Съпруги на военнослужещи - 28

• 54 942
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет, прекрасни!
Гледам, говорите си за почивки - едни ги изкараха, на други предстоят.
Аз се въртя като пумпал-последни дни с чаветата преди да си заминават. Валят заявки за разни бабини вкусища, тичаме по срещи с приятелчета, а днес ходихме да им вземат тест за Ковид. Следобяд сме на профилактика при ЛЛ на децата, а утре ще ги водя да им вземат кръв. Живи здрави в събота летят. После следва моята ваканция. Simple Smile
Рапорт даден!
На всички желая хубав ден.

# 601
Фло, къде ще е почивката на баба тази година?
Нашата почивка мина, сега има наряди за даване и не се знае ще можем ли да открадваме по малко време поне до нашите да идем всички.. Днес много вятър тук, при вас как е?
Официално се вписваме в проходилите бебета хаха на 13м и 3 дни Joy забавно е, върти дупе и все едно се е почерпила стабилно, пингвинче Joy

# 602
  • София
Привет, прекрасни!
Вчера си заминаха щерката и чаветата и сега у нас е тихо и скучно. И ми е малко тъжно...Ама пък колко е разхвърляно...Авгиеви обори. Разнообразявам се с подреждане и чистене- трудът е велика психотерапия. Изхвърлям счупени играчки. Занесохме три големи торби с дрешки, обувки и играчки на фирма, която беше обявила, че събира такива неща. Сега съм подхванала нашите гардероби и смело изхвърлям ненужни неща. Та с това се занимавам.
МИС Ю, за сега почивка не се предвижда. Имаме запланувано пране на килими и пътеки. Гаджето не е доволно от прането във фирми. Обещал ми е той да се занимава. Знам, че ще свърши работата отлично. После подобаващо ще го възнаградя. Stuck Out Tongue Winking Eye
Прегръщам ви. Hug

# 603
Фло, моето гадже също не е, обикновено ги перем ние Joy
Ние още нямаме играчки кой знае колко, пратиха ни и от братовчед й някои, играе тук, но нали още не сме се затрупали, ама подозирам, че все някога ще стане Joy

Фло, аз исках да те питам за миенето на зъбчетата, четох че трябва да се почне като станат 8, в момента са 6, че само с водичка, без паста, както и с напръстник такъв с четчица дето е, имам купила съм, ама не знам кога да започна.. Какво ще ме посъветваш? 🙄 Heart

# 604
  • София
Докато си почивам и надничам из темите, където пиша.
МИС Ю, отговорна майка си ти. Браво! Предполагам, че до сега си почиствала зъбките с марличка, напоена с преварена вода. След като поникнат осемте резеца, можеш да ползваш напръстника, като отначало миенето е без паста. След една година има детски зъбни пасти. Съветвам те да ползвате паста без флуор, защото е много трудно да контролираш количеството, което ще приеме детето. Дневната допустима доза е 1 мг. Децата не могат да изплюват пастата и я гълтат. Предозирането води до зъбна флуороза, а това никак не е безобидно. Можеш да даваш по малко вода с ниско флуорно съдържание и така ще контролираш количеството. За сега, за вашата възраст е достатъчно обтриването със силиконовия напръстник и по-скоро без паста. По-късно ще въведеш и пастата. Ще дойде време да купите и първата зъбна четка, но за това ще си говорим по-късно. Като му дойде времето. Simple Smile
Днес отметнахме много работа с гаджето. Решила съм да си редуцирам гардероба наполовина. Много дрехи занесох до контейнерите на БЧК, а още колко много има...Изхвърлям торбите с "дрехи за отслабнала жена". Когато отслабна, ще си купя нови дрешки. Със старите се разделям без жал.
Гушкам те, МИС Ю - теб и чавенцето. Simple Smile
Гаджето ме кани на вечеря. Отивам. Simple Smile

# 605
Многоо благодаря, Фло! ❤️ ❤️ ❤️
Тръгнали са долните 2 странични резеца, защото е неспокойна, горните 4 се подредиха, отдолу са 2 в момента.. Зайче е хах, отново благодаря, приятна вечерр, гушки и от нас!
Редактирам се, че забравих да кажа, че тя не ми дава много да й се разполагам с устата, да не кажа, че хич не дава Confused  зор ще видя хахах

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 21:51 от Мис Ю

# 606
Гледам за зъбки си говорите,браво на вас. Хайде и аз в кюпа,наш Боян има цели 4 зъба долу и ни един горе.Та вече се научи и да ме хапе с тях,когато ме целува. Такъв си ми е любувчия 😄. Иначе при нас нищо ново, каката се стяга за първи клас,Боянски мрънкоти с тези зъби.Научил е няколко думи само тях си сменя. Ако не вика мама,търси баба ако и тя не се отзове започва с дядя ,минава през тата и накрая маумау което е млякото.Кака му се дразни че не казва кака. Лази скоростно по етажа а от няколко дена се и изправя,ама нали си е нестабилен та много ме е страх. С кака му вече имат една катастрофа от спалнята ,с резултат ожулен нос на Боян. Момичета тъкмо вече да пожелая лека нощ и се сетих ,че имам и да се хваля.Голямата племенница се сгоди,та си поплаках малко,всякъш вчера я бутах и нея с количката. Ох похвалих се,лека нощ прекрасни.

# 607
Здравейте, прекрасни!
“Всеки ден е годишнина от живота ти.”

Завърнах се от почивка и съм на линия вече. Пообиколих си, прекархме си чудесно.
Честито на всички за всичко /каквото и когото съм пропуснала/. Здрави и усмихнати да сте!
Благодаря и за пожеланията!
Вече тръстича. Хубав ден от мен!

# 608
  • Пловдив
И ние се прибрахме след малка обиколка из района на В. Тръново. Пътуването и разходката бяха добре, срещата на ММ за мен си беше малко скучна. Но пък се запознах с хора, за които само бях чувала. Мнението ми се потвърди - на такива срещи трябва да си ходиш сам, за да е по-весело.
Заключение - на времето в сержантските училища са събирали момчета от кол и въже, всеки си е показвал магариите и какви глупости е можел да свърши и с кого да се сбие, за което са си получавали съответните наказания под всякакви форми /доста бой са изяли/, но пък те сами си казаха, че там са станали хора. От всички, които се събраха, 70% вече не са в армията т.е. напуснали са кой по-рано, кой по-късно по различни причини. 
Военният хотел в Търново става за една-две нощувки, прилично е, чисто е и е в центъра на Търново /което в работен ден създава проблем за паркиране на автомобил, но в почивни дни колата ти е под прозореца/. Всички паметници и музеи са близо. 
За любителите на къмпингуването - до Капиновския манастир има изграден много добре оборудван къмпинг, има река с водопад и вирчета за къпане, има и басейн.
Дадох отчет, мога да захващам задачите за деня. Blush
Лек ден на всички.

# 609
Привет и от мен, аз се включвам да се оплача. Кандидатствах за две места в една градина, уж с връзки и пак не съм одобрена. Много ми е криво. А днес съм и шокирана, ходих да си подам документи в една градина в Димитровград и директорката ме отряза с думите Има момичета от Димитровград и ти нямаш шанс, макар да съм активен шофьор и да не е проблем за мен да пътувам. Много ми стана обидно от такава дискриминация

# 610
  • София
Здравейте, прекрасни!
ДИМИТРОВА, гадно е, но вярвам, че няма да се предадеш, да паднеш духом. Хич не съжалявай за това място, дето директор е толкова несъобразителна жена. Можеше и без това обяснение да ти откаже. Hug Продължавай търсенето. Твоето място някъде те чака. И помни старата поговорка - Всяко зло за добро!
ДУНДИ, добре си се завърнала. На срещата може и да ти е било скучно, но все пак си се разнообразила, видяла си нещо ново. От кога красавичката ще започва училище?
Хей, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ и на теб добре дошла Flowers Hibiscus Липсваше ми. Heart Eyes
РАДИНКА, цяло събитие е твоята поява. Почти като появата на Халеевата комета - веднаж на 75 години се доближава до Слънцето. Stuck Out Tongue Winking Eye Радвам се, че децата са добре. Предстои ви хубаво събитие - след годежа идва сватбата, а после и бебета... Впрочем традициите не са това, което бяха. Wink Понякога бебета изпреварват всички останали събития. Здраве да е!
Днес се чух с ЛУННО ЦВЕТЕ. Утре ще изпием по едно кафе.
Поговорих си и със СЕТИ БЕТИ. Добре е, поздравява ви.
МИС Ю, тези дни ние с теб сме най-активните в компанията. Grinning
МЪНИЧЕ, къде си, как си? Я бегом пред строя. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
В София много дъжд се изсипа. Само е време за спане. Отивам да си взема книжката и да полегна. Ей, този хубав живот не омръзва.

# 611
  • Пловдив
Тук съм, тук съм... Вече в жегата, но няма начин - някой трябва и да работи.
Стягам изпращането на групата, което ще е в петък и помежду другото - рождения ден на баткото.
За да не скучае благоверния пък съм му начертала мебелите за детската на Дреб и той смята и оразмерява... Абе кипи работа на всички управленски нива, докато малките шефчета обикалят горските пътечки Simple Smile
Иска ми се преди да започнат училище, да направим и някоя екскурзийка за 3-4 дни, та оглеждам дестинации и забележителности Simple Smile
Димитрова и аз съм на мнение, че твоето си местенце само чака да го откриеш Heart
Пожелавам ти да е скоро!
Дунди, да кажеш на дъщеря ти, че и има една почерпка от мен! Няма да се възползвам от услугите ѝ, защото ще се справя и сама, но ме трогна с отзивчивостта Heart Eyes

# 612
Като каза Фло за кафе с Лунно цвете и да ръчна Дунди аз, че отдавна ми е обещала да ни навести Joy а все отлага Blush

# 613
  • Пловдив
Като каза Фло за кафе с Лунно цвете и да ръчна Дунди аз, че отдавна ми е обещала да ни навести Joy а все отлага Blush
Душичка, ами аз обикалям. 😂 Да не говорим, че ММ го "хапят калинките" и уж на шега направи резервация във военните клубове за чужбина. 🙄 Само че не е сигурно дали ще има пътуване заради вируса. Чакаме обаждане.
Фло, за сега започват на 28.09.Иначе девойката помага по математика по скайп на една дружка, която е в Холандия и ще държи изпит. Доста убедително ги обяснява. 😂
Димитрова, май е по-добре да не си в тази градина. Фло е права, можеше да не ти казва какви са й личните критерии за избор на учители.
Лека вечер на всички.

# 614
Добро утро!
“Не търсете изгрев в душите, които носят залез по избор.”

Фло, и ти ми липсваше Kissing Face, всъщност всички ми липсвахте Kissing
Димитрова, винаги ще има такива хора в живота ти, за съжаление. Но ти  не се отчайвай. Тази сутрин цитатът е за теб Hands Thumbsup
Аз си тръстича и ви прегръщам. Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт