Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 882
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте предстои ми операция на гърдите  при Др Мартин Генов.Бих искала да попитам за мнения,ако някоя дама се е оперирала при него? Или да ми препоръчате някой добър доктор в София? Благодаря !

# 196
Абсолютно нормална е температурата. Това е реакция на организма. Щом няма Суе и Црп завишени значи си топ! Аз нямах този късмет, както знаем. Ще мине. За гладки и анатомични, завъртането е гаранция вързано, така че.... Както казвам, спряните Алерган са агресивно текструрирани. Все пак като ги произвеждат уж за добро и срастване с тъканите, те не правят дългогодишни проучвания на вече поставени. А дали е от това или не, лекарите ще кажат че не е.  Аз не съм чула лекар, който да си затрие хляба. Минало заминали както се казва. Не го мислете, имплантите които слагате в момента всички ги слагат, след време ще излезе нещо друго. Гаранции няма, излишно е притеснението.

# 197
  • * Under the stars *
Cristaline , може ли да кажеш като цена колко ти излезе операцията ? И къде оперира докторката? Супер се е получило , браво Simple Smile

# 198
  • Plovdiv
Cristaline , може ли да кажеш като цена колко ти излезе операцията ? И къде оперира докторката? Супер се е получило , браво Simple Smile

Благодаря , докторката е Регина Хатър, оперира в Пловдив. Цената е 6,500лв - всички изследвания отделно Simple Smile

# 199
Момичета,как спите само по гръб ли известно време?Аз вчера си поръчах възглавница за бременни,че ме е страх като се завъртя евентуално настрани да не направя нещо при натиск. На дясно ми е трудно да спя. Наболява ме.

# 200

Благодаря , докторката е Регина Хатър, оперира в Пловдив. Цената е 6,500лв - всички изследвания отделно Simple Smile

А оперира ли по здравна каса?
А в Панагюрище оперира ли ?

# 201

А оперира ли по здравна каса?
А в Панагюрище оперира ли ?

Оперира и в Панагюрище. По здравна каса - зависи от вида операция - мисля, че чистата естетика не минава по каса. Тя ще ти каже със сигурност.

# 202
Много благодаря, резултатите на др Хатър ми харесват особено и при повдигане и уголемяване.
Ще отида на консултация и при нея .
А и болницата в Панагюрище изглежда добре.

# 203
PinkyP попитах. Трите прегледа - Мамолог, кардиолог и рентген на бял дроб и сърце около 130лв. Ако не се лъжа всичко е готово през самият преглед. За кръвните изследвания не знам. Тях ще ги правя отделно.
Кръвните и урината ги пуснах тази сутрин в Бодимед...196 лв. всички. :/

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 11:16 от Alfa13

# 204
Момичета,как спите само по гръб ли известно време?Аз вчера си поръчах възглавница за бременни,че ме е страх като се завъртя евентуално настрани да не направя нещо при натиск. На дясно ми е трудно да спя. Наболява ме.
2 седмици спах само по гръб като пирон хаххаа

# 205
  • София
PinkyP попитах. Трите прегледа - Мамолог, кардиолог и рентген на бял дроб и сърце около 130лв. Ако не се лъжа всичко е готово през самият преглед. За кръвните изследвания не знам. Тях ще ги правя отделно.
Кръвните и урината ги пуснах тази сутрин в Бодимед...196 лв. всички. :/

Това са безумни цени! Щом не можете/не искате да си вземете направление от личния (за всичко може да ви даде, прегледи и изследвания), поне си ги пуснете в Рамус, пакетът им Предоперативен разширен е 59лв и включва всичко от кръвните и вирусология, които се изискват.

# 206
  • София
Бях питала преди време моя личен лекар за направления за мамопластика и чух:
"Оо,точно за това не знам дали имам право да давам...Едва ли,ще видим...."
Еми няма да и се моля..
Иначе разликата в цените в Бодимед и Рамус явно е огромна😳
Скоро пък друга лекарка ми каза,че хич не харесвала Рамус и не им вярвала на резултатите🤔

# 207
Защотото явно не и плащат процент от изпратени от нея пациенти. Всичко е мафия хаха.

# 208
  • Бургас
Аз миналата година преди операцията случайно попаднах на промоция в Лина, кръв и урина ми бяха към 40 лв. (това плюс за спин и сифилис) не знам какви са тия цени, кардиолога ми беше 50 само мамографията мисля беше към 70-80 лева, това без направления всичките.
Не знам какви са тия цени сега .....
 За всичко без направления бях дала по малко от 200 лв.

# 209
Който търси намира, винаги може и по-евтин вариант. Аз напоследък си купувам ваучери за изследвания. Обикновена ПКК я плащам за 24лв, с ваучер 12лв...емииии няма да им ходя ей така на едно и също място ги прави, че ми е удобно. Аз пускам доста изследвания, заради автоимунната реакция и вече са ми грешни пари за доктори на здравното което имаме уж...

Общи условия

Активация на акаунт