Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 805
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
На мен не ми излиза първата снимка...изтрита ли е ?

# 286
На мен не ми излиза първата снимка...изтрита ли е ?
Нее, не съм изтрила нищо

# 287
Здравейте, отдавна не съм писала . Ето ги и моите ( на 12-ти стават на 3 месеца ), 305 СС , Ментор, анатомични, среден профил  . Честито на всички новооперирани и успех , ба които предстой.. 🤗🤗🤗
Скрит текст:
Еха, много добре изглеждат и доста големи за тези кубици. Ти с какви мерки си?

# 288
  • София
Момичета, връщам се от "консултацията" при доктор Бурак от Естетика. Пълна загуба на време. Чаках 2часа, но не в това е проблемът, а в това, че консултацията продължи 3 минути точно. Докторът беше безкрайно отегчен, което може би е нормално , предвид огромния брой хора, който видях там. Съблякох се, гледа ми тялото точно 5 секунди, ощипа ме един път по корема и един по гърдата, и отсече, една операция, абдоминопластика и гърди заедно, 350 кубика. Супер непрофесионално ми се стори всичко, конвейр. Да кажа, че докторът, а може би и всички в тази клиника, работи с един единствен вид импланти - Ментор, кръгли, грапави, на кръгли кубици, 300,350,400...и тн.

# 289
Здравейте. Имам въпрос към дамите с поставени силиконови импланти. Направих си операция точно преди месец на 08.01.2020г. Вече мина месец , но гърдите ми са в различна форма едната е по малка и на горе а другата е по на долу и зърната имат страшна разлика на симетрия.. говорих с доктора ми и той каза , че при мен нещата с възтановяването ще станат по бавно.. въпроса ми е дали някоя е имала такъв пробем и дали найстина е възможно все още да не са застанали на мястото си нося сутриен и лента за смъкване редовно не я свалям освен да се изкъпя или изпера от 1 месец . Моля ви споделете мнение Благодаря предварително!

# 290
Здравейте. Имам въпрос към дамите с поставени силиконови импланти. Направих си операция точно преди месец на 08.01.2020г. Вече мина месец , но гърдите ми са в различна форма едната е по малка и на горе а другата е по на долу и зърната имат страшна разлика на симетрия.. говорих с доктора ми и той каза , че при мен нещата с възтановяването ще станат по бавно.. въпроса ми е дали някоя е имала такъв пробем и дали найстина е възможно все още да не са застанали на мястото си нося сутриен и лента за смъкване редовно не я свалям освен да се изкъпя или изпера от 1 месец . Моля ви споделете мнение Благодаря предварително!
При кого се оперира?

# 291
Здравейте, отдавна не съм писала . Ето ги и моите ( на 12-ти стават на 3 месеца ), 305 СС , Ментор, анатомични, среден профил  . Честито на всички новооперирани и успех , ба които предстой.. 🤗🤗🤗
Скрит текст:
Еха, много добре изглеждат и доста големи за тези кубици. Ти с какви мерки си?
Висока съм 169 , тежа 56 кг , гръдна 77, подгръдна 72

# 292
Здравей Марина. Как така едната гърда е по- малка? Преди операцията гърдите различни ли бяха? Възможно е още да се наместват, а разликата да идва също така от отоците. Бъди търпелива и слушай доктора, при всеки възстановяването е различно и зависи от
различни фактори.

# 293
Здравейте, днес е 4-ти ден от операцията. Под дясната гърда ми се появи доста голяма синина, която вчера беше само една черта. Днес доктор Пеев ме вика в клиниката да ме види. Имам и болки, все едно нещо се къса вътре при движение. Много съм притеснена. Страх ме е да не се наложи да ме отварят пак...

# 294
Здравейте, вчера ми беше операцията. Имам чувството, че е минал валяк през мен. Гърдите не ме болят... Боли ме целия торс... Докторите казаха, че мога да се обръщам и настрани. Боли, но се понамествам на едни високи възглавници. Още не съм си видяла гърдите. .. Страх ме е да си сваля сутиена...

Честити нови придобивки и бързо възстановяване Blush Би ли споделила подробности, кой лекар, кубици, вид на имплантите, колко време беше операцията?
Не знам колко време е била операцията, защото ме свалиха към 11,00, а ме свестиха към 14,45. Иначе ме оперира д-р Пеев и Христов, болница Вита, анатомични импланти Политех 445 сс. Старта беше почти нулев след рязко отслабване преди няколко месеца.

# 295
Току що се връщам от преглед. Доктора каза, че е някакъв повърхностен кръвоносен съд и не е опасно. Мога да се мажа с хепароид или лиотон 1000 гел за кръвонасядането. Разреза е чист. Нормално било от време на време да стават твърди гърдите, защото мускулите протестирали. Да си пия рутаскорбина. И другият понеделник на контролен преглед.

# 296
Здравей, и аз имам разлика в големината и формата на гърдите. И на мен по- малката ми стои по-нагоре. Не е супер фрапантно, но си личи. В зърната също има разлика, но тя си беше от преди и си бях подготвена за нея. Вече съм почти на 2 месеца и половина. Определено има положително развитие последния месец, но има доста какво да се желае. Доктора каза, че дясната трябва още да слиза, че е стегнат мускула и да чакам до 6ти месец 🙄

# 297
  • София
Здр.преди 9 месеца, когато си направих операция на гърдите и мойте бяха с голяма разлика във вида, формата, големината и местоположението. Доктора ме побеждаваше, че ще се наместят до 3 месеца, е не се оправиха. Последва 2 операция, нещата са значително по добре, но за съжаление тези дни ми предстои трета операция. С този пост искам да призова дамите на които им предстоят разкрасителни процедури да не избързват в избора си, да не се подвеждат по ниски цени и да се доверяват на доктори с по голям опит.

# 298
Здр.преди 9 месеца, когато си направих операция на гърдите и мойте бяха с голяма разлика във вида, формата, големината и местоположението. Доктора ме побеждаваше, че ще се наместят до 3 месеца, е не се оправиха. Последва 2 операция, нещата са значително по добре, но за съжаление тези дни ми предстои трета операция. С този пост искам да призова дамите на които им предстоят разкрасителни процедури да не избързват в избора си, да не се подвеждат по ниски цени и да се доверяват на доктори с по голям опит.
Здравей разкажи малко повече за избор на доктор импланти. И защо се е наложило втора операция и трета

# 299
Да, нека се знае доктора. С кой прави консултация после и какво каза?

Общи условия

Активация на акаунт