Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 835
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
Разбирасе че разликата в цената идва в това ,че различните доктори искат различни изследвания. Доктор Стоянов изисква най-много от кръвните и за тпва са и около 200 лв . Още като отидох в лаборсторията ме питаха дали са Стоянов,защото само той изисква толкова много.

# 226
  • София
Разбирасе че разликата в цената идва в това ,че различните доктори искат различни изследвания. Доктор Стоянов изисква най-много от кръвните и за тпва са и около 200 лв . Още като отидох в лаборсторията ме питаха дали са Стоянов,защото само той изисква толкова много.
Така е. Преди малко в Рамус с направление за каквото можеше заплатих 130лв. Точно към 200лв.излизат при доктор Стоянов.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 10:58 от inrad

# 227
  • София
Амии етоо,значи от там идва разликата в цената.🙂

# 228
Някой няма ли да се похвали с нови придобивки.

# 229
Качвайте снимки!! Че само за цени да си пишем ще ни заболят главите. Да се порадваме и ние тук!

# 230
Момичета,може да ви прозвучи глупав въпросът ми,но може ли някой да ми разясни профилите на имплантите. Какво ще рече нисък,среден и висок профил? Аз съм с висок.
И още нещо,има ли тук от вас  с 395сс анатомични,и разбира се ако може да качи снимки. Благодаря.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 12:41 от veselinaiv80

# 231
  • Бургас
По-пълен в горния полюс

# 232
На мен др.Стоянов ми предложи CPG 322 Mentor 420cc.Мисля,че това е среден профил.Ако има някоя дама с  подобен размер бих се радвала да покаже как изглеждат 🙂

# 233
За дамите с минала оперция - кога започнахте да вдигате децата си ? (или каквото и да е по-тежко от 5кг.) благодаря ви

# 234
  • София
Момичета, тези Мотива Ергономикс, гладки ли си? Четох, но така и не разбрах? Освен това не разбрах точно и каква е разликата с анатомични...

# 235
Момичета, тези Мотива Ергономикс, гладки ли си? Четох, но така и не разбрах? Освен това не разбрах точно и каква е разликата с анатомични...

По-ситна и деликатна текстура имат, което не ги нарежда до текстурираните по степен на риск от редкиа вид рак.Не се иползват агреивни химикали при направата на текстурата.Относно формата - кръгли са, но при движение приемат аматомична форма, следователно няма риск от извъртане.На допир са по-меки и визуално са по естествени.Това ми беше обяснено на мен на една от консултациите.

Аз от четене на коментари на американски хирурзи в realself виждам, че повечето препоръчват гладки, кръгли импланти, с които може да се постигне абсолютно естествен резултат, ако не се прекалява с размера и се избере правилния профил за съответното тяло.Анатомични ползват само в някакви много специфични случаи.Не знам защо тук толкова ги препоръчват тези анатомични.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 16:22 от anne_boleyn

# 236
За дамите с минала оперция - кога започнахте да вдигате децата си ? (или каквото и да е по-тежко от 5кг.) благодаря ви
След 1 месец, но усещам лека болка и дискомфорт....

# 237
Незнам дали сте го чели,но е полезно инфото
https://lasted.ru/bg/osteohondroz/kaplevidnye-implanty-grudnye-v … heniya-grudi.html

# 238
900 долара за Ментор и 2000 за Политех от производителя .....не разбирам....

# 239
900 долара за Ментор и 2000 за Политех от производителя .....не разбирам....

Петя, 900 долара е за една протеза,не за чифт. На Политех започват от 2000 за чифт. Така пише. Но аз я качих статията не толкова за парите,колкото за това,че доста простичко е обяснено за плюсовете и минусите на едните и другите протези. Даже пише,че са доживотни и не е необходима подмяна,само в определени случаи.

Общи условия

Активация на акаунт