Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 316
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много са хубави и кухнята на Касиопея и всекидневната на Петър, браво!

# 556
Да ви кажа камъка  и дограмата са правени преди 10 години и си нямам на идея от къде е поръчван. Доколкото зная се води "Врачански камък" разкрояват ти го на размери и готово. Монтажа му е елементарен лепиш го със теракол и минаваш фугичката между камъка и прозореца със силикон. Все пак зимата ако има конденз да не влиза вода. За фирми и цени си нямам и на идея.

Иначе благодаря на всички, направил съм го не толкова със пари колкото със любов. Дори едно цвете или палмичка придава мнг хубав вид, цветята са ми любими.

Иначе масата ми е доста далеч е далеч далеч в едно помещение е на 10 метра, но истината е че аз почти не я използвам освен когато имам гости. Почти не се храня вкъщи, нито пък готвя за сега. И не се използва всекидневно.

Отностно лилавото със един тон избледня. Винаги когато избирате някакъв вид латекс да знаете че след половин една година винаги избледнява с един тон. За това когато си избирате цвят, вземете по наситено, та след година да ви бъде това което сте искали. Поздрави

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 18:39 от Петър Герушин 627641

# 557
Не всички латекси избледняват. Ако се има предвид пълно изсъхване (не повече от ден) - това да, но с времето - половин година или повече, не. Поне тези латекси, които аз съм ползвала, не избледняват.

Иначе браво за ремонта, още повече, че е със собствени сили!

# 558
Не пълното изсъхване за ден или два, говоря за по висок интервал от време. Става въпрос за тъмните нюанси, сега ако е  леко загадъчно то е ясно че няма да личи промяната. Боядисвал съм много с различни бой наситени цветове, след година е съвсем различен цвят мнг по блед. Боядисвал съм със всякакви латекси.става въпрос за силно наситени цветове.

# 559
  • София
Подкрепям последното мнение (на Ман_дарин_ка) , не избледнява.
В къщи се наложи няколко пъти да правим корекции в детската стая и в хола. Може да се познае къде е имало проблем само по вдлъбнатината, но не и по цвета - и при светлите, и при тъмните  няма проблем.

# 560
Doris, има ги вече във Варна.
Къде ги има във Варна, много ми се иска да видя мостри с тия акцентните бои
На ул Любен Каравелов
Скрит текст:

# 561
  • Варна
Ето Меси, у нас.
Малкия на мм, 12 г. е, сам избра кои снимки, голямо вълнение е и радост, и мотивация да тренира.
Аз направих любимите снимки на плакати с двамата с баща си ги монтираха.
Създадохме детски спомен Simple Smile Мога само да се радвам ...

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 23:17 от Мира Иванова

# 562
Мира, ти ли беше с красивата бяла къща на морето?

# 563
  • Варна
Man_darin_ka, ето ме мен,
с тази къща, зелената спалня и малката детска стая с Меси на стената. Ако наистина нашата трансформация създава впечатление за "красива бяла къща на морето" значи сме свършили добра работа Simple Smile
Скрит текст:

# 564
Да, Мира, ти си с красивата бяла къща с уж непретенциозна архитектура, но много въздушна, лека, просторна, морска! Страхотна работа сте свършили, с удоволствие да й се наслаждавате и да я ползвате!
Ах, морето!

# 565
  • Варна
Благодаря, Man_darin_ka, с много мерак се прави.
Щом такава е реакцията, довечера мятам мм с новите концепции, добре се получават нещата Joy
Искам и ще ви покажа разпределението на горния етаж, да кажете мнение какво мисля.

# 566
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мире, чудно е! Heart Eyes
В другата тема, където постна снимките от детската преди-след, изказах предположение, че от третия етаж гледката към морето е прекрасна, а от втория не се вижда така добре. Но като гледам гледката от покривната тераса стигам до извода, че май от втория етаж изобщо не виждате морето. Че даже и от третия.
Давай го разпределението на тоя трети етаж и да си казваме идеите.

# 567
Мира, трансформацията е просто убийствена. Поздравления - справили сте се наистина страхотно Simple Smile

# 568
Не знам дали е тука мястото да попитам за фирма за щори във Варна с избор на щори ден и нощ. Ходих на няколко места, но избора е много ограничен, да не кажа, че в бяло каквото искам почти няма. Търсих в други форуми но не намерих актуална информация.

# 569
  • София
Ето Меси, у нас.
Малкия на мм, 12 г. е, сам избра кои снимки, голямо вълнение е и радост, и мотивация да тренира.
Аз направих любимите снимки на плакати с двамата с баща си ги монтираха.
Скрит текст:
Създадохме детски спомен Simple Smile Мога само да се радвам ...
[/spoiler]
Мира, как постигна това?Трябват ми пана за хола, а в магазини не откривам това което търся, а само като малки снимки.Мога да се опитам да ги направя на пана и да си реша прболема с украсата на стената. Може и ЛС, тъй като темата не за това.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт