Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
Какви са личните впечатления от студио Versus за епилация?
Какви са личните впечатления от студио Lege Artis за епилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студио Versus за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студио Lege Artis за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студиото VDerm Clinic за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студиото за естетика Wave за епилация?
Обадих се за корекция, но трябваше да ме вземат след поне 2-3 седмици и нямало как да се види тогава дали действително ефект нямало или били нови косми! Еее свързах се с шефът им. Той лично се зае да дойде и да види какъв бил проблемът. Намери се час. Шефът не дойде, явно зает с делата си. Уж оправиха грешките. Снимаха пропуските. Но всъщност ефектът отново не беше ок. Свързах се с него за обратна връзка, при което получих отношението: ама що ни занимавате с тези няколко петна...ама то вие като не се пазите от слънце какво искате като резултат и т.н. Много грубо! Пуснах негативен коментар във ФБ страницата им, като обясних ситуацията, при което бях блокирана в сайта да не мога да си запиша час. Така си решиха проблемът с недоволен клиент, който е набил хиляди при тях и ходи от повече от 10 години. Та кракът ми няма да стъпи повече там. Факт бяха най-добрите за мен! И държаха на клиентите си! Сега по-скоро държат на рекламата и на новите хора, които ходят.
Като изключим лицето и ръцете де, те ще останат на друг етап вече.