Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте Simple Smile Записвам се в темата и междувременно споделям, че ходя в Esthetic Future (София, ул. Дойран). Нямам база за сравенение, не съм ходила на други места, но от този съм доста доволна. Момичетата, които правят епилацията, са лекарки. Лазерът е Venus Velocity, диоден, боли доста (интим), на подмишниците нищо не усещам.
На интима вече са ми доста уредели, макар че след предната (3-та) процедура сега сякаш повече ми пораснаха. На подмишниците вече нямам, но там като цяло нямам много косми. Мисля, че след следващата процедура вече ще правя само поддържащи там.

Не открих да сте говорили за този център, някой друг ходи ли там?

# 481
Здравейте , може ли някой който е правил процедури на цял интим с Duetto да сподели Има ли резултат и през колко време прави процедури ?

Също и за Gentle Lase pro имате ли пресни отзиви за зона интим  . Тъй като видях ,  че го има в Тифани, Бургас .

Тъй като съм с тен в тази зона ще изчакам да падне и ще отида на консултация .
Струват  Ми се най-надежден избор, а и операторът е доктор при Duetto
  .
Което за мен е много важно, тъй като по принцип съм с много Бяла кожа , а само в тази зона и подмишници са ми черни космите и искам да има наистина ефект и да си заслужават парите .

Навсякъде по тялото съм с руси и едва ли някой лазер ще ги повлияе .

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 17:01 от alethea

# 482
alethea, Gentle Lase улавя и русите. Аз си правя лицето с него сега. Но имай предвид (ако искаш прочети назад в темата), че при обработка с лазер понякога се активират някои фоликули. Така стана с мен на лице и сега искам-не искам, трябва да продължа да правя, защото някои от мъхчетата ми се превърнаха в тъмни косми.

# 483
  • Бургас
Дами, имам Лумеа, на Филипс. Гледам клипове на мацки, дето ги мажат с гел. Тоя гел обезболяващ ли е? От къде да си взема?

# 484
Това което мажат при процедурата не е обезоболяващ крем. ПО-скоро е охлаждащ уж. Аз лично никаква разлика не намирам с него и без него. Мажа се с лидокаин (на бикини само) и там вече е друго. Иначе не мога секунда да изтърпя. Личната ми го изписва.
Скрит текст:

# 485
vici75, когато се мажеш с лидокаин има ли ефект от лазера?
Аз питах моята козметичка дали да се мажа, и тя ми каза че лидокаина ще запуши порите към космения фоликул и няма да има добър ефект от лезера. А болката на интима е жестока, при условие че търпя на болка, а там е непоносима, и имам само 2 процедури. Тя с всяка следваща процедура усилва мощността на лазера. Аз правя Лазерната епилация с PRIME LASE HR.

# 486
И аз съм чувала, че не е добре каквото и да било да се маже на кожата преди процедура.

# 487
Имам ефект разбира се. Никой ме ми е казвал до сега да не се мажа. Около бикини отдавна няма нищо. 6 процедури съм правила и там. Под бикините работата е 50%. Но то там така или иначе не става бързо.

# 488
Колко време преди процедурата се мажеш с лидокаин?
Или като отидеш там на място се мажеш с лидокаин и започват да те обработват?
Колко време му трябва на лидокаина да подейства.
Аз на пубиса издържам на болка но по срамните устни едвам я търпя - и повече ми е за тях да мажа с лидокаин.

# 489
Ами 45 мин преди процедура се мажа. Покривам с домакинско фолио. Там не го махам цялото ами отвивам на пътечки. Забърсват ме и минават с лазера

Ооо за срамни устни не знам дали става. Да не попадне на вътре към влагалището. Трябва да се пита доктор дали е проблем. Аз само от вън съм мазала.

# 490
Благодаря vici75. Ще говоря пак с козметичката - другата седмица съм на 3та процедура.

# 491
  • Mediterraneo
Бяхме го обсъждали това с лидокаина. Аз лично не съм и не бих слагала подобни кремове. Един нурофен не смея да изпия преди процедура, какво остана за крем, върху който директно ще се работи. Най- малкото, ако беше подходящо, във всички студиа щяха да работят с обезболяващи.

# 492
  • София
На мен ми пръскат някакъв спрей, казаха Лидокаин било, ама изобщо не обезболява.

# 493
Да, и аз си бях взела от аптеката лидокаин във вид като тези сухите дезодоранти за под мишниците. Викам айде да не занимавам личната постоянно. Нищо не става от него. Вероятно тоя спрей е бил същия. Трябва да е точно като това на снимката която пуснах или с подобно съдържание. Те лекарите знаят кой тип е обезболяващ.

# 494
Здравейте, някой по запознат със студио Тифани може ли да ми каже дали правят цял гръб, понеже като им гледам ценоразписа пише, че имат за кръст само??

Общи условия

Активация на акаунт