Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 841
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Незнам какви са тези изследвания,на мен всичко ми излезна,като казвам всичко включвам и прегледите към 70 лева.
Аз ходих на ехомамография,защото самата мамография се препоръчва на жени след 40 години. И другото,докторката която ми прави ехото ми каза,че след поставяне на импланти се ходи след това на ехомамография,защото се вижда по ясно отколкото да те облъчва мамографията.

# 211
Който търси намира, винаги може и по-евтин вариант. Аз напоследък си купувам ваучери за изследвания. Обикновена ПКК я плащам за 24лв, с ваучер 12лв...емииии няма да им ходя ей така на едно и също място ги прави, че ми е удобно. Аз пускам доста изследвания, заради автоимунната реакция и вече са ми грешни пари за доктори на здравното което имаме уж...

Здравей , ти автоимунна реакция от имплантите ли разви ?

# 212
Бях питала преди време моя личен лекар за направления за мамопластика и чух:
"Оо,точно за това не знам дали имам право да давам...Едва ли,ще видим...."
Еми няма да и се моля..
Иначе разликата в цените в Бодимед и Рамус явно е огромна😳
Скоро пък друга лекарка ми каза,че хич не харесвала Рамус и не им вярвала на резултатите🤔
Искам само да ти кажа че личния не е искал да ти даде, моя ми даде за кардиолог,за рентгена,за гинеколог,и за доста от кръвните,и пак платих в рамус около 80 лв,а без направления ми искаха 180 лв за тези кръвни изследвания незнам защо са толкова скъпи в тази лаборатория?!?!?!

# 213
  • София
Момичета, според мен всеки лекар иска различни кръвни показатели. При мен личната ми даде за каквото може, но все още не съм ходила, за да кажа колко ще ми излезнат. Иначе само Мамолог си платих 50лв. За другите прегледи бях с направление.

# 214
  • София
Buena писа,че в Рамус пакета кръвни е- 59лв,а Valeriya пише,че са и искали 180 лв.
Коя цена е актуална?

# 215
При първата ми операция личната директно ми отказа направления за каквото и да било, тъй като е козметична интервенция... Сега въобще нямах намерение да ме реже отново и дори не я потърсих. При специалистите минах по фонд от допълнителното здравно, от фирмата, в която работя. В Бодимед отидох, защото много лекари са ми искали именно от там резултати (факт е, че може и заради процента..не споря), там също имат предоперативен разширен, който обаче не включва за жалост всичко необходимо за мен.

# 216
  • София
Buena писа,че в Рамус пакета кръвни е- 59лв,а Valeriya пише,че са и искали 180 лв.
Коя цена е актуална?
Най- добре звънни е дадената лаборатория и попитай.

# 217
Без направление на мен само всички кръвни ми излезнаха около 196 лева , другите изследвания още 160 .. абе около 400 лева без направление .. за изследванията които доктор Стоянов иска говоря.

# 218
  • София

Това са наборът от изследвания, които доки ми иска за абдоминопластиката. Предполагам, че за  гърди  се до авяпреглеь при мамолог само.

# 219
Здравейте момичета.
Има ли някои със сходен проблем?
Поставих си импланти и вече четвърта седмица имам температура до 37,3 предимно от обяд до към 22ч.След това температурата ми спада сама  до 36,5.
Пускаха ми кръвни изследвания - пкк, суе, црп всичко ми е в норми.
Много се притеснявам и не знам дори към какъв лекар да се обърна.
Обърни се към ендрокринолог,може да си "разбутала"щитовидната жлеза.

# 220
На мен 87 кръвните изследвания,70 ехомамографията и 40 кардиолог

# 221
Мале ,мале ...като ви чета Flushed
Моите изследвания в частна лаборатория ми излезнаха 50-60 лв ,като в поликлиника ехография на гърди 40 лв .
Като ще давате толкова пари ,ами по - добре се отбийте в Пловдив ,тъкмо изследванията ще са ви готови за 2,3 часа.

# 222
Много зависи, кой доктор какви изследвания е поискал.

# 223
Всеки иска различни показатели и изследвания..аз за ехограф дадох 60лв и кръвните ми излязоха 120,като не платих всички,защото част от тях ми минаха през профилактичен преглед от фирмата.

# 224
  • София
Имате ли представа дали текуща алергия би била проблем при операцията? Ще говоря с анестезиолога, но ми е интересно дали някой се е сблъсквал с подобен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт