Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Изневяра" или внушение

 • 4 141
 • 78
 •   1
Отговори
 • Мнения: 13
Здравейте, регистрирах се, признавам специално за това, иначе съм чел с години за рецепти, за лекарства, препоръки, магазини, мнения, отзиви и т.н., и общо взето, оставам с мението, че форумът е много полезен, макар, че не съм мама. Та по темата, искам и аз да попитам, ако някой има желание да помогне разбира се с мнение, или просто съвет, ще бъде много полезно. Много обичам жена си, през годините като всяка нормална двойка сме имали своите моменти, караници, разправии, любов, всичко, както е нормално според мен, имаме дете, семейство сме от доста време.

От няколко месеца нещо стана, тя започна нова работа и постепенно усешам, как нещата охладняха, уморена е, все и се спи, понякога се държи с мен прекалено любезно, дори когато пробвам да я подразня умишлено, за да видя как ще реагира, или не обръща внимание, или променя темата. В същото време се дразни от неща, за които не би трябвало да се дразни чак толкова. Спря да прави секс с извинението, че е уморена, когато аз работя и отсъствам понякога по цял ден, знам, даже ми е казвала, че ползва вибратор, сега виждам, че не е докосван от поне месец, знам, защото от месец започнах да наблюдавам вече някои неща, а от близо два месеца, 2 пъти сме правили секс, като беше малко машинално, без целувки, автоматично, ако ме разбирате. А преди това, искаше самата тя по-често, няколко пъти на седмица, даже всеки ден, сега спи и се и т.н., но почти всяка вечер се самозадоволява под одеалото с ръка, в рамките на 10-20 мин., почти всяка вечер, като легне, преди да заспи. Никога не съм я следил, никога не съм я тормозил, никога не бих я наранил, аз я обичам, аз лично съм моногамен, и никога не съм, или не бих изневерил. Обаче, сега, просто ми стана любопитно и не издържах, признавам си, срам не срам, една вечер, като влезна в банята, аз и проверих телефона. Абсолютно нищо не открих, обаждания, имейли, съобщения каквито и да е, нищо съмнително, или нередно (или поне за мен). Сега, не казвам, че не може да ги е изтрила, не казвам, че не може да има втори телефон, или от служебен, или компютър и т.н., просто на телефона нямаше абсолючтно нищо, което да ме усъмни. Сега другите варианти, че трие, че телефони, че компютри и т.н., да може, но аз не искам да задълбавам толкова, все пак, не е и редно, не е приятно.

Обаче, познаваме се до болка, живеем толкова време заедно и не мога да разбера, как изведнъж имам едно чувство заседнало като топка в корема, че има нещо, хей така, без да го знам, без да мога да го докажа, но някак си имам чувството, че знам, че наистина има нещо. Дали е секс, дали е флирт, няма значение, лошото е, да не се превърне в чувства, от това се притеснявам, защото леко по леко нещата знаете как вървят в живота.

Сега, може и да си внушавам, но разсъждавам в тази насока, според мен, малки неща, но като се съберат и станат много, вече не знам и аз какво да мисля, за това питам за безпристрастно мнение. И честно казано, лично според мен, ние мъжете, съдейки по това около мен, което се случва, не можем да изневерим читаво, хващат ги лесно, докато дамите, са по-хитри може би, по-лесно прикриват тези неща, по-трезво и хладнокръвно действат, не знам точно как е, но за това искам просто мнение, или съвет, дали си внушавам, или имам основание да си мисля нещо подобно, дали има смисъл да ровя, или да я попитам дирекно, което може да я обиди, или угорчи, да ме направи да изглеждам и още по-глупаво, не знам.

# 1
 • Мнения: X
Според мен е най-добре да поговорите за това как се чувстваш, какви съмнения имаш, как те кара тя да се чувстваш последните 2 месеца и тн, и тн. Дължите го на детето си, ако има трети човек или проблем между вас, да го решите по цивилизован начин, а не да си ровите из телефони, лаптопи и/или да се следите по улиците...

# 2
 • Мнения: 866
Темата ти е доста на място и жените тук могат да ти дадат и по-акуратни мнения в случая, но ще си позволя и аз да си дам своето. На първо място не прави грешката да я притискаш, за следенето също. Абсолютно нормално е по-мое мнение, да се получи такава промяна и по-други причини, а не заради любовник. Докато четях разказа ти и по-средата вече мислих, как първото което ще напиша е, че това може да е заради физиологичен проблем, хормонален и после прочетох това за мастурбирането всяка вечер, което много много промени нещата.

Желанието за мастурбация пак си е свързано с либидото и ако тя има либидо, тогава случая става доста "заплетен". В такива моменти винаги първият съвет, който бих дал е разговор. Ако няма любовник в случая и я предразположиш да си сподели, може и да разбереш какви са причините. То дори и за любовник ако има пак може да се доловят някои неща от един разговор, ако си наблюдателен и знаеш какво да говориш.

Добре аз ще ти задам един въпрос, но трябва да си откровен, ако въобще разбира се имаш реална преценка.
Въпроса е според теб, когато сте имали нормален интимен живот, твоята жена дали е била удовлетворена от секса ? Въпреки, че понякога жените доста умело могат да прикриват това нещо с цел да не засегнат партньора си. Което е глупаво разбира се, но тези двойки обикновено не си и говорят на тази тема.

Това е важно да се знае, за да могат да се отхвърлят някои възможности. Аз с интерес ще чета коментарите на жените, защото те много по-добре знаят, как ако една жена има любовник се променят и като отношение и желаният за секс с мъжа си.

За твое успокоение обаче, това по-долу е много вероятната причина (но само ако реално е така и не са само нейни думи) да няма желание за секс и да предпочита по-лесното и бързо, а именно мастурбацията.

Цитат
От няколко месеца нещо стана, тя започна нова работа и постепенно усешам, как нещата охладняха, уморена е, все и се спи,


Освен това имам и друг аргумент, ако тя всяка вечер се самозадоволява, то няма логика да го прави ако през деня го е правила с любовник. Мога да ти кажа, че при жените малка промяна в хормоните може да се отрази страшно много и на отношението им (ти спомена за нетипични изнервяния, което също е довод за това), отразява се и на либидото, но пък това мастурбиране .... Thinking

При положение, че вие нямате проблеми в отношенията, една от възможните причини ако една жена реши да изневерява е липсата на задоволяващ секс. За това зададох въпроса според теб, дали тя е била доволна от секса ви, макар, че ще е трудно точно ти да отговориш на този въпрос.

Това, че е спряла да ползва вибратора също е много съмнително, но пък казваш, че мастурбира с ръка почти всяка вечер и това малко ме обърква. Признавам, че това е доста заплетен случай, но първото което трябва да направиш е един откровен разговор и със правилен подход, иначе няма да се получи.

Иначе логиката е следната, ако има любовник, то тогава отбелязвай дните когато НЕ мастурбира ако може да следиш това разбира се и забележи в тези дни като се прибере у вас в какво настроение е. Thinking

# 3
 • Мнения: 92
Разговорът е добър вариант,  но ще предизвика раздразнение и не виждам причина да откриваш  твоите карти , когато тя крие своите. Аз бих дублираща нейното поведение като умишлено започна да се грижа повече да себе си, например:
Нови друг стил дрехи само за теб
Смени донякъде подстрижка
Спорт не изключително често
Танци,  йога , пилатес,   тай чи
Оба в и,че мислиш да се пробваш за vegi и бъ д и мил , много мил с нея и копира поведението й. Ще имаш по-голям обем от факти, з а да правиш изводи.
Успех

# 4
 • Мнения: X
Разговорът е добър вариант,  но ще предизвика раздразнение и не виждам причина да откриваш  твоите карти , когато тя крие своите.

А кой е казал, че тя крие някакви карти? Жената е на ново работно място - има пробен срок от няколко месеца - не е ли мааалко логично наистина да дава 100% от себе си там и да няма желание за игри с мъжа си посреднощ?

Мисля си, че точно тези подмолни и сметкаджийски игри, развалят бракове и връзки. За мен диалога е най-важното нещо, и смислено. Явно аз разбирам любовта по друг начин - то това си е било бойно поле!

Имаше и един лаф - Да не се следим, че ще се хванем.

# 5
 • Мнения: 1 243
Може да има някакви проблеми, да е депресирана от нещо. Не само мъжете отказват секс ако са притеснени и изнервени.

# 6
 • Мнения: 2 834
Нормално е поведението на жена ти. Има хора (повечето), за които  започването на нова работа е период, свързан със стрес и напрежение.  Изведнъж на човек му се налага да се справя с нови предизвикателстна, да се адаптира в нова среда. Нормално е и докато свикне да се уморява бързо и вечер да иска да си почине. Едва ли в конкретната ситуация има любовник. Мисля, че трябва да поговорите как се чувства тя и дали няма проблеми в работата по-скоро.

# 7
 • Мнения: 4 091
Аз ти предлагам да мислиш в някаква друга посока. По себе ск съдя, че веднъж замисляли се за изневяра и сама си разбивам връзката. В крайна сметка каквото е такова.

# 8
 • Мизия
 • Мнения: 278
Здравей!
Смятам, че моето мнение би ти било доста полезно.
През 2014 г. започнах да пия антидепресанти (по ред причини) за около 5 месеца. Хапчетата бяха със страничен ефект: невъзможност за получаване на оргазъм. Със съпругът ми бяхме наясно с това, но за нас не беше проблем, защото така или иначе сексът ни беше хубав. След като спрях хапчетата вече, всичко беше ОК с оргазмите, но като че ли от тогава нещо се попречупи в мен. Отново правехме секс, беше ми хубаво, но не както преди. След това през 2016г. започнах нова работа И.... Изведнъж в мен изчезна всякакво желание за секс. Отказвах на съпруга си под най-различни предлози: уморена съм, спи ми се и т.н. До такава степен ме изцеждаше работата, по-скоро психически, че въобще не ми се занимаваше с любовни игри, секс и т.н. По лесно беше сама да си свърша работата тайно за 5-10 минути. Не съм имала любовник! Обичах съпруга си, но просто не ми се занимаваше. Той хиляди пъти се опитваше да говори с мен, но не се получаваше. Куриозното е, че имаше период,  в който и той нямаше желание за секс след това, НО сега нещата се нормализираха от само себе си. Да, вече не сме като преди- всеки ден, но важното е че сексът го има, по-рядко, но истински желан и качествен Wink
Надявам се да съм ти била поне малко полезна.

# 9
 • Мнения: 4 865
Какви са тези потайности и следене. Попитай я тя как се чувства и сподели как ти се чувстваш. Вие сте си най-близките хора все пак, клопки ще си поставяте, хайде малко по-сериозно.
След като тя десет и над десет минути мастурбира (което мен лично ме озадачава и ми се струва да е нелогично и зле измислен детайл - не мисля жените да функционират така, когато са преуморени, но как да е) - ако има изобщо нещо вярно в тази история - помислете заедно за вариант на бърз секс, така че ти и тя да се задоволите по-накратко, в рамките пак на това време - десетина минути, без тя излишно да се напряга.

# 10
 • Мнения: X
Здравейте,
Скрит текст:
регистрирах се, признавам специално за това, иначе съм чел с години за рецепти, за лекарства, препоръки, магазини, мнения, отзиви и т.н., и общо взето, оставам с мението, че форумът е много полезен, макар, че не съм мама. Та по темата, искам и аз да попитам, ако някой има желание да помогне разбира се с мнение, или просто съвет, ще бъде много полезно. Много обичам жена си, през годините като всяка нормална двойка сме имали своите моменти, караници, разправии, любов, всичко, както е нормално според мен, имаме дете, семейство сме от доста време.

От няколко месеца нещо стана, тя започна нова работа и постепенно усешам, как нещата охладняха, уморена е, все и се спи, понякога се държи с мен прекалено любезно, дори когато пробвам да я подразня умишлено, за да видя как ще реагира, или не обръща внимание, или променя темата. В същото време се дразни от неща, за които не би трябвало да се дразни чак толкова. Спря да прави секс с извинението, че е уморена, когато аз работя и отсъствам понякога по цял ден, знам, даже ми е казвала, че ползва вибратор, сега виждам, че не е докосван от поне месец, знам, защото от месец започнах да наблюдавам вече някои неща, а от близо два месеца, 2 пъти сме правили секс, като беше малко машинално, без целувки, автоматично, ако ме разбирате. А преди това, искаше самата тя по-често, няколко пъти на седмица, даже всеки ден, сега спи и се и т.н., но почти всяка вечер се самозадоволява под одеалото с ръка, в рамките на 10-20 мин., почти всяка вечер, като легне, преди да заспи. Никога не съм я следил, никога не съм я тормозил, никога не бих я наранил, аз я обичам, аз лично съм моногамен, и никога не съм, или не бих изневерил. Обаче, сега, просто ми стана любопитно и не издържах, признавам си, срам не срам, една вечер, като влезна в банята, аз и проверих телефона. Абсолютно нищо не открих, обаждания, имейли, съобщения каквито и да е, нищо съмнително, или нередно (или поне за мен). Сега, не казвам, че не може да ги е изтрила, не казвам, че не може да има втори телефон, или от служебен, или компютър и т.н., просто на телефона нямаше абсолючтно нищо, което да ме усъмни. Сега другите варианти, че трие, че телефони, че компютри и т.н., да може, но аз не искам да задълбавам толкова, все пак, не е и редно, не е приятно.
Обаче, познаваме се до болка, живеем толкова време заедно и не мога да разбера, как изведнъж имам едно чувство заседнало като топка в корема, че има нещо, хей така, без да го знам, без да мога да го докажа, но някак си имам чувството, че знам, че наистина има нещо. Дали е секс, дали е флирт, няма значение, лошото е, да не се превърне в чувства,
Скрит текст:
от това се притеснявам, защото леко по леко нещата знаете как вървят в живота.

Сега, може и да си внушавам, но разсъждавам в тази насока, според мен, малки неща, но като се съберат и станат много, вече не знам и аз какво да мисля, за това питам за безпристрастно мнение. И честно казано, лично според мен, ние мъжете, съдейки по това около мен, което се случва, не можем да изневерим читаво, хващат ги лесно, докато дамите, са по-хитри може би, по-лесно прикриват тези неща, по-трезво и хладнокръвно действат, не знам точно как е, но за това искам просто мнение, или съвет, дали си внушавам, или имам основание да си мисля нещо подобно, дали има смисъл да ровя, или да я попитам дирекно, което може да я обиди, или угорчи, да ме направи да изглеждам и още по-глупаво, не знам.
При дългогодишни двойки, които си знаят и "кътните зъби", обикновено интуицията е вярна.
А от това, което описваш, нещата са стигнали доста далеч....щом те избягва и не иска секс, значи го усеща като един вид изневяра към другия.
Съжалявам, че не мога нищо хубаво да напиша.

# 11
 • Мнения: 10 445
Аз бих поговорила. В никой случай с уклон че подозираш изневяра. Такава няма докато не получиш доказателство. Наистина може да няма. Просто й каже че си притеснен че те избягва. Мислиш че причината е в теб, ако трябва да направиш нещо, ако има нужда от нещо какво е то. Искаш нещата да се оправят в дългосрочен план.
П. С. Защо семейните двойки са престанали да си говорят, много е по-лесно нещата да се изяснят между двамата, отколкото цяла бг мама да гадаем.

# 12
 • Мнения: 4 091
Франсоаз, за пръв път не съм съгласна с теб.
По-скоро е от работата.  Мнението на FFBID100004013593580 е много полезно и съветвам автора да поразмишлява над него преди да говори с жена си, защото филма който си е набил сега може да го подведе и разговора да не премине добре.

# 13
 • Мнения: 228
Следенето и ровенето е адски глупаво, защото ако жена ти наистина е чиста, това може да я обиди до такава степен, че да си развалиш семейството от тъпотия, или в другия тлучай- Да я подтикнеш към изневяра по този начин.
  Може да има хормонален проблем, да е просто период, в който не и се занимава на дълго и на широко, или наистина да е изморена. Ще ти дам пример със себе си, за да разбереш за какво ти говоря.
   Преди около половин година и аз смениш работата. От тогава желанието ми за секс рязко намаля, а аз съм доста сексуален човек и това не е нормално за мен. Партньора ми го забеляза и започна да си мисли същите глупости като теб.
    Все казваше: "Предната ти работа пак беше в същия бранш, че и почиваше на 4 дни, не на 3, а ти се правеше секс".
    Но какво пропускаше моя човек. За 20 работни дни на новата работа, правя окола 280 работни часа, отговарям за 3 пъти по-голямо заведение и психическото и физическото натоварване са двойни.
Най-добре поговори с жена си. Изневярата също не е изключена, но така или иначе един ден всичко се разбира. Пожелавам ти успех.

# 14
 • Мнения: 1 942
Нещо не разбирам, жена ти се самозадоволява всяка вечер по 20 минути до теб, а ти какво правиш през това време, лапаш мухи ли? Все бях чувала за пасивни мъже, ама чак пък толкова - изумена съм.

Общи условия

Активация на акаунт