Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
аз пак се връщам на въпроса с цените - напълно необяснимо ми е защо във версус цена на крака е 550, намалена сега на 330, а в дермаакт си е нормално 220? каква е разликата?
350 са крака там, така ми излиза.

# 571
Аз ходя във върсус на интим вече 9 процедури.
Космите са ми идеалния вариант - черни гъсти и дебели а кожата бяла.
Ходя на 70-90 дни още от самото начало.
След процедура космите опадат и като пораснат отивам на нова.
Космите определено растат по тънки и по малко отпреди, окосмяването сега ми е на около 30% някъде може и по малко и самите косми са като мъх а не гъсти и дебели.

И аз съм с много светла кожа и дебели, тъмни косми - идеалния вариант.Забелязвам, че растат по-тънки, но на другия лазер, на който ходих на подмишници, космите просто оредяваха и сега мъх нямам.Има останали няколко косъма, които се надявам също да паднат след някоя и друга процедура.Просто се чудя на какво се дължи тази разлика.Може би на технологията на лазера.

# 572
В Дерма Акт не работят с диоден лазер а с Александрит, както вече казах. Хората които им вдигат телефоните говорят малко наизуст, надали сте говорили с лекар който прави процедурите. За по-сигурно отидете на консултация и си задайте всички въпроси на дерматолога. Аз отидох с леко наболи косъмчета, минаха ги без проблем и казаха да се върна за следваща процедура при нужда, никой не е казал да ходя пак след месец ако ще имам 2 косъма.
Във версус също ходя с подкъсени косми където са фини, само триъгълника бръсна предния ден. Понякога съм имала и По-дълги косми по време на процедура и пак са ме правили без да ги подкъсяват, просто с поникнал косъм боли повече...

# 573
С кой александритен са работили при Денкова? Duetto ли ?
 anne Boleyn защо не продължи процедурите си там за интим , след като си била доволна за подмишници?

# 574
В Дерма Акт не работят с диоден лазер а с Александрит, както вече казах. Хората които им вдигат телефоните говорят малко наизуст, надали сте говорили с лекар който прави процедурите. За по-сигурно отидете на консултация и си задайте всички въпроси на дерматолога. Аз отидох с леко наболи косъмчета, минаха ги без проблем и казаха да се върна за следваща процедура при нужда, никой не е казал да ходя пак след месец ако ще имам 2 косъма.
Във версус също ходя с подкъсени косми където са фини, само триъгълника бръсна предния ден. Понякога съм имала и По-дълги косми по време на процедура и пак са ме правили без да ги подкъсяват, просто с поникнал косъм боли повече...

наистина не звучеше като лекар, ама очаквах все пак да е адекватна. сега се замислям, несигурна беше в отговорите. във версус примерно само като чуят, че пия добавки, а аз пия много, ме държат на телефона онлайн да проверяват кои може и кои не и са били доста адекватни. явно без консултация няма да стане.

# 575
Ами те няма как да са компетентни по всички въпроси свързани с процедурите в клиниката защото са стотици. Ориентирала ви е приблизително, на мен обикновено ми казват че на място се обсъждат с лекарите подробности тъй като те не са запознати. Те са просто рецепционистки като във версус, с тази разлика че във версус се занимават с един таск и са го усъвършенствали, пък в дерма акт правят прекалено много неща, от анкети с клиенти по телефона, записване на часове, организиране и водене на досиета, организират графиците на всички лекари, поръчват стотиците материали които се ползват, даже отговарят и за поддържането на двата етажа с кабинети, просто имат различни задължения и не са длъжни да са компетентни в такава дълбочина, не ме ги защитавам, просто съм редовно в клиниката за други процедури и имам наблюдения какво правят. Не се опитвам да им правя реклама, да знаете 😂😂

# 576
С кой александритен са работили при Денкова? Duetto ли ?
 anne Boleyn защо не продължи процедурите си там за интим , след като си била доволна за подмишници?

Мисля, че е Duetto, да.Не продължих, защото имаше промоция на интим във Версус и след като прочетох тук, че много хора са доволни и е едно от най-препоръчваните студиа, се доверих.Сега като съм платила вече пакет от 8 процедури, ще ги довърша, пък после ще го мисля, ако няма добър ефект.

# 577
Знаете ли къде правят електроепилация с игла в Бургас?

# 578
  • Mediterraneo
Това не ми харесва, звучи ми като диоден лазер който за мен е като фотоепилация

На базата на собствен опит, смятам, се изказва такова мнение за диода? Моето е напълно положително, т.е. много далеч от фотоепилацията, с бърз и траен ефект.

# 579
Знаете ли къде правят електроепилация с игла в Бургас?

И аз търся, но явно няма .....
И за Варна също търся .......

# 580
И за Варна също търся .......

За Варна сме коментирали - търсите Сузана в "Angel Face" и Севдалина в "Естетико".

# 581
Обаждах се в Ángel Face вече не работила там .

От Севдалина не съм доволна .

# 582
  • София
Това не ми харесва, звучи ми като диоден лазер който за мен е като фотоепилация

На базата на собствен опит, смятам, се изказва такова мнение за диода? Моето е напълно положително, т.е. много далеч от фотоепилацията, с бърз и траен ефект.

Здравей, моето е на база личен опит и опитът на най-близките ми проятелки.
Аз ходя на горна устна на диоден защото все ми казват че на лицето имам тен и не става с александрит.
Ходих и на корем лента.
След корем лента и уверения че съм работена на пълни параметри космите дори не ми опадаха....
Относно горната устна не виждам оредяване или промяна.
Отивам на процедура, космите не изникват до 1 месец и половина след което отново се появяват.( На горна устна и лента ходих в различни студия.)
Не съм имала кой знае колко и съм изследвала вс хормони и не е хормонално окосмяване.
На горна устна ходих и на александрит, ефекта беше много по-продължителен.
След една процедура 2-3 месеца нямах косми.
Освен това като ме правят с александрит чувствам повече болка и имам чувството че повече косми ми изгориха (горна устна).
С диоден последния път не усетих абсолютно нищо а ме увериха че съм на най-високата степен. Разбирам че са различен тип лазери но вярвам че за да има ефект трябва все пак да усещам нешо.
Относно интим - стартирах процедури във върсус преди около 2 години, моята приятелка започна с диоден около половин година след мен в др студио.
Ходеше през месец и малко за процедури и се кълнеше в добрия ефект. След пълния пакет проьедури (6) + още 3 сега ми каза че космите са и се възстановили почти на 80%
При мен космите са на 30%. Имам и друга с диоден със същата история. Затова така смятам.
Ти можеш ли да споделиш в кое студио си ходила, какви са ти били космите и колко процедури си направила?

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 00:43 от Мélisande

# 583
Обаждах се в Ángel Face вече не работила там .

От Севдалина не съм доволна .

Ясно... Само тези знам за Варна - единствените коментирани в темата са. Аз даже мислих от София да се вдигна чак до Варна, заради тях, че и тук изборът не е богат.
А защо не си доволна от Севдалина? Тя май беше по-препоръчваната от двете.

# 584
  • Mediterraneo
Аз живея в чужбина. Не бях проучвала нито студиото, нито лазера. Започнах с горна устна и брадичка и постепенно се минах навсякъде. Остават ми само ръцете, но след 2 процедури има забележителен ефект и хич не бързам. Правя поддържане, последно март правих, краката ми все още са напълно чисти. Зона бикини и мишници- също. Не знам точно колко процедури имам на всяка зона, между 5 и 8. Над 90 процента мога да отчета успеваемост, за 3 години, като ходя през минимум 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт