Съвместно съжителство?

• 14 244
  • 379
  •   1
Отговори
# 330
А тя иска ли да си осинови?

# 331
  • София
Не иска собствени деца, има хормонални проблеми и едва бременността ще мине нормално. Аз съм ок с това, може да да се осинови, allwewant да живял съм преди това с жена.
Принципно си прав, след 40 и при идеални хормони не е лесно забременяване и износване.
Говори кротко, но решително с нея, че не ти е приятно да се шегува за сватба още на 4 месец. Или и ти се пошегувай

# 332

Да, но твърди, че в момента не е времето да мисли за това, имала екскурзии в чужбина до края на годината.

# 333
На тия години човек сериозно и свободно трябва да говори за плановете си за семейство, ако иска.

Тия филмови лафове, че си я бил плашел, не са добър показател.

# 334
Не я притискай. Както казах, 4 месеца е малко време да се опознаете. Още сте на фаза "всичко е розово"....

# 335
  • София
Тия филмови лафове, че си я бил плашел, не са добър показател.
И аз смятам така. Или наистина е прекалено независима, обаче в такъв случай защо изобщо започва връзка?
Да си намери мъж с който само да се сексят и дотам... колко мъже си мечтаят за такава...

# 336
Какво да не я притиска, тя е на 42. Чувството й за хумор е адски незряло, така се шегувкахме в детската.
Или иска да сте заедно, или не, тая работа с бъзи-бъзи сватба пред другите, а на тебе да ти вменява чувство за вина, хич не ми допада. Един такъв на 41 го пратих да си се страхува на спокойствие у майкини си.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 18:12 от Анонимен

# 337
Била съм на екскурзии в чужбина и имам дете. Предпочитам си детето. На тези години май не би било зле да ускорите малко нещата. Не сте сериозни и двамата.

# 338
  • Пловдив
Скрит текст:
Привет, реших да те отварям нова тема а да пиша тук. Аз съм мъж на 38 години а приятелката ми е на 42 години, заедно сме от само 4 месеца. Живеем в два различни града на час и половина път с кола, заедно сме 2 3 дни в седмицата. Тя е имала само една сериозна връзка, която е продължила година и половина. Още първия месец тя започна да казва на свои приятели и колеги, че ще се женим през лятото,но когато я попитам на къде вървим и какво се случва с нас тя отговаря, че изобщо не ми познавала, че е още много рано, само съм я притискал и,че само съм я плашел с такива теми на разговор. Попитах я защо продължава да казва на приятелите си,че ще се женим а тя ми каза, че това са нейни приятели и знаят шегите си. Днес един общ приятел ми писа, да сме мислили датата за сватбата, че втората половина на август няма да е в България, не знаех какво да отговоря. Хубаво ни е заедно,но ако захвана някоя тема за нас и започва да казва, че я плаша защото тя не прави планове а се пуска по течението. Преди няколко дни една нейна колежка ме нарече младоженеца, попитах защо младоженец а тя отговори е как защо, нали ще ходим лятото на сватба. Тя никога не е живяла с мъж, питам се на 42 дали някога ще пожелае при тези ако мога да ги нарека действия от нейна страна
1. Жена на 42 години, която съвсем съзнателно като 12-годишна завеяна хлапачка те бъзика на една от най-сериозните теми в живота на човек; и то методично.

2. При опит да поговорите като зрели хора, тя реагира с насочване на вината към теб, без да осъзнава, че всъщност тя самата налива масло в огъня, повтаряйки за сватба.

3. За това ли си мечтал винаги - жена, която съзнателно иска да те лиши от възможността да имаш собствено дете (когато стане твърде късно, ще разбереш какво щастие си изпуснал навремето, т.е. сега)?

4. Жена, поставяща всичките си нужди преди теб. Може би само в леглото ти дава онова, от което тялото ти желае, но за другите неща само ти можеш да кажеш. По това, което описваш, нещата не звучат обнадеждаващо.

5. Не се знае с кого се вижда в останалите дни, когато ти си далече. А когато сте заедно, я виждаш изрично в най-добрата ѝ светлина. Запитай се, ако всичко това е най-доброто от нея, което би било лошото?

# 339
  • Paris, France

Да, но твърди, че в момента не е времето да мисли за това, имала екскурзии в чужбина до края на годината.

Според мене жената никога не е искала да живее с мъж, да се жени, да ражда дете, да осиновява и да си разваля спокойствието и личното пространство. Чака съдбата да реши вместо нея и сега, на 42г казва, че е късно. Някак си не смее да изрече ясно, че отговорностите на обвързване с мъж и/или дете не желае да ги поеме. Имам много такива приятелки, които до 40-45 градяха кариера, учеха, пътуваха, а след това казваха, че им е късно. На 50-60г всичките са сами или в не особено обвързващи връзки без съжителство.

Ако жената се беше поинтересувала за осиновяване щеше да знае, че докато детето влезе в къщата и инават години от подаване на молбата, още повече на 42г, без мъж не е идеален осиновител. Във Франция не приемат молби от жени над 40г.

Ти си само на 38г и животът е пред тебе, но ако се помоткаш може и да си останеш сам. Няма да я бъде тази връзка. На твое място бих се срещала с други жени, малко по-млади, 30-35г, ако исках дете и брак. Успех

# 340
Ти си само на 38г и животът е пред тебе, но ако се помоткаш може и да си останеш сам. Няма да я бъде тази връзка. На твое място бих се срещала с други жени, малко по-млади, 30-35г, ако исках дете и брак. Успех

Въпреки че не искам да давам негативни съвети, тук не мога да не се съглася. Ти имаш поне 10-ина години пред себе си, в които можеш да станеш баща, ако искаш. Тя има около 3 до 5 г., но явно и не иска да ражда. Помисли кое ти е приоритет. Дали точно заради тази жена би останал без твое дете.

ПС: Нямам нищо против осиновяването, напротив. Възхищавам се на хора, осиновили дете. Просто човек трябва да си изясни кое е точното нещо, което иска в живота си.

# 341
Оле Боже. То жената е неадекватна като партньор, вие тука за раждане и осиновяване давате съвети на мъжа. Ако той иска да си отглежда инфантилка - ми хубаво, и инфантилите все някой трябва да ги вземе.

# 342
Тази не ми звучи като жена за сериозна връзка и като другарче за дълъг път. Не си губи времето според мен. Наистина е супер неадекватна.

# 343
  • Paris, France
Оле Боже. То жената е неадекватна като партньор, вие тука за раждане и осиновяване давате съвети на мъжа. Ако той иска да си отглежда инфантилка - ми хубаво, и инфантилите все някой трябва да ги вземе.

Според мене си е адекватна. Живее си живота, има кой да я посещава няколко пъти седмично, секс без битовизми, мръсни чорапи, чужди вещи и дечуря да и крякат. За нея това е желания модел на връзка.

Не е инфантилна и си се гледа сама. Просто не би изтърпяла повече или непрекъсната заедност.

# 344
Невена, дотук добре, и аз бих ръкопляскала, обаче с глупавите шегички и психонатиска какво правим? Мъжът си е прав, да бичи през няколко дни 100км път в посока не е оферта, особено на тези години. Нормално е да  иска да знае какви са й намеренията. Преди брака и децата има релокация, смяна на работата, мъкнене на багажи. Жената му усложнява живота. Аз не съм навита някой да ми усложнява живота. Шута и да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт