Smile

# 542
Чудесно се е получило.Браво.

# 543
Да се похваля и аз. Всичко сам съм си правил, от шпакловки, боядисване, лепене на тапети, плочки и полагане на ламинат.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 09:48 от Петър Герушин 627641

# 544
Малко в повече идва лилавото, но иначе - браво! Много добре се е получило!

# 545
Браво! Много ми харесват и на Чери,и на Петър промените.

# 546
  • Варна
Петър, станало е страхотно, но си се изкъртил от работа, за което респект!

Безкрайно уважавам мъже като теб и моя мъж, които имат търпение, инструменти, с които знаят как да работят, защото това не става без "инструмент", мерят вярно, мислят и намират решенията по време на монтажите и накрая стават ето такива страхотни домове.
Пожелавам ти ако имаш син/ове - да станат скопосни като теб, а ако имаш момиче/та - да доведат такива зетьове!

# 547
Нищо му няма на лилавото, супер е. Поздравления!

# 548
  • гр.София
Много ми хареса лилавото и кухнята. Само трапезната маса не е ли доста далече от кухнята? Струва ми се, че е в другия край на стаята, след холната част

# 549
Петър - жестоко е станало. Всичко, всичко ми харесва много. Фототапетът е страхотно попадение. Браво!

# 550
Doris, има ги вече във Варна.
Къде ги има във Варна, много ми се иска да видя мостри с тия акцентните бои

# 551
Ето това видях на сайта на фирмата, при дистрибуторите
https://crown-bns.com/distributori/

# 552
  • Варна

Петър Герушин 627641, Браво и честит нов дом.
Справил си се чудесно, не знам професия ли ти е или не, но няма значение - важен е резултата!

# 553
Честито и от мен.

# 554
  • Варна
Много благодаря на тези, които показват какво са направили. Приятно е да има снимки и да гледаме. Със здраве да си ги ползвате.
Много е сладко разпределението при г-н Герушин.
Може ли да ми кажете за первазите на прозорците - от какъв материал са, лесно ли се поръчаха и монтираха.
Че аз преди няколко месеца се разправях с едни и не можахме да се договорим за условията. 

Общи условия

Активация на акаунт