Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
Какви са личните впечатления от студио Versus за епилация?
Какви са личните впечатления от студио Lege Artis за епилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студио Versus за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студио Lege Artis за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студиото VDerm Clinic за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студиото за естетика Wave за епилация?
По време на процедурата момичето обясняваше много спокойно и изчерпателно, постоянно питаше как се чувствам и дали не изпитвам някакъв дискомфорт. При мен нямаше нито болка, нито парене, единствено леко затопляне и то основно в долната част. Даже се съгласихме малко да увеличим лазера.
Но аз резултати видях още от първата процедура. Първо, космите растат доста по-бавно, второ, станах ''на петна'', резултатите се забелязват основно в горната част и бикини зоната. До момента съм доволна, в началото на следващия месец ще направя втора процедура и ако пак резултатите са задоволяващи, обмислям да закупя пакет, понеже цените им са доста примамливи (290 лв за 6+1 процедури пълен интим е актуалната им оферта в момента, но виждам, че почти всеки месец пускат сходни промоции). Ще давам още отзиви, но ако някой се колебае, бих посъветвала да пробвате
Ако някой от въпросното студио го чете тоя форум да вземе малко да си стегне екипа...