Съпруги на военнослужещи - 28

• 57 946
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Девойки, моля за съвет: какво ще рече:
"Адмирал - стая парк" и "апартамент Адмирал".
Откъм шосето ли е или отзад?
Виждала съм го, но не съм влизала, защото бяхме във Флагман
Преди няколко години там имаше лятно кино и звукът доста се чува. Съществува ли още?
Предварително благодаря!

# 586
  • Пловдив
За Адмирал не мога да помогна.
Къде сте всички? Аз съм на тръстиката. Няма друг начин, отпуската свърши.
Варианти за малко почивка и смяна на обстановката може да има само през почивните дни. Аз пък търся нещо за 6 септември, но не съм видяла графика на ММ. Да не излезе сметки без кръчмар, че те пак завихриха едни наряди и изобщо не успявам да следя кога е в компенсация, кога е редовно на работа ... пълна каша.
За сега няма да ми се размине ходенето до Търново, надявах се да си намери някой колега за компания и да не ходя и аз, но нещо ММ държи да сме двамата, а аз усещам, че ще умра от скука. Confused Ще слушам спомени за танкове, дето вече ги няма.
Лек ден на всички.

# 587
За Адмирал не мога и аз, не сме били там, съжалявам

Аз съм тук, докато моето дете и детето на свекървата спят аз ровя за онлайн уроци, искам малко да си размърдам мозъка, че затъпях нещо хахах, а и ще ми е полезно.. Та мисля един английски да запиша да поприпомня и понауча нещо ново

Иначе сме добре, вървим все по-смело към прохождане, чакам я да се отпусне напълно, вече се справя доста добре прави по 10 крачки сама спокойно Blush

Станахааа, отивам да дам плодчета и да излизамее после на разходкаа

# 588
  • София
Оказа се, че през активния сезон може да се отиде само веднъж по социалната програма, после е при условия за външни посетители. След 10 септември се води неактивен сезон и тогава може.

# 589
  • Пловдив
То винаги е било така, когато се изчерпят дните.
Не съм обърнала внимание кои морски бази остават отворени и след 10.09 освен  Флагман.

# 590
Ние сме ходили два пъти в Адмирал. Тази година също бяхме. Киното си съществува и да, има шум, но не е до късно и не е драма. Тази стая трябва да е с гледка към паркинга, да. Не е особено атрактивна гледката Simple Smile Ако има възможност, по-добре да е от страната на морето. Макар че и там то се вижда, ако сте на последния етаж. Има доста дървета, които са високи и пречат.

# 591
  • Пловдив
И аз съм тук, и си ви чета редовно, но нищо интересно покрай нас Simple Smile
Денонощието отново не ми стига на мен, а още не съм започнала подготовката за РД на баткото Rolling Eyes
В края на месеца пък ще изпращаме децата от ДГ на малката и натовариха мен със задачата относно украсата - а време нямам хич Rolling Eyes Ще я мисля в последствие Joy

# 592
Е, минавам само да се отчета с купени крачета вече, днес следобяд реши, че може и сама от стая в стая да иде.. Като пияница на 10 ракии е, ама не пада Joy
Ще месим питка скоро Joy

# 593
Добро утро, момичета!
Лятото тича все по-бързо и иска да си тръгва. Цяла нощ валя, сега е облачно при нас.
Мис Ю, да е много пъргава малката красавица! Колко хубави моменти ви предстоят. Ако си идваш на село, се обади.
Аз се занимавам с почистване на градината. Почистя тревата и на следващото идване пак има. Съседите са решили, че много ми се работи и затова идвам. Grinning
До скоро, момичета!

# 594
  • Пловдив
МисЮ, честити Ви крачета, от утре в парка, тя да тича и ти след нея. Едната да се учи да стъпва по-стабилно, другата да прави мускули. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мъниче, да ти пратя дзвера да помага, тя обича да прави такива неща. Без друго се чуди как да си запълни времето. Даже снощи отиде у една приятелка да сглобяват подърък за друга.
Лунно цвете, при нас само е начумерено, за сега. Тревата се грижи и ти да поддържаш форма. Аз нямам село, няма трева за чистене, стоя си като един тулуп на дивана. После защо видях зор на екопътеката. Ами ще видя я. Чак обувките ми се скъсаха, трябва да ги сменям. Joy
Хубав ден на всички желая, аз да си захващам задачките, за да ги свърша по-бързо.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 11:16 от dundi73

# 595
  • Пловдив
Дунди, пращай я от понеделник Heart
Ще имам 4 денонощия на разположение и дано смогна Joy
Тази сутрин съм станала в 7:00 Flushed Това е абсолютно непривично за мен, но до обяд трябва да свърша 100 неща и после ще го раздаваме фотомодели Laughing
Мис Ю, честити ви крачета Heart
Изчезвам, че трябва да мия косата на един Дзвер Joy

# 596
  • София
Добро утро, прекрасни!
Започваме деня с хубава новина - ходещите крачета на принцесата ни. Честито! Нека смело обикаля света! МИС Ю, слагай кънките и тичай след малката фурия.
ЛУННО ЦВЕТЕ, справяш ли се с треволяците? Аз се предадох.
МЪНИЧЕ, знаят от градината кой ще свърши работата. И ние знаем, че ще се справиш чудесно. Simple Smile
ДУНДИ, я се разходи до Търново. Все пак си е разнообразие.
ДИМИТРОВА, кога ще се отдадете на морското блаженство?
Къде ли се покриха СЕТИ БЕТИ, РАДИНКА, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ?

# 597
  • София
Не съм обърнала внимание кои морски бази остават отворени и след 10.09 освен  Флагман.
Зависи какво се разбира под изчерпване на дните, защото до тази година смените бяха по 10 дни. Сега като са по 7, мислех, че ще може и по 2 пъти.
Не разбирам само по-добре ли е да има незаети места, отколкото да се ползва социалната програма 2 пъти.

Флагман има смени до 27.09, за после не зная.
Адмирал и Фрегата са до 20.09, също Созопол и Несебър, Чайка да 15.09

# 598
  • Пловдив
Не съм обърнала внимание кои морски бази остават отворени и след 10.09 освен  Флагман.
Зависи какво се разбира под изчерпване на дните, защото до тази година смените бяха по 10 дни. Сега като са по 7, мислех, че ще може и по 2 пъти.
Не разбирам само по-добре ли е да има незаети места, отколкото да се ползва социалната програма 2 пъти.

Флагман има смени до 27.09, за после не зная.
Адмирал и Фрегата са до 20.09, също Созопол и Несебър, Чайка да 15.09

Не знам дали има някакви нови промени, не съм видяла такива. По социална програма могат да се ползват 20 дни годишно, 10 през лятото и 10 през зимата. Като си ползвал вече 7 дена, няма как да отидеш за още 7 дена на море, освен да пресмятат 3 дена по социална програма, 4 дена като външни, но тогава цената може и да не ви хареса. Отделно се плаща само нощувка със закуска, а обяд и вечеря могат да се платят на място.
Флагман работи целогодишно.
Няма да коментирам разпределяне на карти, празни помещения и стаи от резерва, които се пускат в последния момент.

# 599
Добро утро
Честито крачета на принцеса Като, а на мама приятно правене на мускули
Фло, другата седмица ще е морското приключение
За почивките, питах в агенцията и ми отговориха че щом сме използвали 7 дни по програмата вече можем да отидем само на цени за външни на море, а след 14 Септември можем пак по социална програма

Общи условия

Активация на акаунт