Пожелавам ти много страхотни емоции с децата, добър колектив и отзивчиви родители!

.

, но се надявам да мине бързо и безпроблемно. Чавето си дойде за няколко дни и това е при мен.
. Надявам се, че всички сте добре и се наслаждавате на хубавото време.
Сладка и конфитюри имам от миналата година. Сега направих малко сини сливи и праскови. И компоти имам няколко за асортимент. Вчера една баба от КГБ-то и военна съпруга ми подари 6 кг. страхотни камби - като рисувани са. Толкова са хубави! Та сега се разправям с тях. За пръв път направих трушия с мед. После ще я видим каква е станала. Другата половина направих на царска трушия - изпитана рецепта. Та като казах мед, друга баба от КГБ произвежда мед и вече 5 години си взимаме от нея. Този път взех две тенекии по 25 кг. Медът не се разваля и издържа дълго време. Най-много да се захароса, а втечняването му е бавно. На водна баня при Т най-много 37 - 38 градуса. Някъде бях чела, че водата може да е до 60 градуса, но тогава биологично активните му съставки се унищожават и се използва само като подсладител. Съветват и разтопяване в "микровълнена" ( според внучката ми) печка, но и това не е ОК. Следователно, не слагайте мед в горещ чай или кафе. Пак някъде бях чела, че съставките му стават канцерогенни. Дано да съм ви била полезна.
и 

Препоръчани теми