Съпруги на военнослужещи - 28

• 54 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Добър вечер и от мен,
Ние бяхме при нашите почти седмица, днес се прибрахме, а утре отиваме на Хисар за 2 нощувки Joy
Общо взето забавления при нас, детето слуша, радваха се баба и дядо, баба й я изкарваше на улицата при комшийските деца, голям кеф хаха а аз просто си лежах Joy
Ние не сме били на площада, пропуснахме тази година

Мъниче, честит да е Дреб (който на 10 вече изобщо не е дреб хаха), да ти е здрав и все така послушен Hug

Отивам да оправям поредния багаж, лека нощ от мен Heart

# 646
  • Пловдив
Фло, зачислен ми е 3 март на мен Simple Smile За 6 септември отстъпвам ред на младите Joy
Тази година така се случи, че имаше непредвидени обстоятелства и пропуснахме честването на площада (като публика). РД на Дреб също отложихме с един ден, та ще празнуваме утре - до преди малко довършвах последните приготовления Joy
Мис Ю, благодаря ти Simple Smile За нас винаги ще си остане Дреб, независимо на колко години е Heart Здрави да са само Heart

# 647
Честит рожден ден на Дидко. Да е жив здрав, все така любознателен и грижовен батко!
И на мен цяло лято багажът ми е в куфари. Но пък не ми е скучно. Пекох чушки, много ги обичам. Направих и малко домати в бурканчета. И домати от градината много обичам.
Сега трябва да се подготвям за работа!
Хубав ден от мен! А това е от серията "Направи си сам", нашият цветарник на село.

# 648
Добро утро
Мъниче жив и здрав да е Диско, много късмет и успех
И ние 3 дни пекохме чушки, правихме лютеница и една друга салатка в бурканчета с патладжани и тиквички
Днес имам нужда от силно стиснати палчета, по- късно ще ви кажа причината
Хубав ден

# 649
  • Пловдив
Стиснати палчета от мен за димитрова
Лунно цвете, прекрасна "градинка"
Мъниче, живо и здраво да ти е момченцето, мнооого му се радвам за това, че е любознателен и чете книжки. Нека да е все така и да намери приятели с подобни на неговите интереси. А на теб и татко му пожелавам да продължавате да развивате тези качества. Такива деца не се срещат често.  
МисЮ, вашият татко наряди няма ли? Joy Приятно изкарване в Хисаря.
Ние тази сутрин ходихме по лаборатории заради пустия тест за Ковид. От едната не можаха да ми гарантират, че утре ще имам резултат и отидохме на друга. Там пък се намерихме с другото семейство от Пловдив, с което ще пътуваме. т.е. с половината, че се чакаха отпред - кой преди работа, кой сдава наряд. Та познаваме вече 1/5 от групата + екскурзоводката. Joy
Чета кой какви неща слага в буркани, аз пък не слагам. Да отида да си купя всичко от пазара, после да се плескам в апаратманта ... и после никой не яде. Като ми се прииска нещо, има магазин. Вярно, домашното е по-вкусно, но нещо не ми излизат сметките. Но пък съм се запасила с мед от Странджа. Не че аз ще го ям, нали не близвам нищо сладко, но за Дзвера, пардон Красавичката /тя е Красавицата и звяра 2 в 1 Joy/ да има да си ближе кеф и с орехи и лимон, кеф и без тях.  
Приятен ден на всички и лека къса седмица.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 15:27 от dundi73

# 650
  • София
МЪНИЧЕ, присъединявам се към хубавите пожелания на момичетата, по повод вашия празник! Само ще добавя - да не спира да мечтае и да намира път към сбъдване на мечтите си!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛО МОМЧЕ! ЖЕЛАЯ ТИ ВЕСЕЛИ ИГРИ И СЕРИОЗНО УЧЕНЕ. И ДАНО НЯКОЙ ДЕН, КОГАТО НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОСТАРЕЕ, НА НЕГОВОТО МЯСТО ДА ЗАСТАНЕШ ТИ, ДИДКО!
До обяд бях на тръстиката, после на кафе и приказки с приятелка и преди малко се прибрах, умряла от глад. Сега си варя пелмени. Хайде, че май вече са готови. Нали нямаме бременелки в блокчето?
ДИМИТРОВА, ако все още е валидна молбата ти, брой и моите стиснати палчета. Дано се случи това, което искаш!!!

# 651
  • Пловдив
Фло, има на режим. Blush Като знам какви вкусотиища от руската кухня правиш, започнах активно да слюнкоотделям. А днес даже не ми се полага обяд. Joy

# 652
Димитрова, стиснати палчета и от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 653
Димитрова и от мен! ❤️

# 654
  • София
Добро утро, прекрасни! Наспахте ли се, изпихте ли си кафето?
Аз свърших тези две "работи". Stuck Out Tongue Winking Eye
ЛУННО ЦВЕТЕ, цяла нощ "правих" цветарник като твоя. Хубава идея.Hug
ДУНДИ, не съобразих, че има мацки на режим и не бива да говоря за вкусища. Виноват! Confused
ДИМИТРОВА, какво стана с палчетата? Да стискаме ли още? Flowers Four Leaf Clover
МИС Ю, как е на Хисаря? Надявам се, че е хубаво. Beers
МЪНИЧЕ, весел празник днес. Знам, че всичко ще е на ниво. BalloonTadaViolin
РАДИНКА, готова ли е първокласничката? Сигурно вълнението е голямо и за Ния, а и за мама и татко. Hands Plus1
ЛЕЙДИ, как сте? People Baby, People Bow
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ,  много ли работиш? Heart Eyes
СЕТИ БЕТИ, ти пък съвсем изчезна. Как сте?Blush
Отивам в КПП-то - кухня, печка, перлна.
На всички желая хубав летен ден. Kissing Heart

# 655
Добър ден и от мен, при нас почивката е екстра, много е приятно тук, времето е чудесно също..
Пращам ви прегръдкии Heart

# 656
Здравейте, пускайте палчетата , в Петък ще ви кажа дали са подействали
Мис Ю приятна почивка
Дунди и на вас приятна почивка и ще чакаме репортаж

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 16:44 от dimitrova8002

# 657
  • Пловдив
Мъничето веднага да се яви да разкаже за ЛидЪлааа!

# 658
  • Пловдив
Хахахахах Simple Smile
Явявам се на часа Laughing

Кажи какво те интересува Simple Smile

# 659
Момичетата, палчетата подействаха вече официално работя като учител. Благодаря за подкрепата

Общи условия

Активация на акаунт