Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 428
  • 557
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Доста я заглеждам тази прахосмукачка. Би ми вършила полезна работа в цялата къща и най-вече в кухнята.

# 121
  • навсякъде
Идеалният подарък за ММ да си чисти колата Simple Smile

# 122
  • София
Мъжа ми е като малко дете. Седнем ли да ядем задължително е наронил или изпуснал нещо на пода. Около масата задължително бих пускала малката прахосмукачка по няколко пъти на ден, защото голямата тежи. Също така около детското столче за хранене и в кухнята около шкафовете където готвя, там също се събират трохи. А да не забравяме и камината.. ако има възможност да събира такива боклуци.

# 123
За бързо почистване на колата,когато счупя нещо у дома,за терасата.

# 124
  • Варна
Най-често бих използвала ръчната безкабелна прахосмукачка SilverCrest в кухнята и трапезарията.

# 125
Ръчната безкабелна прахосмукачка бих използвала най-често в ежедневието в кухнята.

# 126
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бих я ползвала основно за дивана, защото детето редовно прави трохи.Още по-удобно е щом се справя и с течности.

# 127
За почистване в кухнята,след детето оставят трохи и бих почиствала с нея

# 128
  • varna
За доста места - колата, за детската, за кухнята набързо

# 129
И за автомобила, и за кухнята, най-вече след детето, че след него остават много трохи Simple Smile

# 130
  • София
Навсякъде... Това е предимството на ръчната прахосмукачка 😊. Но колата и меката мебел на първо място. Край на трохите от солети, бисквити и сандвичи по дивана и по седалките на колата.

# 131
  • София
Бих я използвала предимно по меката мебел, защото обикновено гризем чипс, ядки или солети докато гледаме телевизия.

# 132
Бих я използвала най-естествен за почистване на автомобила 😊

# 133
Супер, много практична ми се струва👌Бих почиствала мебелите вкъщи, трудно достъпни места и автомобила.

# 134
  • Пловдив
Най-често бих я използвала в бокса и за мебелите вкъщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт