Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Не, не тоя спрей не става. Трябва да помолиш личната или и аз не знам кой да ти изпише крем. По-напред дадох снимка на този, на който на мен ми върши работа. За мишници не ти трябва крем. Там е по-малка област и сякаш не ми е било толкова зле. По-бързо се преминава някак си и болката по се търпи.

# 511
  • София
Кремовете, които Вики показва, не са като нашия лидокаин (който обезболява само лигавици, не кожа). И се изписват само с рецепта.

# 512
Да, да аз за това подчертавам че трябва да се изпише. Аз се примолвам на личната, обеснявам ѝ за какво го искам и ми го изписва. Но аз  на 2 години свършвам тубичката веднъж. Така че няма да се налага да се ходи постоянно за тоя крем. В Бг както пък всичко се намира на черно, може и да има някакъв начин да се снабди човек.

# 513
  • София
А колко струва този крем? И трябва да се каже, че е за обезболяване на кожа ли?

# 514
Не знам в БГ колко струва. Май еквивалента му е това: ЕМЛА 5% КРЕМ

# 515
  • София
С какъв лазер е тази болка? Мен с диоден ме правят, боли малко, но не е чак нетърпимо. Мацката всеки път се чуди как не искам почивки и съм като на спа, ама мислех, че само преувеличава, а не че наистина е толкова гадно. Може би александровия е по-неприятен...не съм пробвала с него.

# 516
Аз тотално се обърках с тия лазери. Само за диодния знам със сигурност че почнах с него Light SHeer. С него първия и втория път без кремове карах. После реших да слагам. Но последния път крака правих на друго място. Казаха ми александритен. После разбрах че бил комбиниран с тоя Yag. Та с тоя комбинирания ми идваше да си намажа не един ами 20 крема на краката. Чак се чудя на интим ли ме боля повече или на крака. Аз с диодния поне с краката нямах проблем.

# 517
Пак напомням, че е много важно не само какъв е лазерът (диоден или александритен), но и на каква степен е настроен да работи. Simple Smile Всеки един лазер, ако бъде увеличен до големи мощности, може дори да гори кожата.

# 518
Гърненце, вероятно. Последния път просто ми текнаха сълзите на крака. Не мога да търпя на болка явно. Викам си, сигурно космите са се унищожили во век и веков. Нищо подобно. Пак си избиха тук там. Мислех т.к. много ме боля да е бил по-ефективен лазера. Но не бе.

# 519
  • София
Мен не ми гори кожата, но страшно много ме боли Angry
Същата работа като vici75.

# 520
Гърненце, вероятно. Последния път просто ми текнаха сълзите на крака. Не мога да търпя на болка явно. Викам си, сигурно космите са се унищожили во век и веков. Нищо подобно. Пак си избиха тук там. Мислех т.к. много ме боля да е бил по-ефективен лазера. Но не бе.

vici, няма такава зависимост, за съжаление. Simple Smile Мен с диоден лазер ме боли в пъти повече, но няма такъв осезаем резултат, както с александрита "GentleLase Pro", с който пък почти нищо не усещам, колкото и да надуят мощността...

# 521
Здравейте момичета,
На мен тази седмица ми беше бойното кръщение в лазерната епилация Simple Smile
Във Версус правих цели крака, интим и мишници. Знам, че времето ще покаже, но съм нетърпелива и ми е любопитно, затова се включвам с въпрос по темата. Та ситуацията е такава, че аз се бръснах на 01.09. От тогава, до момента, са изминали 5 дни, в които обичайно при мен започват да набождат космите и ги усещам като мъжка брада. Сега обаче не е така, краката са ми гладки. Тук-там чувствам някаква неравност, но не е същото. Мисля си дане би това да са  бъдещи падащи косъмчета, защото на пипане са като връхче на малка завехваща пъпка. И на интима е горе-долу същото. Там обаче в областта на срамните устни, мился, че ще избият пак някакви остри косми, въпреки че в тази зона винаги съм бръснела и би следвало да е по-податлива на обработка с лазер.
От Версус ми обясниха в общи линии какво трябва да се случи след процедурата, но все пак според тези от Вас, които вече са правили лазер, тази гладкост добра индикация ли е.

# 522
Тази гладкост е нормална индикация като за след лазерна процедура. Добра индикация ще е като кожата започне да избутва мъртвите косъмчета и започнат да падат и реално се види кои косъмчета са се повлияли и колко ще останат накрая.

# 523
Аз да се включа с един въпрос. Нали след първата процедура се очаква до няколко дни изпадане на косъмчетата, това само след първата процедъра ли ще се случи-да порастнат и да опадат или и след всички останали? Имам предивд след всяка процедура ли ще растат и ще падат или само след първата става така?

# 524
След всяка процедура растат и опадват, като с всяка изминала процедура избиват по-малко и по-малко косми. Но винаги избиват. Образно казано след първа процедура може да избият 80% , след втора около 60, след трета 40-50. Поне при мен ориентировъчно нещо такова се получи. Към днешна дата след 6-7 процедура съм с десетина светли, тънки косъмчета на крак. Даже мога и да не ги бръсна. Не се виждат, освен ако не се вгледам целенасочено в тях. При мен опадването започваше след 14 дена. Много бавно. Бях останала с впечатление че до няколко дена започват да падат, но може и да не съм доразбрала.  Но при мен след две седмици чак.

Общи условия

Активация на акаунт