Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 851
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Обърни се към доктора който ти ги е поставил имплантите. Зависи дали имаш някакви други симптоми. Може и някой вирус че да те е хванало.
Не знам защо толкова много се притеснявате за тези импланти текстури рани или не все пак когато аз говорих с моя лекар и говорихме за този вид едноклетъчен рак да има такъв но текстурата е много едра а текстурата на сегашните е много финна. Риска за набръчкване на импланта при гладките е много голяма така че риск винаги има.

# 181
Обърни се към доктора който ти ги е поставил имплантите. Зависи дали имаш някакви други симптоми. Може и някой вирус че да те е хванало.
Не знам защо толкова много се притеснявате за тези импланти текстури рани или не все пак когато аз говорих с моя лекар и говорихме за този вид едноклетъчен рак да има такъв но текстурата е много едра а текстурата на сегашните е много финна. Риска за набръчкване на импланта при гладките е много голяма така че риск винаги има.
На мен лично на пипане текстурираните ми бяха много неприятни. Това беше още една причина да избера гладките

# 182
Здравейте, на мен д-р Пеев ми каза да отида утре сутринта в 7,30, за да ми направят всички изследвания и след това влизам на операция. Предложи да сложим 425 или 445 среден профил анатомични. Това отговаряло най-добре за мен- височина 160см тегло 60кг. Стискайте палци всичко да мине гладко утре!!!
Пеев оперира във Вита нали? Можеш ли да споделиш после цената на изследванията там?

# 183
  • Plovdiv
Дайте да не мислим за лоши неща но по добре набръчкване от колкото другото !

# 184
На мен лично на пипане текстурираните ми бяха много неприятни. Това беше още една причина да избера гладките
Е, на пипане през кожата, когато са поставени няма общо и пипането само на импланта. Не се усеща текстурата...

# 185
  • София
Д-р Комитски ми обясни, че на последната гонференция, на която е присъствал са обсъждали този вид рак. Процентно пациентките са много малко и няма как да се докаже, че това е причината. Не е сигурно, че повърхността на импланта има връзка с рака.

# 186
  • Бургас
А някой дали обърна внимание, че дамата ще е с анатомични?
За анатомични не бих си сложила гладки аз, освен всичко друго леката текстура спомага закрепването на импланта и спомага за това да не се завърта, поне според мен..
За кръглите не е проблем, но при анатомичните ....
И все пак мисля, че е най -добре, щом се е доверила вече на даден лекар, да зададе на него този въпрос и той да и разясни...

# 187
Скрит текст:
Cristaline,страхотни гърди!
Много ми харесват!
Изглеждат доста големи,а са 375к.🤔
Какви са мерките на импланта,знаеш ли?
Съвсем нулев старт ли беше ти?
Благодаря много. Съвсем нулев старт бях, да ти кажа за размерите не ги помня освен че основата беше 11,5, другото не го помня Simple Smile

Страхотен резултат! Доколкото помня от темите назад, беше при д-р Регина Хатър. Бързо възстановяване пожелавам.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:58 от bubanka

# 188
  • Бургас
Cristaline много добре изглеждат, честито и бързо и безпроблемно възстановяване! Simple Smile
Колкото е по-малка основата, по-големи изглеждат за едни и същи кубици.

# 189
А някой дали обърна внимание, че дамата ще е с анатомични?
За анатомични не бих си сложила гладки аз, освен всичко друго леката текстура спомага закрепването на импланта и спомага за това да не се завърта, поне според мен..
За кръглите не е проблем, но при анатомичните ....
И все пак мисля, че е най -добре, щом се е доверила вече на даден лекар, да зададе на него този въпрос и той да и разясни...

Не съществуват анатомични, гладки импланти.Всичките са текстурирани.Мотива Ергономикс само са с по-ситна текстура, нещо между текстурирани и гладки, но те пак са си кръгли.

# 190
Cristaline, страхотни са!

# 191
Здравейте момичета.
Има ли някои със сходен проблем?
Поставих си импланти и вече четвърта седмица имам температура до 37,3 предимно от обяд до към 22ч.След това температурата ми спада сама  до 36,5.
Пускаха ми кръвни изследвания - пкк, суе, црп всичко ми е в норми.
Много се притеснявам и не знам дори към какъв лекар да се обърна.
Според мен няма нищо от какво да се притесняваш. Най-вероятно и преди си била с такава температура или е от притеснение. Щом вс. е ок с изследванията едва ли отхвърляш импланта, а ако имаше възпаление от самата операция щеше да е по друг начин. От личен опит ти го пиша. Какви ли не изследвания правих и се бях филмирала....

# 192
  • София
Колко ви излязоха като сума всички кръвни изследвания без направление в София?

# 193
Колко ви излязоха като сума всички кръвни изследвания без направление в София?
100лв

# 194
  • София
В коя лаборатория?🙂

Общи условия

Активация на акаунт