Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 874
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • Plovdiv
Много добри гърди, а защо през зърното избра?
Благодаря Simple Smile докторката каза, че така работи и аз не се възпротивих. Към днешна дата ( 30ден след операцията ) белезите са изключително малки и изобщо не съжалявам. Малко скептично гледах на това, че белезите така са по минимални но факт Simple Smile

# 166
  • София
PinkyP попитах. Трите прегледа - Мамолог, кардиолог и рентген на бял дроб и сърце около 130лв. Ако не се лъжа всичко е готово през самият преглед. За кръвните изследвания не знам. Тях ще ги правя отделно.

Момичета, защо не си вземете направления от личния, за всичко изброено?

Cristaline , страхотно изглеждаш, пу-пу! Браво!

# 167
  • Пловдив
Cristaline , много добър резултат при нулев старт. Изборът за разрез през зърното според мен е повече от добър. Там белезите след няколко месеца изобщо не се забелязват. Имам близка приятелка, с импланти слагани през зърната. Никакви белези не се виждат.
Много исках и аз така, но при мен няма вариант за през зърната. Аз имам увисване в голяма степен и асиметрия. Вероятно ще е тип "котва" Sad

# 168
  • София
Cristaline , много добър резултат при нулев старт. Изборът за разрез през зърното според мен е повече от добър. Там белезите след няколко месеца изобщо не се забелязват. Имам близка приятелка, с импланти слагани през зърната. Никакви белези не се виждат.
Много исках и аз така, но при мен няма вариант за през зърната. Аз имам увисване в голяма степен и асиметрия. Вероятно ще е тип "котва" Sad

Аз доколкото разбрах, тя не е с нулев старт и не мисля, че може да има този ефект при нулев. Момичета, защо не качвате снимки и от преди операцията, толкова би било полезно!

# 169
Момичета, четох за тези текстурирани импланти на Политех. Ами Пеев май такива каза, че ще ми слага... Сега малко се притесних. Имало опасност от някакъв рак... Обадих се до болницата, записана съм за сутринта за манипулация. Колкото повече наближава, толкова повече ме хваща шубето...

# 170
Няма страшно, чак толкова текстурирани не са. Не го мислете толкова.

# 171
  • София
Cristaline,страхотни гърди!
Много ми харесват!
Изглеждат доста големи,а са 375к.🤔
Какви са мерките на импланта,знаеш ли?
Съвсем нулев старт ли беше ти?

# 172
Днес бях на консултацията при И. Стоянов. Препоръча ми Ментор 440cc анатомични ( CPG 323) или Мотива 475cc анатомични. Според него, имайки првдвит, че не съм раждала, по-добрият вариант е Ментор. Единствено съм леко притеснена понеже Ментор са текстурирани и се чудя дали няма и да ми малеят ( висока съм 170 и твжа 56г.) Датата ми за операция е 13 април... ще си почакам доста 😀. Моля, да ми пишат момичета, които са се оперирали вече и биха ми дали съвет Simple Smile

# 173
Здравейте момичета.
Има ли някои със сходен проблем?
Поставих си импланти и вече четвърта седмица имам температура до 37,3 предимно от обяд до към 22ч.След това температурата ми спада сама  до 36,5.
Пускаха ми кръвни изследвания - пкк, суе, црп всичко ми е в норми.
Много се притеснявам и не знам дори към какъв лекар да се обърна.

# 174
  • Plovdiv
Cristaline,страхотни гърди!
Много ми харесват!
Изглеждат доста големи,а са 375к.🤔
Какви са мерките на импланта,знаеш ли?
Съвсем нулев старт ли беше ти?
Благодаря много. Съвсем нулев старт бях, да ти кажа за размерите не ги помня освен че основата беше 11,5, другото не го помня Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:57 от bubanka

# 175
Здравейте момичета.
Поставих си импланти и вече четвърта седмица имам температура до 37,3 предимно от обяд до към 22ч.След това температурата ми спада сама  до 36,5.
Преди имплантите някога мерила ли си си темп за да знаеш по обяд и вечер колко ти е? Според мен няма абсолютно никакъв проблем. Някои хора са си постоянно с такава. Може би прекалено много се вглеждаш и търсиш симптоми. Нещо друго чувстваш ли

# 176
Окей, все пак според вас кой е по-добрият вариант ?
Цитат на: marieladok
link=topic=1175359.msg40128725#msg40128725 date=1580838872
Днес бях на консултацията при И. Стоянов. Препоръча ми Ментор 440cc анатомични ( CPG 323) или Мотива 475cc анатомични. Според него, имайки првдвит, че не съм раждала, по-добрият вариант е Ментор. Единствено съм леко притеснена понеже Ментор са текстурирани и се чудя дали няма и да ми малеят ( висока съм 170 и твжа 56г.) Датата ми за операция е 13 април... ще си почакам доста 😀. Моля, да ми пишат момичета, които са се оперирали вече и биха ми дали съвет Simple Smile
На ментор има и текстурирани и гладки.

# 177
Здравейте момичета.
Поставих си импланти и вече четвърта седмица имам температура до 37,3 предимно от обяд до към 22ч.След това температурата ми спада сама  до 36,5.
Преди имплантите някога мерила ли си си темп за да знаеш по обяд и вечер колко ти е? Според мен няма абсолютно никакъв проблем. Някои хора са си постоянно с такава. Може би прекалено много се вглеждаш и търсиш симптоми. Нещо друго чувстваш ли

Да мерила съм си я, защото преди 7 месеца претърпя друга операция. Бях 7 дена в болница и ми я мереха сутрин обед и вечер. Като след изписването трябваше да я меря още седмица и винаги беше 36,6.
Оплаквания други нямам, освен че буквално ме тресе.

# 178
Окей, все пак според вас кой е по-добрият вариант ?
Цитат на: marieladok
link=topic=1175359.msg40128725#msg40128725 date=1580838872
На ментор има и текстурирани и гладки.

След като моят хирург изтъкна минусите на текстурираните импланти ме убеди за 15мин да се насоча към гладките

# 179
  • Plovdiv
Аз бих избрала мотива Simple Smile
Много се надявам тази температура да отмине по скоро, имаше момичета които се оплакваха от подържане на температура след операция, според мен това е някаква борба на организма с “чуждото тяло”,  доктора ти какво казва ?

Общи условия

Активация на акаунт