Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 43 105
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Maleе съжалявам за това което си преживяла, аз съм абсолютно същия случей.Предстои ми втора операция края на Март и силно се надявам да е успешна. Пиша ти лично

# 556
  • Бургас
Здравейте, момичета! Предварително се извинявам за въпросите, които ще задам защото сигурно са дискутирани,  с малко дете съм и нямам възможност да изчета всичко. Относно д-р Молов, не намерих снимки, преди и след операция, както и информация за предпочитания от него метод на поставяне(подмускулно, частично подмускулно,надмускулно) и метод на разреза. Ще бъда благодарна ако някой ме насочи, а също и на момичетата с поставени импланти при него, които биха могли да ми изпратят снимки на лични. От това, което разгледах, много ми харесват резултатите на д-р Заякова и може би тя ще е един от вариантите ми за операция.
Доколкото знам доктор Молов поставя подмускулно с разрез под гърдата, работи с импланти Ментор. Снимки отказва да публикува, но на консултация показва много снимков материал.
Снимки ще публикувам следващата седмица, тъй като операцията ми е насрочена за 7 март.
Иначе тук има няколко потребителки , оперирани от него... Може би по късно ще се включат. Успех с избора на хирург !

# 557
Z-Tina, благодаря за изчерпателния отговор! Успешна операция с мечтания резултат!

# 558
Здравейте ! Направих си регистрация за да се информирам надявам се достоверно . Мисля за увеличаване на бюста. Сина ми е на 7 месеца почти ,тежи 10 и400 кг.. не знам как ще успявам хем да се възтановявам ,хем да се пазя ,и същевременно с това и да се грижа за него както до сега .. не съм го свикнала на ръце но все пак е бебе и иска гуш ,вдигане,преместване,подрусване,люлеене ,приспиване ... ако има дама която е сложила и при наличието на бебе ,моля нека сподели как се е справила!

# 559
Maleе съжалявам за това което си преживяла, аз съм абсолютно същия случей.Предстои ми втора операция края на Март и силно се надявам да е успешна. Пиша ти лично
Може ли да споделиш твоя опит, ще е полезно за всички

# 560
Скрит текст:

Момичета, според вас какви са имплантите. Аз съм с почти същия старт като от снимката, а тези гърди ми харесват🤪

Всяка може да си снима гърдите като ги притисне ! Струват ти се хубави ,защото са около 250-275 кубика,до колко стоят естествено не може да се каже ,защото не са снимани от реален ъгъл.

# 561
Тя даже се е подгърбила за да изглеждат по събрани Simple Smile аз затова съм писала сто пъти, че реален резултат се вижда на голо с ръце на кръста.

# 562
Здравейте, моята операция мина днес Simple Smile мисля, че се чувствам добре, като изключим,
че съм многи гладна 🤣 единствения ми дискомфорт е лекото гадене и киселини миганда си движа ръцете но не трябва май да го правя! Екипа са професионалисти, обгрижвана съм и си почивам

# 563
Честито ! Бързо възтановяване ! Казаха ли ти след колко време може да вдигаш някакви по тежички неща ? Питам защото имам бебе 10 кг и се чудя след колко време ще мога да го вдигам и разнасям

# 564
Честито ! Бързо възтановяване ! Казаха ли ти след колко време може да вдигаш някакви по тежички неща ? Питам защото имам бебе 10 кг и се чудя след колко време ще мога да го вдигам и разнасям

Здравей, моята операция беше в понеделник и общо-взето смятам, че се възстановявам доста леко без излишни драми, но снощи, когато преместих в разстояние от 1 метър заспалата си дъщеря на 4,5 г., 18 кг, направо си усетих ужасно напрежение ... Така, че според мен трябва доста пазене поне първия месец докато се изгради съединителната тъкан около импланта.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 04:30 от bubanka

# 565

Не не съм питала, аз също съм с деца и едното е на 2 г. Но знам, че тря ва да се изключи тежкото наистина! Според мен не бързай, ако няма кой да помага, защото тези месеци на детенцето изискват най-мниго носене поне при нашето бебе беше така, операция е изисмва време за възстановяване и пазене! Аз схм дибре 12ч. слвд операцоята си поисках нещо
Успокояващо, търпи се само не мога да спя от 7 сутринта съм будна и още не съм заспала нямам обяснение 😌

# 566
  • София
Аз също те съветвам да не бързаш. Имаш цял живот да си направиш тази операция, но само малко време да можеш да си гушкаш бебето преди да стане голямо дете. Аз затова изчаках да родя и двете си деца и тогава да пристъп към тази крачка, малкото е на 1,6година като стане на 2 тогава ще планирам операцията.

# 567
Да, и според мен е най-добре след като детенце стане на 2 годинки - да започне да посещава ясла и да е по-самостоятелно. Поне така мисля аз, защото не разчитам много на помагачи.

# 568
Здравейте от мен, 2-ри ден Simple Smile ето снимка от днес - чувставам се добре, изобщо не е болка за умиране, бях се подготвила за многоо, а не е така, поне при мен Слава Богу  Simple Smile бях прекрасно обгрижвана от доктора и целия му екип! Махнаха ми дренажите, за които бях чувала, че болят много - ами не усетих нищо! И сега надявам се да се възстановя бързо като смятам да си почивам и да не пренавивам организма, а да му дам време да се адаптира Simple Smile успех на всички дами и бъдете позитивни и с усмивки! Честита Баба Марта 

# 569
Здравейте от мен, 2-ри ден Simple Smile ето снимка от днес - чувставам се добре, изобщо не е болка за умиране, бях се подготвила за многоо, а не е така, поне при мен Слава Богу  Simple Smile бях прекрасно обгрижвана от доктора и целия му екип! Махнаха ми дренажите, за които бях чувала, че болят много - ами не усетих нищо! И сега надявам се да се възстановя бързо като смятам да си почивам и да не пренавивам организма, а да му дам време да се адаптира Simple Smile успех на всички дами и бъдете позитивни и с усмивки! Честита Баба Марта 
Честити придобивки Simple Smile бързо възстановяване. При кого се оперира и последно анатомични Ментор ли сложи? Може ли и малко инфо за сутиена от къде е и цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт