Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Има ли някоя сред вас, която да си е правила лазерна епилация в този салон в Дружба в София https://www.facebook.com/alcazar.studio/ ? Simple Smile Какво ви е мнението за салона и за самата продецура?

# 496
  • Sofia
Здравейте! Има ли някоя сред вас, която да си е правила лазерна епилация в този салон в Дружба в София https://www.facebook.com/alcazar.studio/ ? Simple Smile Какво ви е мнението за салона и за самата продецура?

Здравей, малко по-горе съм написала подробното си мнение за салона. Като цяло аз съм доволна след 2 процедури пълен интим, препоръчвам, резултатите при мен са задоволителни Relaxed

# 497
  • Бургас
Искам да попитам на вас ви опадват ли ви космите на интим след десетия до двадесетия ден след процедурата и дали ставате "голи", както се изразяват в лазерния център? Аз имам две процедури на интим и след първата паднаха доста /не всички/, но след две седмици след втората почти нищо не ми падна. Отидох в студиото и ми казаха, че космите ми изглеждали "живи" и че това се случвало изключително рядко и ми записаха нов час за след седмица за безплатна процедура. Като си дръпна някой дълъг косъм /пораснаха за 2 седмици/ и ме скубе и боли, не се измъква сам и лекичко. Случвало ли се е на друг и нормално ли е това? Благодаря!

# 498
  • Стара Загора
За първи път като ходих на лазерна епилация на интим почти нямаше паднали косми. Смених мястото където ходя със съвсем различен лазер и може да се каже,че почти всичко пада.

# 499
С какъв лазер са ви работили и сега с какъв сте?

# 500
  • София
Искам да попитам на вас ви опадват ли ви космите на интим след десетия до двадесетия ден след процедурата и дали ставате "голи", както се изразяват в лазерния център? Аз имам две процедури на интим и след първата паднаха доста /не всички/, но след две седмици след втората почти нищо не ми падна. Отидох в студиото и ми казаха, че космите ми изглеждали "живи" и че това се случвало изключително рядко и ми записаха нов час за след седмица за безплатна процедура. Като си дръпна някой дълъг косъм /пораснаха за 2 седмици/ и ме скубе и боли, не се измъква сам и лекичко. Случвало ли се е на друг и нормално ли е това? Благодаря!

На мен ми падат 100% от космите след лазерна епилация с александритен лазер във върсус.
Ако космите не паднат според мен епилацията не е била успешна.
Сменете студиото.
Не мога да разбера защо хората продължават да си дават парите за някакви неизвестни студия с евтини и неефективни лазери.
В темата многократно е обсъждано че ефекта от александрит е по - добър от диоден. Обсъдени са и добрите центрове с дългогодишни клиенти и доказана ефективност
Като инвестирате веднъж в тази процедура за 10 - 15 лв на път не виждам смисъл да се пести, като от лош лазер резултата ще е като фотоепилация

# 501
  • Стара Загора
С какъв лазер са ви работили и сега с какъв сте?
Преди с диоден , сега с александритен. С александритния ме боли, но ефект има.С диодния не ме болеше, но ефект 0.

# 502
Съгласна съм с горните мнения, само да допълня, че също така е важно каква марка / модел е конкретният диоден или александритен лазер.

# 503
  • София
Мен с диоден ме боли много, представям си с другия Rolling Eyes
Elysion PRO е лазерът.

# 504
  • Бургас

На мен ми падат 100% от космите след лазерна епилация с александритен лазер във върсус.
Ако космите не паднат според мен епилацията не е била успешна.
Сменете студиото.
Не мога да разбера защо хората продължават да си дават парите за някакви неизвестни студия с евтини и неефективни лазери.
В темата многократно е обсъждано че ефекта от александрит е по - добър от диоден. Обсъдени са и добрите центрове с дългогодишни клиенти и доказана ефективност
Като инвестирате веднъж в тази процедура за 10 - 15 лв на път не виждам смисъл да се пести, като от лош лазер резултата ще е като фотоепилация
И двата пъти съм правена с александритен лазер. Процедурата на цял интим в 120 лв и студиата са известни.

# 505
  • София
Здравейте,
Имате ли мнение за Дерма-акт? Чета доста положителни отзиви, в момента имат и промоция, но все пак се чудя Simple Smile)

# 506
  • София
Днес бях на поредна процедура интим. Мисля 8 се пада. Много ме боли, хора.
И имам един врастнал косъм там, не мога да го извадя към момента с игла. Пробвах, но явно е доста дълбоко. Знаете ли някакви методи за изваждане? Ихтиол ли да купувам, да изчакам и пак с иглата ли да ръчкам?

# 507
  • Sofia
И имам един врастнал косъм там, не мога да го извадя към момента с игла. Пробвах, но явно е доста дълбоко. Знаете ли някакви методи за изваждане? Ихтиол ли да купувам, да изчакам и пак с иглата ли да ръчкам?

За врастналите косми аз правя следното: мажа с клечка с Риванол съвсем малко и слагам лепенка отгоре. До 1-2 дни косъмът излиза на повърхността и успявам да го извадя, а зоната се успокоява по-бързо.

# 508
Днес бях на поредна процедура интим. Мисля 8 се пада. Много ме боли, хора.

Не пита ли може ли с лидокаин да се намажеш следващия път? Макар че вероятно ще ти кажат че не може. Аз с всеки изминал път все повече и повече ме боли и към днешна дата не мога да си представя да отида обезболена. То иначе мърдам, тя не може да ме обработи, карам я да почиваме и на края едно нищо. Платила съм сума пари, а поради не толериране на болката от моя страна, се получава полвинчата работа. Като се обезболя, съм спокойна, не мърдам, минава ме внимателно, бавно, както си трябва, ако прецени че трябва да повтори някъде повтаря....Последния път и крака не можах да изтърпя. Имам чувството че с огън ми гориха краката. А ни изгорено имах, ни зачервено след края на процедурата. Не знам и аз с какъв лазер ме минаваха. Уж ми казаха александритен, после се оказа комбиниран. Нищо не разбрах и се обърках още повече с тия лазери. Но е факт, че крака ме боляха като интим. Първите порцедури с диоден правих. Поне крака не ме боляха.

# 509
  • София
С диоден правя аз.
Ами пръска мe жената с някакъв спрей, лидокаин било, ама много ме боли. И същата работа - на почивки я караме. Иде ми да се откажa, честно Grinning
Крака се отказах да правя. Там са ми много редки космите заради дълги години ползване на епилатор. Жената каза, че имало възможност да се "събудят заспалите". Та там ще си карам с епилатора.
Подмишниците исках да започвам след интима, ама вече не знам Rolling Eyes
Освен аз да си купя лидокаин крем, че с този спрей нищо не става.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 17:08 от miamim

Общи условия

Активация на акаунт