Съвместно съжителство?

• 14 288
  • 379
  •   1
Отговори
# 210
Може би има още варианти и подварианти в женските глави. На кака ви жребчето пак излиза неудобен и функционално негоден с тази негова мъжка тайна, за която аз като жена потвърждавам, че си е чисто човешко да даваш много повече, когато никой не ти иска нагло и задължаващо.

# 211
Айде сега, почне ли някой да ми обяснява как давал повече на любимия, когато любимият не наглее да иска... Ама и в секса ли?

# 212
А не знам. За жени като теб мисля че има по няколко свята, щото все им обещават по един цял, който за жалост отива за друга.

# 213
Не е много сигурно, че ако не ти искат, ще даваш повече. Такива нагли хора съм виждала, че колкото повече им даваш, толкова повече се разглезват. Но това е, когато не обичат. Като намерят любовта не можеш да ги познаеш.
Така че съжителството е хубав начин да видиш има ли такава. Иначе на почивки и на маса всички са душата на компанията Simple Smile

# 214
  • Пловдив
Може би има още варианти и подварианти в женските глави. На кака ви жребчето пак излиза неудобен и функционално негоден с тази негова мъжка тайна, за която аз като жена потвърждавам, че си е чисто човешко да даваш много повече, когато никой не ти иска нагло и задължаващо.
Точно ето това убягва на много така драпащи да поставят условия да получават много, преди да дадат. Че и правят тънки сметки да дават възможно по-малко от себе си.

# 215
Когато не обича, никой не дава ей-така и почва да брои и смята кога и по колко.
Съвсем друго е, когато има чувства, но това не може да се обясни на емоционални инвалиди, калкулаторджии и строги, но справедливи.

# 216
А на някои точно тук им се обаждат емоционалните багажи - и дори и да обичат много, не се раздават вече чак толкова.

# 217
Не само. Просто се раздаваш, раздаваш и когато е еностранно, изнемогваш. И физически, и емоционално.
Когато и двамата се раздават, проблем няма, когато единият се скатава, за да се натовари другарчето, тогава започва с големите приказки колко е извисен и как му мрънкат, а не му се раздават без да се замислят.
Всичко си има граници.

# 218
Ми не е начин съжителството да видиш има ли любов. Съжителството е естествен ход на отношения. Не насилствен. Ей я девойката - залюбила момък, който живее с родители, и това не ѝ е попречило, ама се завайкала чак след като вижда неохота за действия. Интересно, как са им вървяли отношенията в тази връзка на две години и колко беше.
Начи, жената трябва да бяга от мъж, който само иска, а мъжът да не може от такава жена, щото там си е нормално. И пак тя определя кое и колко да влиза размера за даване от негова страна.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 19:34 от Дренка

# 219
Значи девойката трябва да няма проблем с нежеланието за действия, а да има със стандартни битови ситуации ли?
Ако не си забелязала, в темите се говори против нежеланието за действие в едно или друго, а не ангро дигай скандали, че днес е с червена тениска, а не със синя.

# 220
  • Пловдив
Горе се даваше пример за мъж, който иска да се развива в работата (и доходите), но жената до него не желае да му даде тази възможност. Съгласна ли е тогава той да няма повече пари, и би ли останала с него така - нямащ? Очевидно е, че се получава сблъсък между искане и възможността да се осигури това искане.

Имах една хубостница така преди 13-14 години - хем искаше да живеем в свое добре обзаведено жилище и да имаме хубава кола, а не на квартира и да се разправяме с таксита, хем пък после недоволстваше, че работя по 12 часа дневно и нямаме време за разходки. Вика "Не работи по толкова, за да сме заедно!". Намалявам работния си ден на 6-8 часа, парите обаче също намаляват; няма го и онзи изглед да се увеличат многократно, като няма яко бачкане, и после вика "Почни пак работа, че само с любов не се живее". Почвам пак, след месец отново пропищява "Ще ни се скапе връзката без време за нас" (прекарвахме над 10 часа заедно, от които поне 2 извън леглото). Отново започвам на 8-часов работен, отново имам понижен доход, който не може да осигури достатъчно висок стандарт. И пак се почва с мрънкане, че с любов не се живеело. Laughing

# 221
Има няколко вида развитие. Пример 1: човекът е лекар, но иска да вземе още една специалност, която ще се отплати след 5г. В такъв случай пътеката е ясна, прави се план и се действа. Обаче ако е мечтател по посока на луната, с някакви неопределени планове, особено бизнес - там не се знае какво и как, пътечка няма. А може и да е пълна делюзия т. нар. кариера. Плюс това всички благи планове си имат тестов период и като не става, не хвърляш всички сили, пробваш и ако мине. Ако не мине- не е било твоето.

Иначе по принцип почти всяка дейност, с която се занимаваш ексклузивно 5г. и ти е приоритет, може да доведе до прилични доходи и кариера. Просто защото има разлика дали работиш на стандартно или високо ниво.

Също така в случая съм по-склонна да мисля, че човекът е по-скоро от мечтателите. Иначе щеше да има план и да си впише кариерата в рамките на деня, и пак да има сили за съжителство.

# 222
  • Пловдив
Скрит текст:
Има няколко вида развитие. Пример 1: човекът е лекар, но иска да вземе още една специалност, която ще се отплати след 5г. В такъв случай пътеката е ясна, прави се план и се действа. Обаче ако е мечтател по посока на луната, с някакви неопределени планове, особено бизнес - там не се знае какво и как, пътечка няма. А може и да е пълна делюзия т. нар. кариера. Плюс това всички благи планове си имат тестов период и като не става, не хвърляш всички сили, пробваш и ако мине. Ако не мине- не е било твоето.

Иначе по принцип почти всяка дейност, с която се занимаваш ексклузивно 5г. и ти е приоритет, може да доведе до прилични доходи и кариера. Просто защото има разлика дали работиш на стандартно или високо ниво.

Също така в случая съм по-склонна да мисля, че човекът е по-скоро от мечтателите. Иначе щеше да има план и да си впише кариерата в рамките на деня, и пак да има сили за съжителство.
Това е 5-те години ми звучи като онова другото за 5-те бона на месец. Grinning Хубаво, само че - ето, вече малко над 6 години разработваме едно изделие за пазара и му трябват още няколко месеца, за да започне да носи парички. И накрая стават едни почти 7 години, т.е. 2 години над твоите дадени за пример 5 години. Simple Smile

# 223
Абе, то нямапроблем да се развива кариерно, но аз не виждам къде е проблемът и да живеят заедно. Поне да има нещичко в тази насока. Дори и да няма пари в момента за самостоятелна квартира, може да ѝ предложи да се съберат в родителите на единия. Вярно е, че не е много ок, но е някакво решение и по този начин се вижда, че има желание, не е само на думи.

# 224
  • BG
Горе се даваше пример за мъж, който иска да се развива в работата (и доходите), но жената до него не желае да му даде тази възможност. Съгласна ли е тогава той да няма повече пари, и би ли останала с него така - нямащ? Очевидно е, че се получава сблъсък между искане и възможността да се осигури това искане.

Нещата не могат да се разглеждат еднопосочно. Тя има изискване, което той не може да осъществи. Същевременно той има изискване, което тя не може да осъществи. Може би той ще може да осъществи нейното изискване след време, както и тя неговото пак след време. Решението е, може би да изчакат, като всеки направи малки компромиси, а може би няма решение и те се разделят.

Общи условия

Активация на акаунт