Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 876
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • София
@alfa 13 Чудесно. А за прегледите попита ли?

# 151
  • Plovdiv
Хайде да се запиша и аз в новата тема Simple Smile мина почти месец от операцията, много добре се чувствам. Бях много болна и ненпочнах масажите на време, от днес ги започвам и ще споделя какво се случва след тях. И трябва да си направя снимки да кача, имам много снимки от първите 10 дни и после малко поспрях да се снимам.

# 152
Хайде да се запиша и аз в новата тема Simple Smile мина почти месец от операцията, много добре се чувствам. Бях много болна и ненпочнах масажите на време, от днес ги започвам и ще споделя какво се случва след тях. И трябва да си направя снимки да кача, имам много снимки от първите 10 дни и после малко поспрях да се снимам.
Качвайте снимки, че ми е интересно. Да попитам вие колко кк си сложихте имахте ли преди това и каква форма Simple Smile

# 153
Вече мина месец и половина от операцията. Чувствам се все по-добре. Спя настрани абсолютно спокойно.Гърдите осезаемо омекват и олягат. Не ми се вярваше в началото,че тези "камъни" могат да станат меки хаха. Понякога забравям,че трябва още да се пазя и когато вдигна нещо по-тежко ме заболява ту едната,ту другата.Изчаквам да минат 2 месеца и започвам лека полека тренировки,че вече ми липсват много. Успех на всички и болката се забравя Wink

# 154
Колко цц си?

# 155

Писа в старата тема ,, Сложихме mentor 300цц,кръгли,гладки,moderate plus profile.  '' при др Йордан Йорданов.

# 156

Писа в старата тема ,, Сложихме mentor 300цц,кръгли,гладки,moderate plus profile.  '' при др Йордан Йорданов.
Да Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 157
@alfa 13 Чудесно. А за прегледите попита ли?
Изчетох й всичко по телефона, прегледите също...прекъсна ме и каза да отида директно там. Явно всичко ще може. Ще разбера тези дни.

# 158
  • София
И аз днес звънях в 25 ДКЦ и ми казаха, че утре след обяд са всички лекари и ще мина за един ден. Днес си взех за каквото можех направления и ще видим утре какво ще стане. Само за Мамолог не дават личните. И някой кръвни изследвания мисля, че не могат с направление.

# 159
И аз днес звънях в 25 ДКЦ и ми казаха, че утре след обяд са всички лекари и ще мина за един ден. Днес си взех за каквото можех направления и ще видим утре какво ще стане. Само за Мамолог не дават личните. И някой кръвни изследвания мисля, че не могат с направление.
Можеш ли да питяш без направление колко струва всичко инсъщо ме интересува резултатите кога стават. Мисля, че и във Вита правят всичко, но не знам цената.

# 160
  • София
PinkyP попитах. Трите прегледа - Мамолог, кардиолог и рентген на бял дроб и сърце около 130лв. Ако не се лъжа всичко е готово през самият преглед. За кръвните изследвания не знам. Тях ще ги правя отделно.

# 161
Здравейте, на мен д-р Пеев ми каза да отида утре сутринта в 7,30, за да ми направят всички изследвания и след това влизам на операция. Предложи да сложим 425 или 445 среден профил анатомични. Това отговаряло най-добре за мен- височина 160см тегло 60кг. Стискайте палци всичко да мине гладко утре!!!

# 162
# 163
  • Plovdiv
Качвайте снимки, че ми е интересно. Да попитам вие колко кк си сложихте имахте ли преди това и каква форма Simple Smile
Аз съм с 375цц кръгли мотива ( ергономични ) по скоро нямах нищо преди това.
Скрит текст:
Снимката е от ден 6 Simple Smile опитвам се да кача други но ми казва, че са прекалено големи като размер.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:57 от bubanka

# 164
Много добри гърди, а защо през зърното избра?

Общи условия

Активация на акаунт