Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 816
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Всички импланти са доживотни ,поне така казват ,но реално погледнато след определени години самите импланти се срастват с тъканите ,че е трудничко самото им махане поради каквито и да е причини.

# 241
Здравейте, вчера ми беше операцията. Имам чувството, че е минал валяк през мен. Гърдите не ме болят... Боли ме целия торс... Докторите казаха, че мога да се обръщам и настрани. Боли, но се понамествам на едни високи възглавници. Още не съм си видяла гърдите. .. Страх ме е да си сваля сутиена...

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 18:54 от dessy_grig

# 242
Нормално е,това е операция ,но не е болка за умиране.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 21:27 от Анонимен

# 243
  • София
Здравейте, вчера ми беше операцията. Имам чувството, че е минал валяк през мен. Гърдите не ме болят... Боли ме целия торс... Докторите казаха, че мога да се обръщам и настрани. Боли, но се понамествам на едни високи възглавници. Още не съм си видяла гърдите. .. Страх ме е да си сваля сутиена...

Честити нови придобивки и бързо възстановяване Blush Би ли споделила подробности, кой лекар, кубици, вид на имплантите, колко време беше операцията?

# 244
Момичета, тези Мотива Ергономикс, гладки ли си? Четох, но така и не разбрах? Освен това не разбрах точно и каква е разликата с анатомични...
Мотива Ергономикс са кръгли импланти, с някакъв по-особен силикон одобрен от FDA, с който гърдите при изпратено положение заемат капковидна форма, в легнало се разливат като естествени гърди. Имат лека текстура, но някаква специална, за която имат патент, тя не съдържала сол. Отделно имат хубава програма включваща и парична помощ за операцията при евентуален проблем. Самите импланти обаче нямат FDA одобрение, но са в тестови период в щатите. Политекс също нямат FDA, но не са одобрени и за тестове. Като цяло изглеждат надеждни и вече не са толкова нови на пазара. От 1 млн продадени са имали само 16 дефекта, като при някои от тях може да е инот грешно поставяне на самите лекари.

# 245
Аз мисля върху вариант Ментор 440цц анатомични или Мотива 490 ергономични?! Не мога все още да взема решение, а скоро трябва да съм решила.....

# 246

Честито. Няма да сваляш сутиена. Само го разкопчей и ги виж. Приятна ще е гледката.

# 247
И моята беше на 05.02. Също имам болки в целия гръден кош и гърба, само че и в гърдите, защото съм и с повдигане. Като премазана съм. Все бях подготвена за болки, ама чак толкова...

# 248
Аз мисля върху вариант Ментор 440цц анатомични или Мотива 490 ергономични?! Не мога все още да взема решение, а скоро трябва да съм решила.....
Аз (мое мнение) бих избрала Мотива, дори ще настоявам за тях на консултацията Simple Smile така ще се елиминира риска от завъртане, а и уж би трябвало да са по-меки(не всичките Мотива са меки, ергономикс обаче са) и да заемат форма като истински, дори при спорт би трябвало движението да се доближава до истински.

# 249
  • София
Pinky, Anne, много ви благодаря за разясненията!

Аз утре съм на безплатните консултации в хотел Сенс от турската клиника Естетика и ми е доста любопитно какво ще ми кажат, пък и да видя за сефте импланти наживо и да ги пипна Grinning

# 250

Аз утре съм на безплатните консултации в хотел Сенс от турската клиника Естетика и ми е доста любопитно какво ще ми кажат, пък и да видя за сефте импланти наживо и да ги пипна Grinning

Кажи после как е този доктор, който ще идва този път.Миналия път беше доктор Синан.Аз чакам Йодемир да дойде най-накрая в София, защото той е с най-много положителни отзиви.Успех!

# 251
  • София
Благодаря ти! Да, разбира се, подробно ще разкажа, надявам се да не е някакво претупване и да си заслужава ходенето!

# 252
Момичета, колко време стояхте с дренажи? Аз ще бъда една седмица и ще ми ги свалят чак в четвъртък. Адски ми е неудобно, че не знам и как да се крия от децата и какво ще обяснявам Simple Smile

# 253
Момичета, колко време стояхте с дренажи? Аз ще бъда една седмица и ще ми ги свалят чак в четвъртък. Адски ми е неудобно, че не знам и как да се крия от децата и какво ще обяснявам Simple Smile
24 часа само. Защо толкова много?

# 254
  • Пловдив

На първо място се въоръжи с търпение. Дори и да имаш предварително записан час за среща с доктора, се чака, часовете обикновено са с голямо забавяне. По спомен имах час за 13ч. видяхме се към 14,30ч., но съм доволна. Товава беше д-р Йоздемир, моята консултация беше преди всичко за ринопластика, а всеизвестна истина е, че от опериращите там за нослета, той е най-добър. В последствие реших да са 2 в 1. Бюст и ринопластика. Датата ми наближава Simple Smile.
И на мен ще ми е интересно да споделиш впечатления от консултацията.

Общи условия

Активация на акаунт