Съпруги на военнослужещи - 28

• 54 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет, прекрасни!
Е, денят ми започна с един цитат, в който има много истина!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ Hug
Изпих си кафето в компанията на гаджето. Изпратих го по задачи,( няма само да се гледаме влюбено, я Stuck Out Tongue Winking Eye)  Аз запретвам ръкави и подхващам домакинската работа. С песен! Нали казват, че трудът е песен. Свиркайте си, момичета, така определено е по-леко. Казвам го от многогодишен опит, Simple Smile
Изсипвам чувалчето с прегръдките, а вие минете и си вземете. HugHugHugHugHugHugHugHugHug

# 616
Фло, аз си вземам от твоите прегръдки, имам нужда тези дни

# 617
  • София
Добро утро, прекрасни!
Няма ли кой едно кафе да сложи? Grinning Днес гаджето ме изпревари и сега си пия кафето, и навестявам военното блокче, а после ще нагледам и бабите, и едни други дружки.
Момичета, вчера си поговорихме с ФЕЙЩИЦАТА. Толкова време не бяхме се чували...Важното е, че сме запазили телефонните си номера и хубавото чувство...Обещахме си да се видим в началото на септември.
Онзи ден пък се обадих на СЕТИ БЕТИ. Добре са. Работа, ежедневните грижи и задължения, нормално.
А и с ДУНДИ се чух. И с ДИМИТРОВА. Ей така ще ви "гостувам" - телефонно. Simple Smile По време на коронавирус ще е така.
Вчера се видяхме с ЛУННО ЦВЕТЕ.
Да се готвят МЪНИЧЕТО, РАДИНКА, МИС Ю и ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Ще ви "гостувам" и на вас. милички. Hug
Кафето свърши, време е за домакинските занимания. След обяд съм на тръстиката.
Въздушни целувки за вас. Kissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 618
  • Пловдив
Кой каза кафе?
ей такова кафе ми обеща ММ за началото на септмеври

Ще се прави PCR тест, ММ ще ме води на о-в Крит. Ако не беше коронавирусът, едва ли щеше да допре до него тази карта, ама на, това пък ни бил късметът. Аз съм малко в потрес, такива внезапни решения от днес за утре не ги обичам много. Все искам всичко да е премислено и обсъдено. Но пък този път за организацията се грижи друг, ние трябва да си приготвим документите и багажа.
Фло, имаш един кандидат-пациент за 10/09. Не иска да чуе за друг зъболекар. Той си имал, но зъболекарката му била в София. Joy Ще се чуем, за да уточним евентуално часа.
Тогава ние летим, а той е на тест във Военна академия. Кандидатства за една магистартура задочно.
МисЮ, в събота ме чакай, и с теб ще се чуем, за да уточним час.
Всичко трябва да е по график /който винаги можем да нарушим/.
Приятен ден на всички.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 09:16 от dundi73

# 619
  • София
Идете на Крит, там все още е топло - нали е на почти еднакво разстояние от Европа, Азия и Африка, а за тези пари е супер. Наистина, звучи кофти, но добре че е короната, та да хванем някои недостъпни благини (цитирам колежка, която успя да вземе карта за вила Сирена)
И на мен ми се ще, но няма кой да гледа сина ми, ако отида с ММ.
Интересното е, че напр. аз с дъщеря си не мога да отида, но с колежка/колега Simple Smile - мога, дори без тя/той да е кандидатствал за карта.
Като стана дума - някоя от вас ходила ли е на индивидуалните почивки в Гърция по Clims?

# 620
Дунди, чудесна дестинация сте си избрали! А тези почивки са винаги добре организирани.
Днес имах среща с един много симпатичен и усмихнат лекар. Фло, благодаря ти❤️! Докторът дори ми каза, че съм млада. И от сутринта ми е много хубаво от тези думи Grinning.
Пътувах и с новото метро. Минах през палатките на Орлов мост. Настройвам се на работен режим. Моята отпуска е почти към края си. Иначе и аз искам пак на море. Но ще чакам снимки от Дунди.
Хубав ден от мен, момичета!

# 621
Добро утро!
„Лятото си отива тихо. Също както пътешественик, отправил се към края на невероятно пътешествие.“
Дарнел Уокър

Как сте, момичета? На мен ми е малко трудно след отпуската, но няма как, трябва да се работи. И хем ми е много горещо, хем не искам лятото да свършва. Няма угодия Grin
Дунди, в Крит е прекрасно, бях там миналата година. Ако нещо те интересува, питай, ще помогна с каквото мога. Къде ще отседнете? Мога да ви препоръчам един страхотен ресторант, ако сте с кола, може да го посетите.
Ех, размечтах се. Покрай този вирус не излязохме от страната тази година.
Днес ще домакинствам и после не знам какво ще правя. Все ще се измисли нещо.
За момичетата от Пловдив - познавате ли читав брокер на недвижими имоти, банкови консултанти, нотариуси и т.н.?
Хубав ден ви желая!

# 622
  • Пловдив
Добро утро.
Листенце, добрахме се до карта от военните клубове, ще сме в група. Чакаме да ни дадат подробности. Само знам, че ще летим през Атина и името на хотела. Близо е до Ханя. Чета, че маските там са задължителни и на открито, ще е интересно пътуване. Сега търся коя лаборатория ще ми извади резултата от теста за ковид за 24 часа, че има почивни дни.
Познавам нотариус, ходя там често за заверка на преводи. За брокер мога да питам, сещам се за майката на един съученик на Дзвера, а тя сигурно ще има банков консултант. Ако имаш нужда, ще помогна с каквото мога.
Приятен почивен ден на всички. Аз ще ходя на кафе. Grinning

# 623
  • София
Дунди, четох за Унихоспитал, тестовете май бяха относително по-евтини от масовите, а дали нямало и групови...
Можете да вземете кола под наем и да обиколите острова, особено ако се кооперирате с някого, хич не е скъпо.
Как се казва хотелът, ако не е тайна? Може догодина да опитам за карта

# 624
  • Пловдив
Cuckoo, в програмата има екскурзии, има я на сайта на клубовете. Унихоспитал ми идва далече, ние сме в Пловдив, а и аз съм на работа. Не мога да отделя ден само за тест. Шефът ми прави жест и ме пуска да пътувам, отпуска нямам вече, но ще работя до последния ден преди пътуването и веднага след прибирането. А ММ ще идва да отработва дните. 😂
Хотелът е Кастро бийч Малеме, има сайт, изглежда прилично.
Димитрова, как е днес морето? 😉
С Дзвера бяхме на среща с МисЮ, мини МисЮ и МистърЮ. Голям бонбон е Кати, усмивка от... Виждат се 2 зъба отдолу 😃. И ходи много смело.
Приятен ден на всички, при нас и днес е много топло.

# 625
Аааа и 4 зъба отгоре има Joy
Хареса ѝ с кака й Дзвер.. Joy още не разбирам на това прекрасно момиче защо така му викаме.. Хаха, тя е толкова слънчева и усмихната! Ще я чакаме пак да се видят с малката й приятелка Heart

Отново всички спят следобедно.. Освен мен.. Дунди измори се това дете, 2ри час спи вече и заспа много бързо Relaxed

# 626
  • София
Като най-голяма сред вас, отменям името ДЗВЕР и въвеждам КРАСАВИЧКА. Договорились? Grinning
МИС Ю, здрави да са ви зъбките!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ Hug
ДУНДИ, събра ли багажа?
Гушки за неспоменатите !

# 627
Привет от Несебър,
Дунди благодаря за напътствията, морето днес е добре: малко вълнение и с приятен бриз.
За пръв път сме на базата в Несебър, но много ни харесва, в една чудесна вила сме, оказва се че можем да ползваме повече от 7 дни по социална програма. Тук ни казаха че имаме 20 дни годишно и ние решаваме къде да ги използваме, дали на море или на планина.

# 628
  • София
Привет, прекрасни момичета!

Очаквах позитивните мисли, с които съботно неделно ни зарежда ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Simple Smile Може би още не се е събудило нашето другарче.
Та ето нещо, което ми хареса и го споделям с вас. Когато бил малък, Майкъл Джордан бил отстранен от училищния баскетболен отбор, като неперспективен. Момчето не се отказало и продължило да тренира самостоятелно. Намерил се треньор, който го харесал и му дал шанс да играе. В последствие станал най-известния баскетболист на всички времена. Какво щеше да стане, ако не бяха го изгонили? Дали щеше да е така мотивиран да продължи? Поразсъждавайте!

ДИМИТРОВА, топни се в морето и заради мен. Simple Smile

Почивката ми свърши, подхващам задачите. Simple Smile

# 629
Добра вечер!
Нямаше как да ви поднеса кафенце - сутринта рано се изстреляхме към морето. Може за ден да е, но все пак си е плаж. Бурно, недоволно и много мръсно беше днес морето.
Лятото си отива... Яд ме е на хората, че си изхвърлят боклуците по плажа и в морето. Желая ви хубава вечер и понеже страдам за любимия си месец, ще споделя едно стихотворение за него.
Приличаш ми на август. Идва дъжд.
Но ти оставаш. Август си отива.
Миришеш ми на окосена ръж,
на късни праскови и сини сливи.

От утре много често ще вали.
Ще падат ниско облаци разрошени
и слънцето съвсем ще се смали
и времето ще става все по-лошо.

Но оня дъх на окосена ръж,
на късни праскови и сини сливи
ще идва всяка нощ един и същ,
щом с август до сърцето си заспивам.