Съпруги на военнослужещи - 28

• 54 852
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Яхууу Animal Whale
Айде и от мен Добро утро от Сарафово. Още не съм видяла морето, пазя бебето Blush батко и татко си плажуват сами.
Дунди завиждам благородно за почивката. Кога ли и аз ще отида някъде без ремаркета Thinking
Преди няколко седмици бяхме на Хисаря на басейн и на тръгване гледаме с ММ няколко двойки на възраст излезли на разходка, вървят си бавничко, спокойно, разглеждат си се. Та се успокояваме че ако сме живи и здрави след около 20г може и ние да сме така. Joy

# 631
  • Пловдив
О, Лейди, ти се появи. Да сте живи и здрави и след малко по-малко от 20 години може и да можете да се разхождате без ремаркета, освен ако не си родите още някое и друго дете. Някъде към 16-17 на децата вече не им се ходи на почивка с родителите. Освен ако не е нещо по-интересно и далечно.
Това за двойките на възраст ще го подмина. Joy
Сега се радвайте на хубавото време и на децата, докато са малки, че времето лети много бързо.

Как сте всички в тази жега? Аз се мотам в офиса пред компютъра и в общи линии скучая. Няма работа в момента.
Приятен ден на всички.

# 632
Лейди весело изкарване и много слънце
Ние снощи се прибрахме, е хубаво било без деца на море, доволна съм и от базата в Несебър, само не ми хареса че има по- малъко разнообразие от храна, в сравнение със Сарафово и Маяк, но това не е проблем
Сега си взех децата от село и забавата започна

# 633
Ама недейте така да говорите да ме отчайвате още от сега, че моето тепърва започваааа Head Band Tired Face Scream Joy

# 634
Здравейте, момичета!
От днес съм на работа, моето синьо лято приключи. Joy
Лейди, радвай се на тези хубави моменти с децата сега. Ние тази година бяхме сами на море. Малко ми беше тъжно. Колко бързо пораснаха децата... Не го вярваш, докато са малки. И когато го осъзнаеш, вече е късно.
На морето срещнахме приятели, които ни успокоиха, че децата пак ще искат да са с нас на почивка, когато имат собствени деца. Да сме живи и здрави, ще видим!
До скоро!

# 635
  • София
Лейди весело изкарване и много слънце
Ние снощи се прибрахме, е хубаво било без деца на море, доволна съм и от базата в Несебър, само не ми хареса че има по- малъко разнообразие от храна, в сравнение със Сарафово и Маяк, но това не е проблем
Като каза разнообразие - не зная за друга година, но Созопол беше върха - всеки Божи ден едно и също на закуска. За другите яденета не мога да се оплача.

# 636
  • Пловдив
Добро утро! Исках да кача едно морско кафе, но нещо не ми се получи.
Мис Ю при теб забавата тепърва започва, няма да се отчайваш. Натискай Мистър Ю за второ и квото квото да минава. Stuck Out Tongue Winking Eye
Димитрова нещо храната тази година на Сарафово не ме очарова (само мусаката Grinning баткото вчера за първи път си омете цялата чиния и допълнително поиска)
В интерес на истината ми е хубаво с децата, особено с голямото магаре, такива бисери ръси и е толкова забавен в момента. Heart Ноо от време на време ми се иска да забегна сама.
Снощи ходихме до квартала, забравих цялата чанта с плажни играчки в Пловдив и беше голяма драма, айде пак една чанта пари за играчки ама здраве да е...ще има играчки за 10 години напред. Grinning 20мин търсихме къде да паркираме, то било голям ужас тука.

# 637
Ехооо, къде сте се изпокрили всички, как я карате в тези жеги

# 638
  • Пловдив
Аз съм си тук и чета Simple Smile
Междувременно си режа и лепя разни работи, подготвям менюта и същевременно с това - подготвям вече 2 ученика Simple Smile
Така де - денонощието отново не ми стига, но е нормално за мен, по това време на годината Joy

# 639
И аз съм тук и си ви чета редовно.Чакаме нашия тати да си дойде ,че трябва каката да стягаме за първи клас.Основното го имаме но трябват още неща.Днес бяхме и на консултация за малчо,не съм доволна за месец и половина само 2  см.е пораснал иначе на килограми е супер цели 700 гр.И сме горди собственици на.четири долни зъба.При нас едно и също ежедневие и нищо ново. Важно е здраве да има.Прегръдки за всички.

# 640
И аз съм тук, едно и също е при нас, още от сега ми се стопяват лагерите, не искам да мисля след 2 - 3 месеца как ще сме хахах
Радинка, че 2см са си перфектно, особено за тези 700гр, много си е добре зетко ми, голям мъж Heart снаха ти ще фина дама, качва по 40 грама на месец Joy ама см са си по 2 почти всеки месец. Вече е 80
Мъниче, всеки ден почти сме пред вашия блок, заслепяват ме едни прозорци, викам само вашите са Joy Heart каква е темата на РД, къде ще празнувате този път? 🙄
Лунно цвете, планове за селоо, ако имаш свиркай, тук сме Blush
Фло, дай отзив за някъде за отсядане за нощувка в Сф, където няма ни резнат главата от кръста още хахах пусто искам да дойдем вече нататък, та се замислям кога как и така, та да събера информация Heart

Лека нощ от нас, Кати вече спи, а аз отивам да пийнем едно Самърсби на хладничко на двора Heart

# 641
  • София
Ето ме и мен. Явявам се на вечерна проверка.
Все още разчистваме и подреждаме. Паралелно с нашата къща, за разнообразие чистим и апартамента на щерката, който е след ремонт. Голямо разнообразие пада. GrinningЗа миенето на вратите и прозорците ще извикам една женица, дето има нужда от парички и предлага тази услуга. А утре, за да ни е още по-разнообразно, заминаваме за село. И там ще го играя камериерка. Синът заведе за три дни 4 момчета съученици, та да изпера и прибера спалното бельо. Това е засега нашето ежедневие. Добре че гаджето е неотлъчно до мен, та ми помага. Гледала съм, като съм се женила. Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво на нашите бебоци. Браво и на мамите. Добре си гледат чаветата!
ЛУННО ЦВЕТЕ, да си здрава и да се справяш с предизвикателствата на професията през новата учебна година. Общото ни Джи пи каза много приятни думи по твой адрес. Wink
ДУНДИ, кога заминавате? Хубаво да си изкарате и да заредите батериите.
ДИМИТРОВА, вярвам, че добре сте си изкарали с твоето момче. От време навреме имате нужда да сте сами. Нека не ви е съвестно, че сте били без децата. Така ме учеше една по-възрастна съседка, военна съпруга, когато аз бях на вашите години. Сега дойде моя ред да ви уча Simple Smile
РАДИНКА, честити ви зъбчета. Дано да са здрави! Каката вълнува ли се, че тръгва на училище?
МЪНИЧЕ, е по-всеотдаен човек от теб не познавам. За всеки празник правиш някакви красоти и изненади. И то не само за твоите деца. Стра'отна си, миличка! Hug
ЛЕЙДИ, радвам ти се, като се появиш на хоризонта. Споделяй от бисерите на баткото. Аз все още си спомням някои бисери от хлапетата на МЪНИЧЕТО. Малката принцеса добричка ли е или ви върти на шиш? Simple Smile
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, след отпускарски настрои ли се на работна вълна?
СЕТИ БЕТИ, а вие как сте? Малкото юначе ходи ли на градина или баба го гледа?
МИС Ю, кога мислите да идвате до София? Нали знаеш, че имате осигурени керемидка и котлова храна в хотел и ресторант ФЛО и ГАДЖЕ. По принцип сме си у дома, не знам дали няма да се разходим по някое време до Варна, за да си видим внучетата. Много ми липсват. Ще се чуем, за да се уточним.
Хайде сега лека нощ. И сладки сънища!

# 642
  • Пловдив
Радинка, не се нахвърляй на всичко, което ти казват, че трябва Simple Smile
Първи клас си е емоция и цял един етап в живота на децата Heart Моята кифличка като си беше тук за изпращането от градината, използвах момента и напазарувах основните неща - много се вълнува! Има си вече всичко, само кецове за салона трябва да купя, но ще е като си дойде, че без нея обувки не смея да взимам.
Мис Ю, да мине лудницата покрай РД-то и може да пием кафе, ако сте свободни Heart
Прозорците са готови (то било голям рахат Joy), но плочките в банята и огледалата из къщи ме чакат Simple Smile Да мине само 8, че тогава ще празнуваме и подхващам и тях, пък между другото, може да мина и прозорците пак - нали го дават да вали събота Joy
РД ще е в Лаута, а темата е Майнкрафт Rolling Eyes Но пък получи вече един подарък от леля си - 3 книги и два диска за Х-бокса - всичко е тематично и място не може да си намери от кеф Joy Днес даже отказа, да идва с нас с колелата, защото беше подхванал последната книга Joy
Фло, за детска усмивка съм готова и да не спя Heart Само те да са доволни и щастливи, че още някоя друга година ще празнуват с нас и после ще искат само пари, а празненството ще е без нас Simple Smile

# 643
  • Пловдив
Ехе, една по една се появяваме вече малко по-често. Усеща се, че лятото свършва.
Ние пътуваме другата седмица. Оказа се, че екскурзоводката, която води групите в Крит, е от Пловдив и моят шеф е пътувал 3 пъти с нея по други дестинации. Много е доволен. Та ѝ звъннахме, за да питам някои неща. В клубовете нещо са малко объркани и не знаят много подробности. Като един любител - туроператор организирам престоя от 8 часа в Атина на отиване, да видим дали ще ми се получи. Да не ми дърпат ушите после, че сме се изгубили или съм изтощила някой от ходене в жегата. На връщане има вероятност тези 8 часа да са с организирана обиколка и ще съм само турист. И няма да ми дърпат ушите. Grinning Чета къде обикалят пътуващите в Гърция, но в момента има само една от бг-мамите, която е на Крит. Има и една, която се готви да пътува натам в края на месеца. Пътуват си хората и показват много красиви места.
Остават и прословутите тестове за коронавирус, но тях ще ги правим в последния момент, разбира се. И да си набавя нужното количество маски, за да имаме да сменяме. Като олигавим едната, да слагаме друга. Mask

# 644
  • София
Прибрахме се от гори тилилейски. И поработихме, и си починахме.
Къщата е подредена, готова за гости. Орязах прецъфтелите рози. Измих плочниците и пътеките. ММ оплеви зеленчуковата плантация, която има няма няколко квадрата. Grinning
Оправих си багажа, след малко трябва да гладя, че утре съм първа смяна на тръстиката, а нямам изгладено работно облекло.
ДУНДИ, добре да си изкарате почивката. Ще разказваш, когато се върнете.
Момичета от Пловдивския гарнизон, ходихте ли на площада за честването на вчерашния празник? Ние гледахме предаването по телевизията.
МЪНИЧЕ, питах се, дали не участваш в мероприятието, но не като публика.
Момичета, гушкам ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт